דיון!

דיון!

דיברתי אתמול עם ידיד שלי. הוא סיפר על בלנדייט שהיה לו. אמרתי שאני שונאת פגישות ראשונות והוא אמר שזה לא חוכמה כי כוללם שונאים פגישות ראשונות. לדעתי זה לא נכון (שכולם שונאים) אתם אוהבים?

g a z

New member
../images/Emo45.gif

אני אוהבת פגישות ראשונות. לאחרונה אפילו יזמתי שתיים... יש כאלה שזה מלחיץ אותם, אני דווקא אוהבת את ה"מתח" הזה. ברור שכששני הצדדים נבוכים ולחוצים, כששניהם ביישנים ושתקנים מידי זה מעיק ועלול להרוס. אולי בגלל זה הרבה אנשים חוששים מפגישות ראשונות, כי קשה להם "להזרים" אותן. אני בעד. זה כיף, ותמיד כיף לצפות שזה יצליח ויהיו נצוצות באויר.

נועם m

New member
הפרפרים בבטן שלפני...

הם שעושים את זה נחמד... גם נחמד לדעת שיש למה לצפות...

LimitedEdition

New member
אממ..

פגישות ראשונות? הן סוג של אודישן - קצת בעייתי שחושבים על זה. שני הצדדים בסוג של משחק שחמט, בד"כ מתנהגים שונים, בוחנים גבולות וכדו'. אבל... אין כמו משהו חדש - הוא עשוי להיות בדיוק מה שרצינו או מה שחששנו ממנו. לכן התשובה היא שכן, אחרת איך נכיר אנשים חדשים?

יש בזה משהו מרגש...

אבל אחרי כמה עשרות פגישות, שום דבר כבר לא מרגש בזה- מניסיון...

Cobe Anan

New member
הבעיה היא..

מה קורה אם הדייט דווקא לא כל כך הולך טוב? ממש לא קל לחתוך באמצע כל המצב המביך הזה.. פגישה ראשונה שהולכת טוב, הולכת טוב. זה מה שהיה לי עם דקלה, למשל. נפגשנו בלי כוונה בכלל להפוך לזוג, אבל היה כל כך כיף ביחד ש... נו, אתם כבר יודעים:) דווקא בפעמים שבהן נפגשתי עם בנות שלא כל כך נראו לי, היה לי הרבה יותר קשה להזרים את הדייט לכיוון היציאה..

למעלה