דיון

GrEeNwOmAn

New member
דיון

בליעת אוויר
מי אצליכם מהסוסים בולע אוויר? מה אתם עושים בנידון? --------------------------------- כידוע מדי פעם בשיעור, סוסים מפהקים, משתעלים, מתנשפים ומתאנחים. דברים כאלו יכולים לעצור את תנופת הרכיבה.... כי נגיד הסוס מפהק, אז בדרך כלל זה לפני השיעור- אז זה פסדר... משתעל, צריך לתת לו מושכות וזה מן "הורס" את התנופה של הרכיבה. הבנתם ת'דיון? ספרו מקרים...

Shai Felton

New member
טחחחח לא הבנתי מה את רוצה../images/Emo6.gif

בליעת אוויר....פפפפפפפפפ.... אמממממ.... כשרוכבים על אוטי היא תמיד משתעלת וזה ממש מעצבן אבל אין ממש מה לעשות חוץ מלתת מושכות......

טוי בוי

New member
מי בולע אוויר...

נפיר. אל ג'מיל. ועוד כמה... לאל ג'מיל יש חנק. טוי בוי "משתעל" חח טוי בוי מושך את הרוכב כאםילו הו מישתעל בקאנטר הוא עושה את זה ואז עפים ממנו...לי הוא לא מעיז!

הדיון מדבר בעצם על סוסים ש...

בולעים אוויר.. בדר"כ סוסים שבולעים אוויר זה סוסים שמשעמם להם... ולכן רצוי לשים להם איזה צעצוע או משהו בתא... או משהו שיעסיק אותם כמו קוביית מלח או משחק כל שהו... סוס שבולע אוויר צריכים לשים לו קולר חנק כזה שמונע את הבליעה של האוויר.. ואמרו לי פעם עוד דרך אחרת שיכולה לעזור.. אני לא זוכרת מה היא הייתה... סוס שבולע אוויר זה לא טוב זה גורם לגזים ולכל מיני דברים אחרים ולכן רצוי לשים לב לזה.. פפפ הסוס שלי מגהק לפעמים! פחחח זה הדבר הכי מצחיק!! פשוט שומעים אותו מגהק.. חחחחחח

צדק8

New member
אצלנו

יש סייחה אחת אצלנו שבולעת אויר כל הזמן... אז אנחנו מורחים (אני. היום בבוקר
)חומר ממש ממש מסריח ודוחה שסוסים שונאים על כל הדלתות של האורווה (שם היא תמיד בולעת אויר). וזה ממש ממש עוזר ! מממ.. דברים אחרים ? כפיר מתעטש עלי לפעמים כשאני מורידה לו ת'מתג...
ואוטי תמיד משתעלת

אצלנו יש את לורד שבולע אוויר ושמים

מין קולר כזה כמו שדרור רשמה עליו,הקולר עליו כל הזמן חוץ ממתי שהוא עובד בשיעורים..!

GrEeNwOmAn

New member
יש המון שמות../images/Emo72.gif

חנק קולר מפצח- ככה קוראים לזה בעמק זוהר

יש לי שאלה..

יש לנו סוס בחווה שרק אתמול שמתי לב ששמים עליו מין לא יודעת כנראה אולר.. יש לכם אולי תמונה של אולר על סוס.. לדעת עם זה זה..?

GrEeNwOmAn

New member
יאלללה נענה../images/Emo70.gif../images/Emo72.gif

חוואג', סיני, פליקס, לנסלוט, בוטן. בולעים אוויר
שמים להם מפצח, כדי ש-לא יוכלו או שלא יהיה להם נעים לבלוע אוויר
עזבו אותי מהשאר...

למעלה