דיון

GrEeNwOmAn

New member
דיון

שינויים: כמה פעמים בשבוע אתם באים לחווה בחופשים? כמה פעמים אתם באים לחווה בזמן לימודים? האם אתם מרוצים ממס' הפעמים שאתם כעת בחווה? כמה עולה אצליכם שיעור אחד בחווה? ומה עושים בזמן שאתם בחווה?

Shai Felton

New member
אמממ..

בחופש 4 פעמים לימודים 3/2 פעמים כרגע אני מאד מרוצה, יש זמן לרכב בלי לחץ מהלימודים וזה אחלה. שיעור עולה 45 ש"ח לשעה עד שעה וחצי. מה עושים? מטפלים בסוסים, בציוד וכמובן שרוכבים

niko girl

New member
אני בחופש הגדול לא בחווה.

כי אני לא יודעת מתי פתוח או שאני נמצאת במקומו אחרים. בזמן הלימודים? אוקי: יום שלישי שיעור יום חמישי עוזרת באורווה יוםי רביעי גם עוזרת. יום שבת יש מלון ואני עוזרת. זה מתכוון לשנה שעברה עכשיו. אני אל בחווה אז אני לא מרוצה. אצלנו עולה שיעור 65 ש"ח. בזמן שאני בחווה אז אני עזרת. מאכפת, סוס מוביל,מעלה ילדים קטנים על הסוסים.

ממ../images/Emo1.gif

כמה פעמים בשבוע אתם באים לחווה בחופשים? פעמיים בשבוע כמה פעמים אתם באים לחווה בזמן לימודים? פעם בשבוע אבל זה הולך להשתנות.. האם אתם מרוצים ממס' הפעמים שאתם כעת בחווה? ממש לא!!!! החווה מאד רוחוקה ממני והשיעורים עולים הרבה כך שאני לא יכולה יותר.. כמה עולה אצליכם שיעור אחד בחווה? ומה עושים בזמן שאתם בחווה? עולה ככה: שיעורים פרטיים עולים 13 שיעורים עולים 1200 ש"ח.. השיעור נארך חצי שעה ושיעורים הקבוצות עולים 13 שיעורים ל900 ש"ח.. השיעור נארך שלושתרבע שעה לצערי כשאני באה לחווה אני רק רוכבת גם מכיוון שאני בחווה חדשה יחסית אלי וגם מפני שאני לא יודעת אם אני יכולה לעזור... אני צריכה לשאול..

טוי בוי

New member
אני בחווה בחופש 4 ימים בממוצע...

ובזמן לימודים יומיים חמישי ושישי בזמן שאני בחווה אני רוכבת ומטפלת בסוסי ועם האנשים בחווה... אני ממש מרוצה ממספר הפעמים! שיעור עם רנה עולה 120 שח.

תשובוותתתתתתתתת.....

אני בחווה בחופש בערך 3-4 פעמים בשבוע.. בזמן לימודים זה גם יהייה 3-4 פעמים כי יהייו תחרויות.. אמממ הייתי רוצה להיות כל יום אבל אין זמן... שעור פרטי עולה 105 ש"ח לחצי שעה אבל ליאון עושה לי ולאליעד ביחד בדר"כ שעה.... בזמן שאנחנו בחווה אני רוכבת אלא אם זה ביום שבת שאני באה ומשחררת תסוס ומטפלת בו...

כל יום

גם בחופש גם בלימודים! אני באה כל יום ורוכבת כל יום (יש יוצאי דופן!) ואני ממש נהנית ומרוצה....

את לא היחידה......

רק ההבדל ביני לבינך שלי איןיותר לימודים...........:))) ואני רוכב עכל יום חוץ מיום שבת אבל גם אז אני בא לטפל בסוס!

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo72.gif

פעמיים לרכב, ופעם אחת לעזור קבוע! אלא אם כן אני ישנה... פעם אחת! חבל... זה פסדר. משאיר לי זמן לעוד דברים. אבל אשמח ליותר. בלימודים- לא! 80 ש"ח נראה לי... מטפלים, מאכפים, רוכבים, שוטפים, מאכילים, עוזרים, מדריכים ועוד...

למעלה