דיון

דיון

כמה סוסים יש לכם? סוסה,סייחה,פוני בפנציון אתם היחידים שרוכבים במשפחה??? כן אבל במשפחות שך ההורים שלי רוכבים דוד שלי שהוא הבעלים של המסלול בפרדס חנה שתי בנות דודות שלי (הבנות שלו) ודודן שלי שבן 3 ששרוף על סוסים

../images/Emo103.gif

אין לי סוסים משלי אז אני אענה בכלליות על החווה
16 סוסים בחווה. לא. גם 2 האחים שלי רוכבים.

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gif

אן לי סוס אבל יש 55 סוסים בחווה מתוכם 13 סוסי בצפר ומתוכך 13 סוסי בצפר יש 3 עם חצי פנסיון... הסוסי בצפר הם: ג'סיקה סידני- חצי פנסיון טוי בוי יהודית מוגלי קלייד אנדרו שוקי- לא רוכבים עליו גלורי- חצי פנסיון המלט ג'רי- חצי פנסיון סילבר- פצוע עכשיו.... רממבו אף אחד מהמשפחה שלי לא רוכב....

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif

אמממ... אני היחידה שרוכבת במשפחה.
סוסי בצפר- כפיר אוטי(פונית) רום גיל ברבר רקפת קטקט
סוסים פרטיים- בייליס פיקולו

אדזי

New member
מעניין

איזה עשירים אתם יש לכם סוסים פרטיים אני לא כל כך עשיר אני רוכב בחווה על טורברד ואני רוכב מעולה היה לנו חווה בחו"ל אז כל המשפחה יודעת לרכוב אבל אמא שלי הועפה מסוס ערבי בתוך מנז´ ואבא שלי עף מטורברד ברודאו

אסף 1989

New member
אבא שלך

היה רוכב רודיאו????? לא ידעתי שלוקחים סוסי טורוברייד לרודיאו......

TauraMan

New member
אמממם../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אח שלי פעם רכב אבל הוא הפסיק, היתה לי בת דודה שיש לה 2 פונים בהולנד אבל היא כבר לא רוכבת... וסוסים- של האורווה-
טאורה- ילדים+תחרויות מתקדמים.
קלייר- ילדים+דרסז' קל מתקדמים.
אלמוג(פוני)- ילדים+אני (
) סתם.. חחחח ילדים+אם צריך גם פוני "משחק"
נופר- ילדים
קאיה- מתקדמים בלבד-קפיצות +דרסז' ותחרויות קפיצות.
נפו- מתקדמים בלבד- קפיצות +דרסז' ותחרויות קפיצות.
בלייד-סייח פרטיים-
דיזל- חצי פנסיון מצד האורווה, ילדים רק על הקרקע אם צריך, ואנחנו קפיצות ודרסז' ובקרוב תחרויות קפיצות.
רומי- סייחה בת 2 ו4 חודשים, של יפעת ואורגד
כספיאן- אם טליה מבקשת/מרשה אז למעט אנשים מותר לרכב עליה, אני כנראה ארכב עליה היום...

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

כמה סוסים יש לכם? אחת, שנה הבאה עוד אחד/ת אתם היחידים שרוכבים במשפחה??? לא. יש את דוד שלי, בן דוד שלי, ואישתו של בן דוד (אחר) שלי...חח

Juli kleo rullz

New member
אני.. ../images/Emo15.gif

כמה סוסים יש לכם? סוס...
אתם היחידים שרוכבים במשפחה??? כן... למרות שחבר של אחותי רוכב ולחבר של בת דודה שלי יש חווה (בבית אורן)|

אדזי

New member
מגניב

איזה עשירים אתם יש לכם סוסים פרטיים אני רוכב בחווה ואני די טוב אני רוכב על סוס טורברד שהוא אלוף אשדוד היתה לנו חווה בחו"ל אבל ההורים שלי לא אוהבים סוסים כמו פעם בגלל שאבא שלי שבר יד כשעשה רודאו על אפלוסה

למעלה