דיון

אסף 1989

New member
דיון

איך אתם עושים מעבר מטרוט לקאנטר? איך אתם עושים מעבר מהליכה לקאנטר? איך אתם עושים מעבר מעמידה לקאנטר? מה יותר קשה? מה יותר כיף?

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

כדי להקפיץ אתה צריך 10 תווים בהודעה או אייקון אחד.

animals lover

New member
טוב...אני אענה...../images/Emo107.gif

כל המעברים לקאנטר-לא משנה מאיזה מקצב מתבצעים ע"י נשיקה באויר והזזת הרגל החיצונית טיפה אחורה כדי להוציא ליד נכון...ודירבון עם הרגלים אם צריך... אני לא חושבת שיש משהו יותר קשה או יותר קל-כולם קלים.... אבל אולי המעבר מעצירה/הליכה לקאנטר כי לא תמיד הסוס מקשיב... ואין מה יותר כיף-לעבור לקאנטר לא משנה מאיזה מקצב זה מאוד כיף!!!

עונה גם כן....

אני עושה טרוט רגוע... ישיבה, מעבירה לשני צעדים את משקל גופי לצד הפנימי, מעבירה את הרגל החיצונית טיפה אחורה ומדרבנת עם הרגל הפנימית. כל שאר המעברים יתבצעו אצלי דרך ישיבה רכה, רגל חיצונית אחורה, קיצור המושכות טיפה והורדת הידיים לקו הרעמה.

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

יושבת לוקחת יד קצת קדימה. שמה את הרגל על התחת ועוושה נשיקה. אבל אני גם מיישרת אותה. לוחקת את היד קצת עד שיראו לסוסה את העין. מושכת במושכה השנייה ממש קצת כדי שהסוסה תהיה ישרה. נוגעת קצת עם הרגל בתחת של הסוס. ועושה נשיקה. אותו הדבר. יותר קשה מעמידה וםחות קשה מטרוט.

לא שמים רגל חיצונית על התחת!

זה ממש לא נכון! יש סוסים שמתעצבנים מזה אששש!! אם עושים את זה על 10 אז אין היא תתעצבן באותה רכיבה כ-ל פעם שתרצי לעבור לקנטר והיא פשוט לא תעבור! זה ממש לא נכון שאת אומרת שעושים ככה! מי אמר לך לעשות ככה?!??

Shai Felton

New member
אשכרה../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

צריך להעביר ת'רגל החיצונית ממש קצת אחורה......

הנחת הרגל החיצונית אחורה-למה וכמה.

ובכן, את הרגל החיצונית מעבירים "טיפה" אחורה ולא גבוהה. כיון שסוסים רבים נוהגים לזרוק את האגן החוצה וזה דבר שאנו לא רוצים. ניראה לי ש"לשים את הרגל על התחת" הייתה הגזמה ולא מעשי פרקטי.

הבנתי את הקטע......

אז התכוונתי שלוקחים את הרגל אחורה בסדר? נמאס לי שמעירים לי תמיד! אז טעיתי! ביג דיל! לא כל העולם צריך להגיב אז רעות הגיבה למה שי היית צריכה להגיב? במקום זה פשוט תענו על הדיונים וזייהו! אל תתקנו אותי יותר! ואם אתם רוצות לתקן רק שמישהי אחת בבקשה?

Shai Felton

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

מה את כל כך מתעצבנת???? אמתר משהו לא ממש נכון אז מעירים לך ומתקנים? מה רע בזה??? והוספתי משהו שרעות לא רשמה! מה את נפגעת מזה???

לא נפגעת!

אבל זה מעצבן אותי. אז לא את אז רעות! היא מתחילה לתקוף אותי כאילו עשיתי משהו רע! כאילו מה זאת אשמתי שככה לימדו אותי! אז היא שתרגיע את עצמה.

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

היא לא תקפה אותך! היא בסך הכל ניסתה להסביר לך שלא שמים רגל על התחת של הסוס במעבר לקנטר, זה הכל! ואם מישהו צריך להירגע זאת את!

תשובות

עשיתי מעבר מטרוט לקאנטר פשוט מאד עם רגל חיצונית לאחורה יותר והשניה כרגיל. כנ"ל כי הסוס שעשיתי לו את זה עשה את זה ישר כיעקרון אמורים להעביר את הסוס קודם לטרוט ואז קאנטר

אסף 1989

New member
תלוי על איזה סוס

יש סוסים שצריך רק לשים את המשקל קדימה ולעשות שני קליקים והם כבר טסים (ואני מדבר על קאנטר מעמידה)

למעלה