דיון!

GrEeNwOmAn

New member
דיון!

אני עכשיו יפתח המון דברים, אז היכונו... הפורום גוסס לנו בין האצבעות! לדיון>>> איזה מצע לתא הכי טוב לדעתכם? איזה מצע לתא יש בתאים שבחוותכם? ספרו מה החסרונות והיתרונות ונמקו והכל- תא ללא מצע נסורת קש אחר... קבלו את ההתמתחות של הסוס הזה.... ייייייאאאאאאוווווו

Shai Felton

New member
../images/Emo54.gif

אין לי מושג מה הכי טוב, אצלנו יש קש. ללא מצע זה תמיד רע מאד.

Juli kleo rullz

New member
מצעים... ../images/Emo15.gif

איזה מצע הכי טוב: בעיני הכי טוב נסורת... כי בלי מצע זה נוראי כי זה לא נוח לסוס וזה קר! עם קש... כשהסוס משתין על הקש או שמים נשפכים על הקש מהשוקת זה מתחיל להסריח וזה מגעיל! בגלל זה נסורת הכי טוב... למרות שגם לזה יש חסרונות... (אבק) המצעים אצלנו בחווה: אצלנו יש נסורת
נ.ב הסוס לא מתמתח כי הוא רוצה... ביקשו ממנו... יש כמה מאמנים בעולם שמאמנים סוסים לשכב ככה או הפוך (רגליים אחוריות מקופלות-קדמיות ישרות) ועוד כל מני... הם מאמנים אותם לסרטים בעיקר...

RMXXX

New member
זה לא התמתחות זה התעללות...

גומרים לסוס ובכלל מותחים לו תצורה הכל בשביל להראות משהו מיוחד...

בובה את תתחילי לחטוף מכות

כל פעם שתגידי את זה בידיוק כמו שחברותיי הנכבדות עושות לי!!!! חחחחחחחחח כדאי לך להחליף חתימה ומהר!!!! תמונה יפה..... אני הכי אוהבת נסורת בתאים!

niko girl

New member
המצע הכי טוב לדעתי זה נסורת.

בתא שלנו יש מצע חול או הקש שנשאר להם אחרי שהם אכלו. היתרונות של מצע חול זה שהסוסים לא מתרגלים ללכת רק על נסורת. והחסרונות שזה דיי קשה אחרי שהוא הופך לבוץ. היתרונות של מצע נסורת זה שזה נוח לרגליים של הסוס. וקל לנקות את הנסורת. החסרונות זה שזה מתלכלך מהר.

mkuzi

New member
תשובה.......

אצלנו יש בתאים עירבוב של חול מיוחד ואדמה אבל בצורה של אבקה. במגרש יש שבבי עץ קטנים וחול כחול (משהו מיוחד- לא ראיתי חול כזה בשום מקום אחר) ולפני כמה ימים שמו שמה אדמה רגילה שעוד צריך לפרק כדי לשים במגרש ואז צריך לחרוש את המגרש כדי שהוא יהיה חלק. לדעתי המצע בתאים הוא מצע מאוד טוב אבל הוא יוצר אבק כל פעם שיש רוח. גם נסורת נראה לי מצע טוב.

למעלה