דיון

inbal287

New member
דיון../images/Emo9.gif

אז נכון שבלו כבר לא פעילים שלוש שנים לפחות, אבל רובנו אהבנו אותם עוד בימים הטובים שלהם והיינו מקשיבים להם נון סטופ. השאלה שלי היא באיזה תדירות אתם מקשיבים ללהקה בתקופה האחרונה? [פעם ב..., כל יום, מתי שיוצא, וכו']

ronaldiniho3

New member
דווקא בימים האחרונים חזרתי לשמוע שירים של בלו

אם זה מהאלבום הנפלא ONE LOVE או כל מיני שירים שלא היו באלבומים (LOVE RIP, ONLY WORDS I KNOW)... מה שכן, אני שומע באופן יחסית קבוע שירים של סיימון, לי ודאנקן...

inbal287

New member
אז ככה

האמת, כמה שכואב לי להגיד את זה, בשנה וחצי האחרונות הזנחתי את בלו. לא ברור לי למה. אני בקושי שומעת אותם [חח, אבל האמת שברגעים אלו מתנגן שיר שלהם]. אבל כשאני שומעת אותם אני כ"כ נהנית וזה עושה לי פשוט נוסטגליה רצינית לכל התקופה שהייתי מאוהבת בלהקה הזאת ושהייתי מחוברת לפורום הזה באינפוזיה... וזה כיף. אני לא מבינה למה אני לא שומעת אותם יותר... אין סיבה אמיתית, פשוט לא יוצא לי כ"כ. אתמול היה טופ 10 של להקות בנים ובלו היום במקום השלישי עם one love, ופשוט כ"כ נהניתי לראות את הקליפ, לקלוט שאני עדיין זוכרת כל שניה בקליפ ובשיר - מתי דאנקן עושה פרצוף, מתי סיי עושה קול שני... פשוט מדהים אותי כמה שאני זוכרת את הדברים האלה, הם נחקקו אצלי כ"כ טוב! וזה פשוט מזכיר לי כמה הלהקה הזאת הייתה חלק ענק בחיים שלי [ובפלייליסט שלי
] ושאני לא רוצה לזרוק את זה.

ronaldiniho3

New member
אבל מצד שני

כשהלהקה כבר מפורקת ואין שירים חדשים, אז זה קצת 'נורמלי' לא לשמוע שירים שלה יותר... וחוץ מזה, את לא שומעת שירים של סיימון או לי או דאנקן? (על אנטוני אין בכלל מה לדבר...)

inbal287

New member
הממ בקושי [לגבי הבנים]

יש לי את הדיסק של לי מקורי, את של דנאקן יצא לי לשמוע ובמקרה של סיי שמעתי רק סינגלים. אני פשוט לא כזה אוהבת בהשוואה לבלו... [למרות שבזמן האחרון יצא לי לשמוע הרבה את הדיסק של דאנקן ונהניתי ממנו מאוד].

ronaldiniho3

New member
שני האלבומים של סיימון מעולים

מלבד הסינגלים שהוא הוציא, יש כמה שירים מעולים באלבומים שלו... באלבום השני אני ממליץ במיוחד על GO TO SLEEP וSEVENTEN שהוא לדעתי השיר הכי יפה באלבום השני של סיימון...

danielle23

New member
האמת..:-\

המון זמן לא הקשבתי לבלו. אבל מידי פעם אני בקטע כזה של להקשיב לכמה אלבומים שלהם.. לזכר הימים =]] המוזיקה שלהם עדיין מעולה כמובן, אבל יוצא לי להקשיב כמעט ורק לסגנונות שונים לגמרי. לפעמים ממש כיף להיזכר, לראות איזה קליפ, לשמוע אלבום, אבל הם עדיין לא השירים שאני בוחרת לשמוע כשאני סתם במחשב.. לא יודעת בדיוק למה, אבל פשוט ככה. (לפעמים אני גם מסתכלת בקטעי עיתונות שלהם שאספתי, מהארץ ומאנגליה
.. חח איזו נוסטלגיה
)

danielle23

New member
../images/Emo4.gif* ו..

ופתאום, כשאני מסתכלת על הדברים שאספתי, אני רואה כמה קטנה הייתי.. וואו. זה כל כך מוזר שפעם הייתי ככה. זה הדברים היחידים שאני לא זורקת מהתקופה הזאת (מבחינת קטעי עיתונות ופוסטרים).
רק כי זה כיף להיזכר.

ronaldiniho3

New member
השירים שלהם עדיין נהדרים, זה ברור

אחרת לא היינו אוהבים אותם, אבל כמה אפשר לשמוע את אותם השירים? לפעמים יש ימים שאני חוזר לשמוע איזה אלבום שלהם... אבל ככה, אני לא שומע בתדירות גבוהה שירים של בלו... אה, ובאלבום של לי יהיה לנו מיני איחוד, כשלי וסיימון ישתפו פעולה באחד השירים שמה... יהיה מעניין

danielle23

New member
אותו הדבר כמוני.. =]

אני כבר מחכה לשיר של סיימון ולי.. אבל בכללי אני לא שומעת רק את אחד מהם.. פעם הייתי שומעת קצת, בשנה הראשונה ככה, אבל זהו.

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|ובכן../images/Emo3.gif

בשנתיים האחרונות אני שומעת אותם לעיתים ממש נדירות. עכשיו, כשזה כן קורה, אני שומעת שיר אחד, ונכנסת לנוסטלגיה מטורפת- ואז שומעת את כל האלבום
מה שמצחיק זה שאני זוכרת בצורה ממש מדוייקת את הסדר של השירים, והמילים, ומי הולך לשיר עכשיו
[כנ"ל על הדיסק של לי]

necky

New member
האמת אני...

שומע להם פעם ב.. ולא כמו בעבר אבל יש ימים שאני שם אותם הרבה ויש אפילו עוברים שבועות בלי שאני שומע להם שיר אחד אפילו

למעלה