דיון! גדר ההפרדה.. כן או לא?
A AcesHigh New member 15/4/04 #3 אממ.. גדר הפרדה כגורם חוצץ.. לא תשתית או גבול עתידי בין שתי המדינות, מבחינתי שהמורדים יעשו סבב הופעות בבית שלי, אבל מדינה פלסטינית שתקום פה? על גופתי המתה.
אממ.. גדר הפרדה כגורם חוצץ.. לא תשתית או גבול עתידי בין שתי המדינות, מבחינתי שהמורדים יעשו סבב הופעות בבית שלי, אבל מדינה פלסטינית שתקום פה? על גופתי המתה.
V vk3 New member 15/4/04 #6 סתם תירוץ לאמריקנים... זה הכול בכיוון של להקים מדינה פלסטינית לבסוף... חוצץ לא סתם בין עמים, אלא גם מדינות. צריך את הגדר הזאת, אחרת יהיה פה סדום ועמורה... ומצד שני צריך גם להעיף את הפלסטינאים.
סתם תירוץ לאמריקנים... זה הכול בכיוון של להקים מדינה פלסטינית לבסוף... חוצץ לא סתם בין עמים, אלא גם מדינות. צריך את הגדר הזאת, אחרת יהיה פה סדום ועמורה... ומצד שני צריך גם להעיף את הפלסטינאים.
A AcesHigh New member 15/4/04 #7 זה נכון... עם הקמת הגדר יווצרו פה לא מעט מובלעות ישראליות בשטח פלסטינאצי מזוהם.