דיון

backstreet girl

New member
דיון

מה דעתכם על השירים(של הפפרז כמובן) שנמשכים פחות מ-50 שניות? האם זה מיותר לדעתכם או מוסיף? האם זה מופתי,נחמד או דבילי? תגידו לי מה אתם חושבים!

גיל מ

New member
ללדעתי זה

ממש ממש נחמד וגם נחוץ אגב בביי דה ווי אין שיר כזה.. וזה מאוד איכזב אותי.. ואני מדבר על השירים שהם בין 30 שניות לדקה וחצי או קצת יותר.. בכל דיסק יש כאלה..

backstreet girl

New member
אני לא מדברת על שירים כמו

right on time they're red hot pea Pretty Little Ditty Punk Rock Classic אני מדברת על: You Always Sing The Same Thirty Dirty Birds Lovin' And Touchin Stranded

sLoVaKit

New member
u always sing the same זה ../images/Emo45.gif

מגניב בטירוף... ובכלל הקטעים האלה {אפשר לקרוא להם שירים?} נורא מוסיפים ומעוררים ובכלל לא מיותרים! סתם את מי שמעניין [לא שאני חושבת שזה מעניין] אני נוסעת ל-3 ימים טיול שנתי... ננסה להתעדכן... אוףףףף אני לא אוכל להצביע 3 ימים !!! ... גיל מ מצטערת .. אבל אל תדאגו, קניתי מאגר אינסופי של בטריות לדיסקמן
ולקחתי את כל הדיסקים של rhcp שיש לי ובזמן שכל השותפות הצווחניות שלי לחדר יצעקו וישמעו בקוליי קולות את רוני דואני אני ארגע עם btw או אתאהב שוב מחדש בהלל סלובאק, איך לא, ב- ummp ... סליחה על בלבול המוח שוודאי לא עניין אותכם... לא לשכוח אותי אני גם ככה מנודה מהחברה...

Nofar RHCP

New member
תהני בובה!!!

איכס חברות שלך שומעות רוני!? בעעעע... עלק היא מוציאה אלבום... פחחח יש לה 3 שירים ואף אחד מהם לא שלה.... רד הוט שולטים!

sLoVaKit

New member
את צודקת....

אני חושבת שרוני היא פקצה ילדותית. גם אם היו משלמים לי כסף לא הייתי הולכת להופעה שלה, וגם אם במקרה הכי גרוע הייתי הולכת, זה היה כדי לצעוק לה :תפסיקי לשיר עם פלייבק. אבל יש תיקון טעות-- החברייה ששומעות רוני הן לא חברות שלי , כי אני בוחרת את החברים שלי {בין השאר} לפי המוסיקה שהם שומעים, ואין כל כך חיבור בין rhcp לרוני.....

hellrazor1

New member
היה לי טורניר כדורעף חופים לפני חצי

שנה והביאו לנו הופעה של רוני(אם אפשר לקרוא לזה ככה) בתור אטרקציה והיא שרה 3 שירים בדיוק וכולם בפלייבק הקטע המצחיק הוא שהיו קפיצות בפלייבק שלה ולפעמים הוא נתקע אז זה דפק אותה לגמרי

sLoVaKit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... מגיע לה

hellrazor1

New member
ככה את בוחרת חברים?

יש לי די הרבה חברים אם טעם מוזיקלי נורא ברמות שלא יתוארו אבל זה לא קשור לאישיות שלהם...

sLoVaKit

New member
אמרתי 'בין השאר'

יש עוד דרכים שלי לבחור חברים, אבל יש לי נטיה לדבר עם אנשים על מוסיקה יותר מעל כל נושא אחר, אז אני חייבת שלפחות יקלעו לטעם שלי...

Nofar RHCP

New member
לדעתי כל הראפרים למיניהם..

הם ממש שטחיים.. לפעמים אני מעבירה ככה ערוצי מוסיקה וםשוט אם בא לי לצחוק קצת אני פותחת אמ טי וי בייס ונקרעת מצחוק!! זה ערוץ כל כך מטופש... האנשים שם כל כך שטחיים וכל מה שחשוב להם זה הפוזה והכסף והבגדים שהם לובשים.. זה מגעיל מאוד לטעמי...

hellrazor1

New member
תלוי איזו תקופה מדברים

כיום שהראפ הפך למיין של המיינסטרים אז כמעט הכול חרא יש תמיד נקודות אור כמו קנייה ווסט(מדבר על התקופה הנוכחית) בעבר יש המון דוגמאות לשירים אדירים

hellrazor1

New member
אחד השירים הכי אהובים עליי

הוא Do For Love אפילו הכינוי שלי הוא לפי שיר שלו אבל בכלליות אהבתי יותר Fugees וכל מיני דברים מתחילת שנות התשעים

DAN1EL

New member
זה תלוי בשיר.

הרי זה לא שלמישהו פה יהיה משהו עקרוני נגד הזמן המסויים הזה. זה תלוי בקטע עצמו.

למעלה