דיון

דיון../images/Emo88.gif

כפי שאפשר לראות גם בפורום, המוזיקה של היום נעשית יותר ויותר בעזרת מחשב, לא דווקא טרנסים, אלא אפשר לשמוע בהרבה מאוד שירים את הטכנולוגיה שהשתלטה, האם זה יעזור למוזיקה? זה יפתח אותה אם אנשים יעשו רק יצירות במחשב, נכון שהם יכולות להיות יצירות מדהימות, אבל מי יודע לאן זה יתקדם, ואם עוד 20 שנה לא יהיו בכלל כלי נגינה, אלא עכבר ומקלדת? הנה כבר, אפשר לראות בתוכנות הפשוטות ליצירת מוזיקה במחשבים, שהצלילים הם יחסית דומים למקור, והכל מתפתח עכשיו. מה דעתכם? מה לפי דעתכם יהיה עוד 20 שנה במוזיקה, והאם זה יהיה חיובי? 3>נעמיקה

shlomielvislevy

New member
היי, לדעתי זה לא חיובי בכלל

ובכלל עדיף שיעשו רטרו! אין על פעם, הנגינה והכל, משנות ה-80 הכל ניהיה הרבה יותר פלאטי לטעמי ואם המוזיקה תיעשה ע"י מחשב לא תיהיה מוזיקה

גם לפי דעתי זה

לא חיובי, בעניין הרטרו אתה מתכוון לצליל, לאפקטים, או לסוגי מוזיקה והטכניקה?

inbal287

New member
המ.

זה בערך אותו דבר כמו צילום וכל עניין הצילום הדיגיטלי וזה. שלדעתי זה חבל מאוד, כי בתור מישהי שלומדת צילום, אין על הכיף של החדר חושך וההשקעה שבכל תמונה. בעניין המוזיקה אני חושבת אותו הדבר... לפעמים יש יצירות מדהימות שנעשו במחשב, וזה נחמד לשמוע והכל, אבל אני אצטער מאוד אם המוזיקה תעשה רק ע"י מחשבים משום שאז היא מאבדת את כל עניין היצירה. אי אפשר להשוות בין פריטה אמיתית על גיטרה לבין ריפ כזה של תוכנת מחשב, ולא משנה עד כמה משוכללת היא תהיה. אני חושבת שיש מספיק אנשים שהמוזיקה אצלם בדם, שלא יוותרו על הכלי שלהם לטובת המחשב בעד שום מחיר [ואני ביניהם], אני חושבת שאלה האנשים שיחזיקו את המוזיקה בעוד 20 שנה... ואז מה אם יהיה קשה? זה טוב שיש אתגרים
. אחלה דיון, יטוגלן
.

imry100

New member
דעתי ../images/Emo108.gif

לדעתי יש בזה דווקא צדדים חיוביים כי כל אחד יוכל ליצור מוזיקה ותהיה תפתחות משמעותית בכמות המוזיקאים, מצד שני הבעיה היא דבר ראשון שכל אחד יוכל לעשות מוזיקה, ואז מי שבאמת יש לו כישרון ייעלם וגם לא רצוי שכלי הנגינה ייעלמו , ובאמת ה"פופ" של היום הוא רדוד לגמרי...

למעלה