דיון

סוכריה16

New member
דיון

אני חושבת שצריך את זה! אז השאלה שנדון בה היום- זה מה אתם חושבים על האופי של רוברטה?! מה החסרונות ומה היתרונות? במידה ויש...

סוכריה16

New member
אני חושבת-

שזה אופי קצת באסה... בגלל שסבבה היא נלחמת על מה שהיא רוצה והכל אבל מלא פעמים היא לא מקשיבה, והיא לא יודעת לסלוח.. חוץ מזה היא לא הכי החלטית.. לא יודעת.. על כל דבר יש לה מה להגיד... ולא תמיד זה טוב..

TuTyBoP15

New member
עונה../images/Emo65.gif

היא גם לא יודעת לסתום את הפה שצריך...היא יותר מדי כנה!..וזה לא משהו כל כך חיובי..לא תמיד.. חוץ מזה זה טוב שהיא נלחמת על מה שהיא רוצה וחושבת..אבל לא תמיד מה שהיא רוצה הוא הטוב.. היא צריכה להתנהג יותר יפה לאמא שלה..היא גידלה אותה לבד והיא צריכה לכבד אותה לגבי אבא שלה אפשר להבין אותה..כי מה הוא נזכר בה אחרי 15 שנה?? היא צריכה גם ללמוד להקשיב יותר לאחרים..ולסלוח לאחרים.. מישהו אמר(מישהו חשוב בהסיטוריה)ששכחתי מיהו שאמר שהחזק הוא זה שיודע לסלוח והחלש הוא זה שאינו מסוגל לסלוח.. ואני די מסכימה איתו..היא צריכה להיות קצת יותר בוגרת..

TuTyBoP15

New member
שכחתי את הדברים הטובים

היא מוכנה להכל בשביל החברים שלה ולדעתי זה פשוט נפלא!! וגם היא מוכנה לעזור לכאלה שהיא לא סובלת אפילו..וזה עוד יותר נפלא! וגם שהיא מגינה על אחרים שכל השאר לא מעיזים לפצות את הפה על זה מגיע לה מחיאות כפיים.. יש לה אחלה ביטחון עצמי.. חוץ מזה אני לא מתה על הדמות שלה...היא אחלה דמות!..מורדת אמיתית

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo40.gif../images/Emo88.gif

אני מאוד אוהב את הדמות של רוברטה.. האופי שלה כמעט ומושלם... אני אוהב את המרדנות שלה,לדעתי היא באמת נקראת מורדת
החסרון היחיד באופי שלה זה ההתנהגות להורים..לאבא שלה אני לא יתפלא הוא באמת מעצבן אבל לאלמה
היא יכולה להתנהג יותר טוב.. חוץ מזה הדמות שלה מדהימהה..
אחלה דיון דיקלה

דעתי בנושא../images/Emo26.gif

אני אוהב מאוד את האופי של רוברטה - כזאתי מרדנית ומוכנה לעשות הכל כדי להשיג את מטרותיה
אבל מצד שני - היא מתנהגת ממש לא יפה אל אלמה וזה לא מגיע לה
הרי אלמה היא אמא חד הורית וזה מאמץ מאוד קשה עבורה והיא צריכה לכבד אותה יותר מכולם
אבל אני אוהב את רוברטה

oren456

New member
אני

הדמות שלה פשוט מדהימה ,לא מעניין אותה אף אחד והיא לא שמה על אף אחד ושתמשיך ככה היא מושלמת.

עונה!

יש לה אופי חזק, היא יודעת לעזור אבל לפעמים יותר מידי תוקפנית אבל סב"כ היא חזקה, עומדת על שלה וכמובן בחיים לא ביישנית!!!!!!!!!!!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifטני ממש אוהבת את האופי שלה..

היא עומדת על העקרונות שלה! יודעת איך להשיג מה שהיא רוצה!! עקשנית!!!
החסרונות- שלפעמים היא עקשנית יותר מידיי, ולא מוכנה בכלל להקשיב לדעות של אחרים...
רעיון טוב לעשות דיונים כאלו!

חניניתה

New member
אמממ.. אני מאוד אוהבת את הדמות שלה

שהיא נלחמת למען דברים.. שהיא עוזרת לחברים תמיד.. אבל לפעמים היא יותר מידי עקשנית ולא מוכנה לוותר, וגם היחס שלה לאלמה..

../images/Emo40.gifאני חושבת ש...../images/Emo1.gif

התכונות הטובות ברוברטה:
אז ככה,לרוברטה יש תכונה שאני מאוד אוהבת אצלה, היא הוגנת| והיא נלחמת למען הצדק אין הרבה אנשים שעושים מעשים כמו של רוברטה... אני אוהבת את המרדנות שלה... וקצת את העקשנות אבל בסופו של דבר,הכל יסתדר!
התכונות הרעות\חסרונות ברוברטה:
אם שי משהו שאני לא אוהבת ברוברטה זה את ההתנהגות שלה כלפי ההורים... כמו שגבי אמר..
.בנוגע לאבא שלה,אני יכולה להבין.. הוא נטש אות ואת אמא שלה... אבל בקשר לאלמה
לא נראה לי שמגיע לה יחס כזה,אולי היא הייתה מזניחה אותה כשהיא הייתה קטנה למען ההופעות שלה,אבל אני חושבת שמאז הכל הששתנה!! ואין סיבה שהיא תמשיך להתנהג כך כלפי אלמה,שסובלת את השגעונות,וההשפלות שלה
עד לכאן
שבת שלום לכולם
נאוו'ש

נכון היא קשה כלפיי אלמה והכל אבל...

אלמה נורא הזניחה אותה וקצת קשה לסלוח על זה..אבל באמת היא יותר מדי קשה לאלמה ובכלל לא מי שלא נראה לה..זה הדבר היחיד שאני לא אוהבת אצלה... אה וגם שהיא לא מקבלת את מה שהיא מרגיש(למשל כלפיי דייגו)... וככה גם אני אבל כמו שאמרתי קלה יותר ממנה... כלפיי אנשים ואני נורא מסתדרת עם ההורים שלי!!!

יש משו במה שאת אומרת...

אבל בכל זאת,אלמה מאוד מצטערת על מה שהיא עשתה, ולא מגיע לה היחס הזה מרוברטה!!!

עונה...

האופי שלי ושל רובר זה כמעט אותו אופי יתרונות: עקשנית,מורדת,לא שמה על אפ'חד,עושה מה שבא לה באותו הרגע חסרונות: לא מקבל את מה שהיא מרגישה, קשה מידי כלפי קרובים אליה... אני בול כמוה רק שאני ממש טיפה אבל ממש טיפה ביישנית ואני לא כל כך קשה לאנשים אני יותר קלילה אל חוץ מזה אנחנו קופי אותו דבר... אחלה שאלון...

Dulce Maria13

New member
מרסלה ../images/Emo10.gif

יש לי אופי מגניב! החסרונות שהיא לפעמים מעצבנת כזאת שלידפוק לה כאפה מצלצלת (לומרות שאני אוהבת אותה)

למעלה