דיון....?../images/Emo40.gif

מיץ פזי

New member
ראיתי עכשיו את הקאבר

קודם כל סחתיין על האיכות! זה ממש באיכות מעולה.. יש מצב שאת מעלה עוד קטעים מההופעה?

EinavBIUS

New member
../images/Emo9.gif

תודה, אכן המצלמה עשתה את עבודתה נאמנה. צילמתי קצת קטעי שירים, כי... טוב, לא נעים לצלם אותה ככה מול הפרצוף שלה והכל... זה רק למזכרת, שיחזיק אותי עד ההופעה הבאה../images/Emo8.gif אולי אני אעלה את הסוף של "מיהו המיילל" (אני הייתי הולכת שוב ושוב רק כדי לשמוע את קטע המעבר עם הגיטרות, כמה חבל שאין גם בדיסק את הקטע הזה!) בהמשך.

misheani

New member
תודה

אכן איכות טובה, ממש אחלה. איך הצלחת להעלות את זה ליוטיוב? ניסיתי להעלות קטע קצר יותר מההופעה וזה היה גדול מדי. יש לי שאלה- למה תמיד כשמצלמים וידאו בהופעות האלה, מתמקדים כל הזמן ברונה עד שיש איזה סולו בולט במיוחד של מישהו אחר (כמו החצוצרה של עדי, כאן?) כשצילמתי, ניסיתי לתפוס את כל הלהקה, או לפחות לעבור לאט בין כל הנגנים. יש המון ניואנסים שקשורים לנגנים האחרים, ולדינמיקה של כולם. לראות את רונה לבד מפספס את כל זה.

EinavBIUS

New member
על לא דבר.

מוזר לי שניסית להעלות קובץ יותר קצר מזה והיה גדול מדי... אצלי קטע באורך כזה שקל בערך 11MB. ובקשר לשאלה השניה, אם הייתי יכולה הייתי מצלמת גם את כל הבמה אבל קצת קשה כשיושבים מלפניך אנשים מאוד מאוד גבוהים (צריך להיות לא חוקי, גובה כזה../images/Emo122.gif) ובקושי הצלחתי לתמרן את הצילומים בינהם שיראו את האדם שלשמו התכנסנו שם. שלא לדבר על העובדה שלעבור מאינדיבידואל אחד לאחר כלול בהרבה רעידות למינהם שאח"כ לא נעים לראות אז לפעמים צריך לדעת מתי לוותר. שלא לדבר על העניין שרק את רונה רואים במצלמה כי היא הכי מוארת והשאר די בחושך (אולי חוץ מעדי רנרט שיושב יחסית קרוב לקדמת הבמה). ובכלל לראות רק את רונה מפספס את כל הפואנטה של ההופעה, זה לא נועד להחליף את ההופעה מבחינתי (זה כמו צל מאוד מאוד חיוור), זה סתם בשביל להיזכר ולעורר ציפייה להופעה הבאה../images/Emo9.gif

E

Elektra Natchios

Guest
וגרסת אודיו, למעוניינים:

כאן. צד ימין, - download file. (עינב, אם זו בעיה, תאמרי לי, ואוריד את הקובץ).

E

Elektra Natchios

Guest
מ.. וגם אני.

עניין של אופי, אני חושבת. מעולם לא שרתי, אולי זמזמתי, ולעיתים קצת זזות השפתיים. אבל אני לא חושבת שזה רע, בין אם כן ובין אם לא, כל אחד וההנאה שלו, הדרך שלו לסחוט את המירב מהערב. מבחינתי, השקט הוא-הוא ההופך את ההופעה למה שהיא. ההתרכזות הטוטאלית בבחורה עם הגיטרה, האינטימיות, שהיא כל כך מיוחדת וכל כך מוסיפה. "ותיקים"? "חדשים"? קראתי פעם פוסט, של בחור בשם אלכס בן-ארי, והוא כותב כך: "בשניות הקצרות בהן שרה רונה קינן בהופעה את המילים "והכל יקפא" מתוך השיר "מבול", צונחת הטמפרטורה הממוצעת של לבבות המאזינים בשלוש מעלות לערך. מפל טמפרטורות זה מביא לכך שטיפות כבדות של רגש מתעבות על הקירות החיצוניים של חדרי הלב." אני חושבת שכל אדם, בין אם זו ההופעה הראשונה אליה הוא מגיע, ובין אם זו העשירית ואולי החמישימית (ואני עומדת מאחורי כל המילים שלי), ימצא לנכון להנהן, נוכח המשפט הזה. ענייני הותק זניחים, כשמדובר ברגש הנכון. ערב נעים שיהיה לנו, (ואולי קצת לפנות בוקר). ../images/Emo29.gif

0mroosh

New member
../images/Emo108.gif

היה מוזר להבחין בקהל הבאר-שבעי מדקלם כל מילה ומשפט משירי אהרונה. ובכלל, זה מעורר מעין קנאה סמויה ובלתי מורגשת. לרגע היא אנונימית וקבוצה מצומצת של אנשים רודפת אחריה, עתה היא נותנת להמון הנבער לזמזמ אותה בדיוק מרשים, שיריה הופכים לפרסומות (שימו לב לפרסומת החדשה של "מסכים" ביס) ובקרוב פניה יופיעו על עטיפות של קונפיטורת משמשים. מאידך, זה מחמם את הלב, כיף לדעת שהיא נוגעת בכמה שיותר, מה שניכר בהשתחררות המקסימה שלה. בתנועות החופשיות על הבמה, בדיבורים הרבים והלא מהוססים עם הקהל. סוגשל קול. אני מניח. :)

DeepThoughts

New member
הפרומו למסכים

http://www.youtube.com/watch?v=dOCHrsEYpwc אין כמו הופעות שבהן הקהל רוקד ושר..סורי

misheani

New member
מגניב שלקחו את זה

וכמו בקליפ, יש שם קטע שרואים את היד על החלון (או המראה, או משהו) , טיטאניק סטייל.

למעלה