דיון UFC 144 - היום שאחרי

סיכום אירוע UFC 144 באתר FIGHTWEAR

סיכום אירוע UFC 144 מאת איתי ליבוביץ באתר FIGHTWEAR קריאה מהנה

closus2002

New member
8 נקודות על UFC 144:

1. בעיטת הנוקאאוט של פטיס: שואוטיים אינדיד. 2. הבעיטה שהיתה הופכת לבעיטת הערב לולא פופסה: בעיטת המספרת מעמידה שפוספסה על ידי בן הנדרסון כשאדגר לקח לו את רגל ימין. 3. הביצוע המפתיע של הערב: מישהו היה מאמין בכלל לפני הקרב שמרק האנט יכול לטפס על הגדר של האוקטגון? 4.הארוע הפתיע ובגדול. דרמה לכל אורך הדרך. לפני חודש חשבתי שאכלנו אותה עם הארוע. אני חושב שלא הייתי בדעת מיעוט. 5. הבוטש הזה הרג אותי. הגיע משומקום.גם בדיעבד קשה לי להמר עליו. מה שכן הוא חזק אימים. 6.הטלות הערב הולכות לאקיאמה. מישהו שכח להזכיר לו שלא נלחמים על אספלט. צריך להכניע אחר כך. 7. ביידר הוא השני שאני רואה שיוצא מהשלכה/הטלה/רמיסה בהאבקות ומנצח את הקרב. הקודם היה פידור שהאמת שוגר בסופלקס מטורף. כבוד. 8.ראמפייג' התנשף כבר בסיבוב שני. זה בעייתי כשאתה ב- UFC של היום. הלוחמים מיגיעם בכושר עילאי.

ecarmiel

New member
שאלות אחרי UFC 144

1. מה צריך לעשות פרנקי אדגר לרדת ל145 או להשאר ? 2. איזה קרב לבן הנדרסון : פטיס 2 או משהו אחר ? שאלה שלא קשורה אבל קונדיט אמר שיחכה לGSP , צריך או לא צריך לחכות ? (מדברים על 10 חודשים ?)

BeniTaz

New member
אהבתי

BT24

New member
תשובות
UFC 144

1. מבחינתי, הוא יכול לעשות כל אחד, ולהצליח בכל אחד מהם. הוא יכול גם לעבוד קשה ולקחת חזרה את תואר ה-LW יום אחד. 2. איזה קרב אני הייתי רוצה לראות או מה דיינה מתכנן? אני יודע שדיינה אמר שהולך להיות פטיס 2. חוץ מהקרב הזה אני לא יודע איזה קרב אפשר לעשות כי אני לא זוכר מי ברצף ניצחונות במחלקה הזאת. אפשר לעשות רימץ' מיידי עם אדגר, אבל נראה לי שנמאס לכולם מזה. נראה לי שכולם חושבים שקונדיט לא צריך לחכות, אבל הוא כנראה חושב שכן.

למעלה