דיון, STAR - wars VS trek

דרגורן

New member
דיון, STAR - wars VS trek

מה דעתכם, מי לוקח? (ובשביל שלא תרגמו אותי באבנים): לדעתי Trek ינצח - בגלל Q, וגזעים כמו ה"בורג"...

ג´די ובגדול

הסברתי במקום אחר- 1. לגבי ה-Q, קיום גזע כזה רק מראה על חוסר היצירתיות של הכותבים. זה די טיפשי להמציא גזע שהוא כל יכול. זה כמו לשחק פוקר ושיצא לך כל הזמן 5 אסים, או לשחק מבוכים ודרקונים עם דמות שלא יכולה למות או להפגע. אני מבקש להתעלם מגזע זה, מקסימום נבקש מלוקאס להמציא גזע חזק יותר

הנה כמה מחשבות בנושא...

במלחמת הכוכבים לכל כוכב יש יחוד, וחייזרים מתאימים ומיוחדים. בסטאר טרק כל כוכב נראה כמו כדור כחול ואיזה גן בוטאני או מחסן תת קרקעי, וכל החייזרים הם ניצבים ששכבו עם ג´ין רודנברי שפשוט קיבלו כפית של מייקאפ בפרצוף. כשספינה במלחמת הכוכבים נפגעת, כולם עפים מההדף ל*אותו כוון!* כשפיקארד נכנס לשדה אסטרואידים הוא לוקח את האנטרפרייז ברבע כוח זרימה. סולו היה עם הדוושה על הרצפה ועוד רדפו אחריו! במלחמת הכוכבים גם כשהמגנים נופלים, יש להם את הביצים להתקיף! הנסיכה ליאה בביקיני! בובה פט, מול קפטן קירק. תעשו את החשבון לבד. בלייטסייבר הם משתמשים כדי להלחם, בפייזרים משתמשים יותר כדי לקצוץ ציפורניים ולעצב את החדר מלהשתמש בו על אנשים, וגם אז זה תמיד על "המם" ואף פעם אין קרב אמיתי. כשהקצין הראשון של פיקארד סותר למישהו, הוא במקרה הקיצוני עף לצד השני של החדר. כשהקצין הראשון של סולו עושה את זה, אנשים מתים... קרב אווירי! במלחמת הכוכבים יש תזוזה, יש מנוברות (אין תרגום לזה אם אני לא טועה), יש מהירות. במסע הכל דיבורים וכפתורים. פיקרד מדבר אנגלית וקלינגונית. סולו מדבר אנגלית (בייסיק), האטית, ווקית, רודיאנית, ודופק צרפתית לנסיכה. דאטה יכול לדבר במעל שישה מליון צורות של תקשורת? סולו מונוגאמיסט. קירק לא שרד 20 דקות בלי חפוזון. ויידר היה יכול לחנוק את כל הבורגים בנחת מהספינת אם שלו. אחרי עינוי עצבני של האימפריה, ליאה עדיין כלה. אחרי שביתת רעב במחנה קרדאסי, פיקארד מברבר כמו אדיוט. לדאטה אין רתך, מסור עיגולי, או מטף כיבוי פנימיים! כוכב המוות לא שם קצוץ אם הכוכב הוא סוג M. ובכלל.... כוכב המוות, האקסקיוטר, משמיד השמשות, מחסלי העולמות, הכוח.... אדיאוס סטאר פליט!

דרגורן

New member
רגע, רגע, רגע!!!

איך אתה משווה ווקי לבנאדם? ווקי משווים לקלינגון.... ועל מה אתה בכלל מדבר? מי יותר מעניין או מי יותר מעורר מינית? כאשר אתה עושה השוואות אל תשווה לי את הרחפת של לוק לראנאבאוט או לאנטרפרייז, תעשה השוואות בין דברים דומים (אבל לא זהים...)... עוד נקודה למחשבה: במלחמת הכוכבים לכל כוכב יש יחוד... (ציטוט שלך) ולכן הם לא מתאחדים כמו במסע בין כוכבים, ששם למרות שיש לך מספר גזעים ועולמות הם יודעים להקים פדרציה או משהו בסיגנון, ואל תשווה לי את זה לאימפריה או לברית מכוון שההבדל הוא בכמויות, האימפריה נניח שלטה על עשרות אלפי כוכבים? הפדרציה על על מאות אלפים!!

may the force be with you elad

אלעד, אתה גבר. דרגורן, ווקי קורע קלינגון במכות וגם אלעד הביא לך את זה בהפוכה. אתה חייב להודות בזה.

דרגורן

New member
כמעט ../images/Emo4.gif ההפוכה של אלעד לא עד

כדי כך "הביאה לי את זה" הבעייה גם שהוא בשורה התחתונה לא אמר כלום! מה הוא אמר? שהנסיכה ליאה בביקיני? שהאן סולו טס מהר בשדה אסטרואידים? למה זה רלוונטי לויכוח? אחי, אולי תפסיק לכתוב תגובות של "מלחמת הכוכבים שולת !!11"... תתין לפחות קצת סיבות למה אתה אומר שווקי ינצח קלינגון... אחרת אני פשוט אתייאש ואפסיק לענות לך.... (כמובן זה יהיה ניצוח טכני לך, אבל האם אתה רוצה לנצח ככה?)

סיד

New member
תאמין לי הוא כן

הוא תקע את עצמו. כל האנשים שמסכימים איתו מביאים טיעונים הומוריסטיים ולא שיחה רצינית. הוא יודע שהוא לא יכול לנצח ולכן הוא מנסה כל דבר רק כדי לא לצאת מהויכוח מפסיד. וחוץ מזה הוא לא יודע על מה הוא מדבר! הוא לא מבין שום דבר בסטארטרק, וגם בסארוורס יש לו חורים ענקיים.

../images/Emo46.gif

נמאס לך? איזה יופי! בדיוק מה שאני מרגישה. בואו ננסה להעלות את הוייכוח (המטופש?) הזה לפסים יותר תרבותיים. כלומר מר נעל חרש האמיתי אם אתה בכלל מסוגל לכך. תנשום עמוק ותספור עד עשר לפני שאתה משלח את לשונך במשתתפים ותיקים בפורום הזה. אני לא נוהגת להזהיר פעמיים הודעות מגעילות כשלך ימחקו!! שלא יהיה לך שום ספק אני לא אחשוש לנקוט באמצעים חריפים יותר. שלא כמו אנשים אחרים אני לא הולכת להסביר לך מה זאת התנהגות תרבותית ברשת. אם אתה לא יודע זבש"ך לא שלי.

מה שניסיתי להגיד זה ש-

סטאר וורז עדיף כי יש שם את ליאה בביקיני, שסולו הרבה יותר כלי מפיקארד כי הוא יודע לטוס מהר ולא לדפוק חשבון, ולא השוותי ווקי לבן אדם, השוותי את הקצין הראשון של זה מול הקצין הראשון של זה, ובמילים אחרות שבמסע כולם נחנחים שגדלים ביקום מושלם ובפדרציה כביכול נאורה ומושלמת וחינוך אילעי וכו´, בעוד במלחמת הכוכבים כדי להצליח לשרוד אתה צריך להיות בזכות עצמך, אתה צריך להיות אינדיבידואל, ולא חלק מאיזה קולקטיב (ובואו נודה בזה, הפדרציה אולי היא לא הקולקטיב הבורגי, אבל אינדיבידואליזם? ממה שראיתי שמלמדים אותם בבתי ספר, זה לא צד חזק אצלהם). מלחמת הכוכבים זה קריעת תחת ומאבקים של חושך באור, בעוד מסע בין כוכבים זה פוליטיקה. הרבה פוליטיקה. וטכנובאבל.

דרגורן

New member
גם אני אוהב את וורז יותר מטרק, אבל

זה לא סיבה למה הם ינצחו...........

אוקי, בוא נחשוב על זה ככה.

מכיוון שאי אפשר להשוות בין שתי סדרות מד"ב שונות מבחינה של כוח טכנולוגיים (תחשוב על זה - אי אפשר!), הדבר היחידי שנשאר להשוות זה את הסדרות כסדרות, לא כמציאויות שונות.

Boojie

New member
כולכם מקשקשים בקומקום. ../images/Emo64.gif

בבילון 5 הרבה יותר טוב!!!

חברה, להרגע

תקראו את הויכוח שלנו פה למעלה. ולמטה. מה גם שמה שציינתם הוא חסר ביסוס כי כולם יודעים שסטאר וורס לוקח את כולם בהליכה.

יןבל

New member
מאה חמישים עולמות מקסימום

הפדרציה מונה כמאה וחמישים עולמות ואם נוסיף את המושבות זה יגיע לאלף. האימפריה התנחלה במה שהיה פעם הרפובליקה הגלקטית(מאה מיליארד כוכבים אם מדובר בשלנו, ויותר אם מדובר באנדרומדה) והיא שולטת בכולם. אחד הדברים היחידים הטובים בסטארוורס הוא העובדה שהחייזרים לא נראים כמו גרסאות של בני אדם מחופשים אלא כמו חיות שמחופשות לבני אדם. הווקים דומים יותר לבבונים. הקלינגונים הם מנומסים ועדינים ומתורבתים לעומתם(מי שראה בבונים, יבין את כוונתי).

בנוסף, הרפובליקה הגדולה היתה עצומה

יותר מכל מה שאפשר לתאר. לא ספרו בכלל את כמות הכוכבים, ולכן היו אלפי כוכבים שסופחו תחת שלטונים של כוכבים ראשיים אחרים, וכך נוצרה מאין ממשלת אזורים. מה כן, יש גם אלפי כוכבים לא ממופים, כוכבים שאינם תחת שלטון של שום כח, כוכבים בודדים, ומאוכלסים בכל זאת על ידי פיראטים, אסירים, וכו´.

אז לסיכום

למרות היכולת של הטרקים לשגר, האימפריה\הרפובליקה\ג´די ממוצע מסוגלים למחוק את קיומה של הפדרציה מעל פני האדמה במקרה של הכרזת מלחמה? אני חושב שלאימפריה יש עוצמה כזאת (עין פלפטין, כוכב המוות, משמידי כוכבים, טיי פייטרים), לגבי הרפובליקה אין לי כ"כ מידע אבל אני חושב שגם, ולגבי ג´די ממוצע, נו, איזו שאלה, ברור שכן!

למעלה