דיון

Tinkerblack

New member
דיון

אם יש אנשים שיודעים משהו בדבר ספוילרים שלא יקלקלו, תנו לראש לחשוב ולדמיין קצת חיח בכל מקרה האם אתם חושבים שבעונה הבאה אריאלה ופבלו יהיו ביחד או לא? יאללה לנמק גם האם האהבה שלהם הייתה אהבת אמת או סתם איזה רומן האם אריאלה נפגעה או לא

הילה121121

New member
אניי חושבת../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

אני אכתוב בהמשך מה אני חושבת כי אני חייבת לזוז אבל אני רק אגיד שלפי דעתי היא אהבה אותו אבל הוא לא אותה

תשובה ../images/Emo203.gif

לפי איך שפבלו התנהג אני חושבת שזה היה סתם רומן, כי כשהיא אמרה לו שהיא לא תקיים יחסי מין רק אחרי החתונה הוא אמר לה אז בואי נתחתן. אני לא חושבת שהם באמת התאימו, שניהם באים מעולמות שונים לגמרי. אני מאמינה שאריאלה נפגעה אבל זה יעבור.. לדעתי הם לא צריכים להיות יחד בעונה הבאה.

הילה121121

New member
ועכשיו התשובה המורחבת שלי

אני מאוד מקווה שאריאלה ופאבלו יהיו בעונה הבאה ביחד אבל כדי שזה יקרה פאבלו הזה צריך להשתנות-בהתחלה הוא היה נורא חמוד-אבל אז-כמו ש"במבה יבשה" אמרה הוא לא לקח את זה רציני-וכל מה שהוא רצה זה "לעשות איתה אהבה" ואז הוא ממש עצבן אותי-אבל אז -כשהיא נשענה עליו והוא אמר לה ש"זה לא אסור??" אז זה היה חמוד-בקיצור-הפאבלו הזה ממש מוזר-אבל בכללי אני חושבת שמיצידו זה היה סתם רומן אבל מצידה-היא ממש אהבה אותו וברור שהיא נפגעה- -היא מה זה מסכנה...אפילו בכיתי בקטע שהם נפרדו
ואני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מקווה שהם יהיו ביחד עונה הבאה ושיתחתנו ושיהיו דתיים--ונאמר אמן!! חחחח ומזל טוב לרעות....

למעלה