דיון

TheImpactBoy

New member
דיון../images/Emo88.gif

כמו שאתם יודעים, מONCE יצאו ארבעה סינגלים: NEMO WISH I HAD AN ANGEL Kuolema Tekee Taiteilijan THE SIREN. (מכניס אתכם למערבולת זמן)
חוזרים לתחילת 2004... לפני שנייטוויש עושים את הקאמבק שלהם... ומשחררים את NEMO כסינגל ראשון... ולכם, כן לכם (!!) מגיע הזכות לבחור להם את כל הסיגלים שיוציאו ואת הסדר שלהם. מה הייתם בוחרים? הייתם משאירים אותו הדבר כמו שיצא בסוף? איזה סינגל הכי הפריע לכם שיצא (מהבחירות המקוריות)? קיצר דברו על זה...!

box 5

New member
אוקיי... אממ

לדעתי נימו היה צריך לצאת, אבל אחרון מבחינת הסינגלים. אני בעצם הכרתי את נייטוויש מנימו, ואיכשהו הוא התחבר לי עם התקופה ה"פחות כבדה" של המוזיקה אצלי. יותר מזכיר את ווית'ין (אל תצלבו אותי, ככה אני חושבת) ויותר קליל ופופי כזה. הוא בעצם נתן לי תחושה שגויה לגמרי לגבי כל האלבום ונייטוויש בכלל. שלא תבינו לא נכון, ממש לא מתלוננת על השיר, והוא עדיין אחד האהובים עליי, אבל לדעתי הוא השיר הכי שונה באלבום, וסינגל ראשון, בוודאי הוא לא היה צריך להיות. אולי שלישי או רביעי, כדי להראות בנייטוויש צד נוסף ואחר, גיוון. לדעתי wish I had an angel או planet hell או romanticide היו צריכים לצאת ראשונים, כי בעיני לפחות שלושתם דואטים מדהימים בהחלט, שנותנים כיוון כללי לגבי שאר האלבום. הבחירות האחרונות, השלישית והרביעית לדעתי מעולות, the siren- שיר יותר שקט ורגוע, מאוד יפה, כיוון שונה מהדואטים הרועשים שהזכרתי קודם. Kuolema Tekee Taiteilijan גם בחירה טובה כי נראה לי שאם יש כבר שיר בפינית באלבום, שיצא מוצלח כמו זה, אז שווה לגמרי להוציא אותו כסינגל, כי אנ'לא יודעת מה איתכם, אבל לי אישית זה גרם לחפש ממש שירים בפינית... טוב ממש חפרתי, והגיע הזמן לצאת לעיר =] והא, אחלה של דיון =]

LadySilkworm

New member
well..

אני חושבת שהם כ"כ לא היו מקוריים שהם שיחררו את נימו כסינגל, השיר הזה לא משקף את כל המוזיקה שלהם בכלל, ולמרות שהוא שיר יפה[וקצת חרוש], הם היו צריכים לחכות קצת לפני ששחררו אותו. בכללי בוואנס הם באמת קצת ניסו לשנות, לגוון, ולדעתי אין הרבה שירים בוואנס שבאמת משקפים את נייטוויש הכי הכי טוב, אבל בכל זאת.. אני חושבת שהם היו צריכים להוציא כסינגל ראשון את the siren, שזה שיר כ"כ יפה. הייתי שמחה אם גם היו עושים לשיר הזה קליפ, או משהו. אחרי זה את וויש איי הד אנ אנג'ל[זה לא היה ממש נמנע, כי השיר הזה מופיע כפסקול באיזה סרט וגם ככה היו עושים לו קליפ]. אני חושבת שגם היו צריכים להוציא את planet hell או higher than hope או את dark chest of wonders... ואז את נימו. את השיר בפינית אני חושבת שהיו צריכים להוציא אחרון, אולי אפילו לעשות לו קליפ, כמעין שיר מסכם כזה לדיסק. הייתי שמחה גם אם ghost love score היה יוצא כסינגל אבל הוא ארוך מדי P:

box 5

New member
להפך... לדעתי בגלל שWIHAA

היה חלק מפסקול באיזה סרט, היה צריך לשחרר שיר אחר, לנצל את ההזדמנות ולחשוף את המעריצים והקהל לשיר נוסף...

לדעתי

השירים אחלה והסדר אחלה...חוץ מהשיר בפינית
...לא אהבתי אותו ואני לא אוהב פינית.

Blade Of Fire

New member
אמרת משו לגבי

"פינלנד" ו"שונא" בלי "לא" ביניהם..... לא עושים דברים כאלו

למעלה