דיון

דיון

הקקי הזה לא שלח. דפוק אחד. בכל מקרה קרדיט למרי, הרעיון שלה. יכול להיות שהיה פה דיון כזה אני כבר לא זוכרת..אבל השאלה היא מה הייתם רוצים לשמוע באלבום הבא שלהם? יותר אקוסטי, יותר רועש.. ועוד שאלה, איזה להקה\ות הם מזכירים לכם בסגנון שלהם? תתפרעו:p

LoveYourHate

New member
טה טה טה טה ! *מוזיקת סופרמן*

מה הייתי רוצה לשמוע בדיסק הבא.. אממ אני חושבת שיותר אקוסטי,לא יודעת אני ממש אוהבת את הקול של ג'ראד באקוסטי כמובן שיהיו שירים רגילים /ו כבדים יותר,אבל אני רוצה לשמוע אקוסטי יותר חח למרות שזה אומר קטעים רגועים של שאנון.. שקט שקט..
חח וחשבתי על זה לפני כמה ימים.. לא ממש מוצאת להקה שדומה באיזו שהיא דרך אחורית לסגנון של 30 לא באהבה למעריצים לא בסגנון המוזיקה שלהם לא בסטיות המוזרות שלהם ..חח ולא בכלום. אני לא חושבת שיש להקה כמוהם,וזה מה שהופך אותם למיוחדים.לפי דעתי

AviTal41

New member
../images/Emo45.gifאני מסכימה לכול מילה שאמרת

שהיה הרבה אקוסטיי אני אוהבת איך שהם מנגנים אקוסטי אבל כמובן שהיה גם הרבה רועששש [אני מרגישה שיש לי פיצול אישיות] ויש להם סגנון משלהם בכל מה שהם עושיםםםם!!!!!

ShAhArnavonXD

New member
עונההה...

וואו בהחלט יש לי רצון לשמוע את 30 בדיסק הבא בהרבה הרבה הרבה יותר פראים!מפוצצים! כמו בשיר battle of one אני מחפשת את זה מאוד... 30 לא דומים לאף להקה אחרת.. יש להם את הסגנון הייחודי להם את המיסטוריות שלהם (השירים וכל הקודים שהוטבעו בדיסקים...) את החשיבה שלהם... ועוד הרבה דברים...... אלו 30...הלהקה שאני אוהבת!

נוסטלגיות ../images/Emo9.gif

לא אקוסטי, בשום פנים באופן לא, כמה שיותר רועש לפנים. תודה. הם נחמדים באקוסטי, אבל דיי, כאילו, אין כל כך מה לעשות איתם ושירים אקוסטיים. כל המומנטום שהם בונים גם בלהקה הוא סביב הרועשים, לרועשים הכי כיף להשתולל השירים הרועשים הם הכי כיפיים. איזה הם מזכירים לי בסגנון? ובכן, בדיסק הראשון את A perfect circle מ-א-ו-ד. זה היה אחד הדברים הראשונים שאמרתי ששמעתי אותם. ובשני? יש לו זהות משל עצמו. כן יהיו כאלה שיקראו לזה אימו ושהם נשמעים בדיוק כמו כל הלהקות במיינסטרים בימינו. אני חושבת, שיש להם עדיין סאונד מיוחד

LoveYourHate

New member
מסריחולה..../images/Emo11.gif

וממש לא .. אני לא מוצאת שום דמיון בין הדיסק הראשון לAPC... ממש לא. הסבירי עמדתך!

i am777

New member
רועששייםם!

כמובן , יש להקה אחת בלב וקוראים לה XFGSG DR - סתם . 30STM...(בבקשה למי שמנסה לקרוא את מה שכתבתי - אל תנסו...אני אפילו לא מכירה אותם..זה משהו חדשני שהמצאתי!
) באמת אני לא אוהבת מטאל או מוזיקה רועשת במיוחד......אבל של 30 זה שונה ,אותם אני אוהבת , אני אוהבת שהם מנגנים בפראיות כזאת ושג'ארד צועק כמו חיה אבל זה יוצא לו מדהים!....משאר להקות ששמעתי. קיצר , מה שאני מנסה לומר כאן שבאלבום הבא שיצא(בעזרת השם!) אני רוצה שירים כמו : Attack Battle of One Oblivion וכ'וווו.....אם אני אתחיל לכתוב פה כמו איזה שירים אני רוצה שנשמע בקליפ הבא, תגלו שרשמתי את כל השירים......YDDDD..... בכל אופן , שירים מגניבים כאלה...., שיבואו מהלב-חשוב. קיצוררררררררררררררררררררר - שיריםםםםם טובים. ועוד דבר - השאלה הזאת...איזה שירים אתה רוצה לשמוע.....כל אחד והטעם שלו. אתה גם מגלה על האופי של האנשים פה במקרה שכזה :) .

מממ...

שיהיו כמה שירים אקוסטיים אבל שיהיו שירים רועשים גם..מן שילוב נחמד של S/T ו ABL למרות שזה נשמע די מטורף זה יהיה נחמד אתם תראו. הם מזכירים לי טיפה את הספייס גירלז ג'ראד-פוש ספייס תומו-בייבי ספייס שאנון-ספורטי ספייס

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קורעת.. D:D:D:D:DD:

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif נראה לי שאקוסטיי ../images/Emo13.gif

נראה לכם ?
רועש.. וכמה שיותר חחח אני אוהבת את השירים המשוגעים האלו שלהם :) ודרך אגב , לי הם לא מזכירים אף להקה ותאמינו לי ניסיתי הרבה פעמים לדמות אוותם ואת המוזיקה שלהם ללהקה כלשהי.. אבל לא מצאתי ולא הצלחתי חחחחחחח
ויש לי שאלה רגע .. כל השירים האלו שמחוץ לאלבומים הולכים להיכנס לאלבום השלישי ? ..

LoveYourHate

New member
לא..הלואי..

אלו שירים שהשתחחרו מחוץ לאלבומים..מסיבות כאלה ואחרות..

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif חח אוקיי..

((למה אני צוחקת לעזאזל חח כל דבר מצחיק אותי חחחחחחחח
פיגורר ))

כל הכבוד על הרעיון והדיון הענייני למדיי. ../images/Emo23.gif

אני הייתי רוצה את זה משהו אחר לגמרי. לא שילוב של שני הדיסקים, כי בשביל זה הם כבר קיימים. אני רוצה משהו חדש. משהו שמשלב שירים רועשים, שקטים ומשולבים. הייתי מתה שהם יעשו קטע Intro כזה, כטראק שפותח את הדיסק. אני כ"כ אוהבת שלהקות עושות את זה, זה אף פעם לא מאכזב. אני חושבת שאנחנו מחכים כ"כ הרבה זמן בין כל דבר ש30 עושים. אם זה קליפים, סינגלים או דיסקים. עד עכשיו זה לא אכזב, תמיד הם סיפקו לנו את מה שציפינו וחיכינו לו. אני מצפה שזה יימשך, ואם אנחנו כבר מחכים כל כך הרבה זמן עד שייצא דיסק, אז לפחות שנקבל דיסק חדש, מקורי ומרענן. למען האמת, הם לא מזכירים לי שום להקה. תמיד אמרתי שהם ייחודיים. לא משנה אם זה בחשיבה, במסרים שהם מעבירים, ביחס, בהופעות, בקליפים או במוזיקה עצמה.

למעלה