דיון[=

דיון[=

רציתי להכנייס משמעות לקטע של הפורום, שנדון נושא! ,, רציתי לדבר על : התדמית של ג'סטין בדיסק FSLS כולנו יודעים, שבגאסטיפייד, ג'סטין היה סוג של 'ילד טוב' בדיסק השני FSLS ג'סטין אימץ תדמית סוטה ככה.. שבכל קליפ שלו מדובר על סקס ובחורות, והשם של האלבום גם הוסיף לקטע. אני רק מעלה את הדיון, היה לי חשוב להעלות תנושא כי המון אנשים קוראים לג'סטין "סוטה שרק חושב על בחורות..." אז רציתי לשאול אותכם מה דעתכן,, אני רק העלתי תנושא, אני הבנאדם שהכי פחות חושב שג'סטין סוטה, בכלל מיקרהה תתגובה שלי על הנושא אני יוסיף לדיון[= אז אתם מוזמנים להגיב[ : לייבייק^^

תגובה

לדעתי בגאסטיפיד הוא לא היה כזה ילד טוב אבל זה שבFSLS הא הוסיף את הקטעים של ג'יגלולים זה לא אומר שהוא סוטה הוא קצת השתנה מותר לו אפשר לחשוב שזמרים אחרים יותר טובים

britmel

New member
תגובתי

כן נכון בגסטיפיד ג'סטין היה ילד טוב בן 22 והיה שבור לב מבריטני.. אז רוב השירים שלט היו שונים.. בפיוצא סקס לאב סאונד הוא התגבר בן 26 כנראה שהוא חושב על סקס הרבה .. חח
וכל מה שאנשים אומרים על ג'סטין למי אכפת..

תגובתי

לא יודעת מה צריך לכתוב אבל לפי מה שקראתי מתגובות: טוס אנשים משתנים..... ויכול להיות שהוא רצה לצאת מ"הילד הטוב".... אבל בכול זאת יצא לו דיסק מהמם!! אממ לא יודעת מה עוד אולי בהמשך אני יוסיף

אני דווקא חושבת..

בדיסק הראשון ג'סטין לא'יודעת, הוא היה מן כזה ערס! לדעתי, ואני חושבת שגם הוא הוציא את התיסכול שלו ממה שקרה לו, עם זה עם בריטני או עוד אנשים. לעומת הדיסק השני שהוא וואלה התבגר מגיל 22 -דיסק ראשון לדיסק שני-24 תאמינו או לא, אבל באמת בכל כך קצת זמן בנאדם יכול להתבגר! אבל בכל מיקרה, השירים שלנו מהממים! הדיסקים מפציצים! והוא... (כל אחת יכולה להוסיף מה שבאלה:})

omrimayo

New member
ואם אני בחור מותר לי גם להוסיף?

ולדעתי ההיפך... באלבום הראשון הוא ילד חסר בטחון ובדיסק השני הוא ערס, לא רק באלבום שלו אלא בשיתופי פעולה שלו עם טימבה ו-50 סנט רואים שהוא השתנה... גם ההופעה שלו בלונדון מהאלבום הראשון והוופעה השניה שלו בMSG של הדיסק השני שונות לגמרי... אני אוהב את ג'סטין ה"ערס" יותר אבל לדעתי זה המצב.

למעלה