דיון!!!!!

female drummer

New member
דיון!!!!!

אז לבקשת שני, או סתם התלהבותה שיש פורום, אני מעבירה את הדיון לכאן. החלטתי לפתוח דיון על הקול של ברט. מה אתם חושבים עליו בתור ווקאליסט? האם הקול שלו חזק מדי? חלש מדי? אתן מעדיפות כשהוא צורח/לא צורח? האם הקול שלו מתאים לסגנון שלהם ושל השירים?? ודברים כאלה... תנסו לענות לא כמו על שאלון, פשוט שפכו מה שיש לכם.. מה שאתם חושבים.

may90

New member
אהה...

הקול שלו יפה איך שהוא ^_^ והוא צורח יפה D:

MeetLofe

New member
אני מאוד אוהב את הקול שלו

אני אוהב שהוא שר והצרחות שלו בהחלט עושות לי את זה

Pink Pig

New member
well

לא נראה לי שהוא היה מנצח באמריקן איידול אבל בהחלט יש לו כישורים. לשיר ולעלות את הצליל ולצרוח ואז להנמיך שוב. יש לו כל נחמד, כן. אבל.. הוא צריך ללמוד לצרוח כמו שצריך. בהופעות הוא מקיא מרוב הצרחות. סולנים שצורחים לומדים איך לעשות את זה.

female drummer

New member
אה, ועוד שאלה חשובה ששכחתי

מה אתם חושבים על ההקאות? גימיק? לא גימיק? רצוני? לא רצוני?

../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifדיון!../images/Emo163.gif

הדיון הזה נכתב בקומונה ע"י שחף [female drummer] "החלטתי לפתוח דיון על הקול של ברט. מה אתם/ן חושבים עליו בתור ווקאליסט? האם הקול שלו חזק מדי? חלש מדי? אתן מעדיפות כשהוא צורח/לא צורח? האם הקול שלו מתאים לסגנון שלהם ושל השירים?? ודברים כאלה... תנסו לענות לא כמו על שאלון, פשוט שפכו מה שיש לכם.. מה שאתם חושבים." Let's go.

ראשונה?../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif

K... אני אוהבת את הקול של ברט.. הוא נעים גם כשהוא שקט, וכשהוא צורח הוא מדהים. השירה שלו לפעמים יוצאת חזקה מדי, אבל היא תמיד גורמת לי להתרגש
היא מדהימה. ואממ.. אני מעדיפה אותו צורח
[סתם כי אני אוהבת צרחות
] מוהאהא

אופס:S../images/Emo163.gif

שני,את מוזמנת למחוק את הדיון שפתחתי..X: אני אעתיק את התשובה שלי
K... אני אוהבת את הקול של ברט.. הוא נעים גם כשהוא שקט, וכשהוא צורח הוא מדהים. השירה שלו לפעמים יוצאת חזקה מדי, אבל היא תמיד גורמת לי להתרגש
היא מדהימה. ואממ.. אני מעדיפה אותו צורח
[סתם כי אני אוהבת צרחות
] מוהאהא

female drummer

New member
לא נורא:)

ונראה לי שגם אני מעדיפה אותו צורח, אני עוד מעט אכתוב תשובה מלאה משלי

JaNuAr

New member
אמממ

הקול חמוד. אבל תראו, יש רק כמה זמרים בלהקות רוק שבאמת שרים טוב. כל השאר זה קול בינוני כי מה שמעניין זה המוזיקה טכלס, ולגבי ההקאות, זה בעיקר מגעיל. טובב, אבל זה ברטי...חיחי

אין לי כוח לענות שוב

אז אני פשוט יעתיק את מה שרשמתי: לברט יש את אחד הקולות הכי מיוחדים ויפים ששמעתי אי פעם, אני חולה על הצרחות שלו והם די מתאימים לשירים אני לא יכולה לתאר לעצמי את השירים השקטים שלהם עם קול אחר.. זה בחיים לא יצא יפה כמו עם הקול של ברט

למעלה