דיון?

bזוהר

New member
דיון?

כן, אז, עניין אותי לדעת..
(באמת!), איזה שירים של רונה אתם לא אוהבים, או חושבים שהם מיותרים, או שפשוט הם יפים אבל הייתם מעדיפים שמישהו אחר ישיר אותם? ואיזה שירים פשוט הכי מתאימים לה ולא תרצו שאף אומן אחר יבצע אותם? איזה שיר הייתם רוצים שאומן אחר יבצע (ואיזה אומן?)? ואחרון- איזה שירים הייתם רוצים שרונה תבצע? (למרות שזה כבר נשאל לפני כמה שנים
) דברו ואם לא אני רוצחת אותכם!!

טוב אה.

אם כן.. שירים מיותרים? מצטער אך לא נתקלתי עדיין למרות ש - באחת ההופעות היא ביצעה את .. אני אפילו לא זוכר את השם .. משו עם סקסופון ושמתחיל .. i feel so unsure when i take your hand and leed you to the dance floor.. כל פנים.. ומישהי ניגנה שם סקסופון.. לא אזלזל בנגינתה אבל.. אולי הסקסופון.. לא בא לי בטוב כמו שאומרים.. יהיה מוזר לשמוע מישו אחר שר את סיפור מגירה. אולי רונה תשיר פעם.. אהה.. נו.. לילה בחוף אכזיב? זה יהיה מעניין.

שישיץ

New member
הממ_../images/Emo79.gif

אין שיר שלה שאני יכולה להגיד שאני לא אוהבת. יש שירים שהיו לי קצת קשים לעיכול ("מיהו המילל ברוח") ושירים שפשוט אוהבת אותם פחות מאחרים (כל הקאברים למיניהם חוץ משח-מט). וגם את כל השירים מתאים לה לשיר. בכלל את כל השירים בעולם אז את שלה בכללללל.. את מבול דווקא הייתי רוצה שעברי לידר ישיר. מתאים לו כזה.. אבל זה יהיה מוזר. מאוד. את TIPS ואת WAIT הייתי רוצה אולי דואט עם דמיאן רייס. וזה מתקשר לדבר האחרון, שהייתי רוצה שרונה תהיה הזמרת ששרה עם דמיאן. במקום הצ'לואנית שאנשים טוענים שהיא אישתו.

"ספירת הבקבוק" ../images/Emo178.gif

המממ, אני מניח שהיא קלטה את תגובת הקהל ופשוט לא חזרה לעשות אותו, אני בעד שהיא תחזור שוב על קאברים. תנו לנינה סימון את "ואלס", למרות שהיא מתה. -- ד"א, זה עומר,מחדרה של ניר "שחר אדום", יש כאן קסאמים.

למעלה