דיון...

דיון...

מה אתם עושים עם ראיתם התעללות בסוס ? נניח שאין באיזור המגורים שלכם עמותה לצער בעלי חיים.. ולהתקשר לעמותה הארצית עד שהם ישלחו אנשים אתם לא יכולים להיות בטוחים שהאדם המתעלל והסוס ישארו שם עוד כמה ימים(אני מדברת אם ראיתם בסתם מקום לא בחווה) מה אתם הייתם עושים? הייתם מצלצלים למשטרה? האם לדעתכם המשטרה הייתה בכלל מתייחסת?? *בהשראת הטלפון הבהול שקיבלתי הרגע מתאיר על זה שהיא ראתה בטיילת אדם שמסתובב עם סוס בתת תזונה בשביעל לעשות סיבובי רכיבה לילדים! ורק שתדעו .. באילת אין ממש גופים פעילים.. חוץ מצער בעלי חיים אבל הוא לא ממש פעיל....

ווינגז

New member
אמ...

הייתי ישר מתקשרת למשטרה... ואם הם לא ישימו עליי אז אני אגש לבנאדם ואנסה להסביר לו שזו התעללות בסוס מה שהוא עושה (אם הוא פועל לא מרוע אלא מחוסר ידע) ו.... כעיקרון אני חושבת שאם הוא יודע הייתי מסבירה לו קצת יותר בקול רם, ומנסה גם להפעיל אנשים שיש בסביבה...!

niko girl

New member
דבר ראשון באילת יש את אילת אוהבת

חיות והם פעילים למרות שהם רק התחילו את הפעילות שלהם מההתחלה. ואם אני הייתי רואה את זה בגלל שאניא והבת סוסים והכל אבל אם אל הייתי ביישנית אז הייתי באה אליו ואומרת לו "מה אתה חושב שאתה עושה? לקחת סוס כזה ולהראות אותו בכל אילת? אתה לא חושב שזאת חוצפה? ועוד בתת תזונה כזזאת?" אבל כל זה אם לא הייתי ביישנית כמובן. אבל הייתץי מתקשרת למשטרה כי הם חייבים לעשות משהו בנידון!

התקשרתי למשטרה .. :) ואני גאה בעצמי

וחזרתי למקום אחרי שעה והוא לא היה שם לא הוא ולא הסוסה הסוסה הייתה "ערביה טהורה" עכשיו תגידו לי מי יביא ערביה טהורה לעשות לילדים סיבוב..? היה בה ערבי ראו את זה אבל היא לא הייתה טהורה היא לא הייתה מטולפת הפרסות היו שבורות היא הייתה אם ראשייה משרשרת כזאת שבכל פעם שהוא נתן מכה השרשרת מעכה לה את הפנים היא הייתה רזה ראו לה את העצמות הוא אמר שהיא בוגרת מאוד כשליטפתי אותה היא הרימה את הראש ופתחה את הפה והשיניים שלה היו קטנות אם קו קטן באמצע (זה אומר שהיא צעירה) היא לא הייתה נחמדה לאף אחד והיה עליה מתג מנוף שלם יענו לא שבור והילדים הקטנים החזיקו את המושכות כשהוא הוליך אותם היה עליה אוכף אינגליש חום משופשף ורצועת בטן הייתה אם קשר כי היא נקרעה כנראה... היא הייתה ג'ינג'י אם 3 גרביים לבנות ניראה לי והיא לה קו על הפנים אבל לא קו עבה קו דק הוא אמר לי שיש לו פה שטח פרטי שהוא מחזיק אותה ניראה לי שמהשטרה טיפלה בזה כי היא לקחה ממני את הטלפון ואת השם.. אני אולי יתקשר לשאול אם הם טיפלו בזה אבל אני לא בטוחה שאני יעשה את זה.. וזהו

הכי חשוב שהוא לא יחזור...

אם לא תהיה לו האפשרות להתפרנס מהסוסה רוב הסיכויים שהוא ימכור אותה או משהו כי היא כבר לא תביא לו תועלת...

למעלה