דיון!

Rose131

New member
דיון!

כבר פתחתי אותו בפורום דה יוזד ועכשיו תהיתי אם לפתוח אותו גם פה, והחלטתי שכן
בקיצור, איזה שיר של HIM הכיהכי הייתם רוצים לראות בלייב? פרטו, נמקו, והסבירו. ואם כבר אנחנו בקטע אז תרכיבו את הסט-ליסט שהכי הייתם רוצים לראות

Rose131

New member
הרכיבו* ד"א../images/Emo12.gif

הכיהכי הייתי רוצה לראות את for you כי הוא פשוט פוצקי. ואמ.. סטליסט: Gone With The Sin עם הסולו של ליילי בהתחלה כזה Razorblade Kiss Killing Loneliness Don't Close Your Heart Death is In Love with Us Buried Alive By Love Right Here in my Arms Beautiful Join Me The Heartless Wicked Game Fortress of Tears Play Dead The Sacrement For You
[סליחה מראש על שגיאות כתיב וכו'
]

danduuu

New member
כבר פתחתי משהו דומה כאן פעם ../images/Emo3.gif

המ השיר שהכי אני רוצה לראות בלייב? וואו זה קשה..
אממ ביוטיפול וDOS שעוד לא ראיתי אותם בלייב. מה שכן ראיתי בלייב וממש אהבתי זה FOT שממש יפה בלייב. ובכלל כל השירים של HIM טובים בלייב. ודרך אגב..מישהו רוצה שאני אשלח לו את השיר החדש של וילה ומאנה? Just For Tonight שיר נחמד ..מי שלא שמע ורוצה- מסן[email protected] איסי-345923467

Such a Tragedy

New member
מבטיחה לך שכשאני אחזור הביתה../images/Emo129.gif

אני אעבורשוב על השירים וירכיבלך כזה ווישליסט שזה יתחלק ל2 הודעותD:

A Beautiful Lie

New member
קיי D:../images/Emo129.gif

השיר שהכיהכי הייתי רוצה בלייב הוא You Are the One. אני לא יודעת למה אפילו, אבל אולי בגלל שהפזמון שלו הוא גבוה יחסית, ואני אוהבת את הקול של וילה כשהוא גבוה. או שזה שהוא לא שמח בצורה מטורפת [נו,יחסית לHIM
] ולא חייבים לקפוץ בהופעה, וזה נותן הזדמנות לשמוע את הקול שוילה, ואת הכלים, והצורה שהם משתלבים, הרבה יותר טוב.
המ, סט-ליסט: Dark Secret Love [הם איפעם עשו את זה בלייב? לא מצאתי] Drunk on Shadows Salt In Our Wounds Please Don't Let It Go Close to the Flame Beoynd Redemption Circle of Fear I Love You Resurrection Heaven Tonight Beautiful
סינגלים:
And Love Said No Join Me Buried Alive By Love Heartache Every Moment The Funeral Of Hearts In Joy And Sorrow Gone With The Sin Pretending אוף,זה כלכך קשה לצמצם בחירות ;; אני רוצה לראות את כל השירים של HIM בלייב

milkshakit

New member
הייתי רוצה לראות את השירים שלא יצאו כסינגלים

מבוצעים. כמו, You Are The One Beautiful Resurrection Dark Secret Love וסינגלים ממ כמובן שאת RHIMA, ג'וין מי (מן הסתם
), קילינג לונלינס. ו-ווינגס

למעלה