***** דיון ******

***** דיון ******

סתם כי בא לי לדעת מה דעתכם... לצאת למסיבות עם בן/בת הזוג... בעד/נגד/תלוי?? פרטו ונמקו. אצלי זה מאוד תלויייי... סתם דוגמאות: מסיבות ימי הולדת של ידידות שלו לא באות לי בטוב , פשוט לא אוהבתתתתת.. סתם מסיבות לצאת למועדון זה תלוי במצב רוח ועם מי יוצאים.. איך אצלכם?

L y c a n

New member
שאלה אחרת למה לצאת

למה לצאת יום שישי בערב לבלות בפאב עם החברים, כשאפשר ללכת לעבודה, ולעבוד.. עד מתי????????????????

pain is MY love

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

מיותר לחלוטין! אם יוצאים למסיבה את שותים ורקדים ונהנים ומוקפים באלפי פיתויים מימין ומשמאל.. רק היום יצא לי להיתקל בבחור שחברה שלו הייתה איתו במסיבה ואני רציתי אותו והוא רצה אותי והוא רקד איתי אבל לא היה מסוגל לסבול את העובדה שחברה שלו מסתכלת ופשוט הרס את כל הכיף! אם יוצאים למסיבה- יוצאים כדי להנות, עד הסוף... אם יוצאים עם בן/בת זוג- הולכים על משהו רגוע יותר..

Zoharrr

New member
אהמ...מרינה

אני חושבת שאם יש לו חברה הוא לא אמור לרקוד איתך ולרצות אותך ומן הסתם אם היא לא היתה שם לעשות איתך דברים. אני כמעט תמיד יוצאת עם אלכס לכל מקום שזה רק מתאפשר ללכת אליו ביחד וזאת ההנאה שלי,להיות איתו ולהנות איתו ביחד. אני לא אצא למסיבה לבד, כי מסיבות זה בד"כ מקום שבו יתחילו איתי וכמו שאמרת,יש אלפיי פיתויים, ואם אני תפוסה אז למה ללכת לבד?! הרי זה לא שאני אבגוד בו! אם כבר אני אלך איתו וארקוד איתו כל הערב.

pain is MY love

New member
זה לא בקטע של בגידה

כי ברור שלא תבגדי בו אבל עדיין זה לא נעים שנועצים בך מבטים ומנסים להתחיל איתך במסיבות יש אווירה שונה בדרך כלל...

lollipop girl

New member
עכשיו אני מבינה למה האקס שלי לא רצה

לצאת איתי למקומות ככה.... מממ הוא רצה לנשנש אחרות :) *בנימה הומוריסטית כן?!*

ofir50

New member
מה הטעם?

לצאת למסיבה עם בת הזוג זה כמו להביא כריך למסעדה

הממ לא נכון..

נניח שאתה אוהב לצאת למסיבות.. אחרי שתכיר בת זוג פתאום לא תצא למסיבות ..?? אולי תוריד את המינון.. אבל אפשר לצאת למסיבות עם חברים וכאלה.. ובקשר למרינה.. אני לא חושב שאם היא הייתה יוצאת עם חבר שלה למסיבה והייתה רואה מישהיא שמנסה לרקוד איתו כמו שהיא רקדה עם ההוא.. היא הייתה מקבלת את זה בהבנה..

pain is MY love

New member
היא לא קיבלה את זה בהבנה חחחח

אני חוששת שהיא עדיין רוצה להרביץ לי והרבה!!

אין טעם לצאת למסיבות

לא עם חברה ולא בלי חברה אני לא הייתי לוקח את חברה שלי למקום שאלפי חרמנים מזילי רירי ינעצו בה עיניים כל הערב (אין לי כוח ללכת מכות) ואני נגעל מלראות את כל הבחורות הולכות כאילו הן יצאו עכשיו מתל ברוך והלכו למסיבה זה מגעיל אותי אני מעדיף לשבת בבית עם חברה שלי יוםשבת בארוחה משפחתית אחר כך לשבת לצחוק איתה לדבר איתה וביום שבת לבקר חברים

pain is MY love

New member
כל אחד וסגנון החיים שלו אתה יודע..

המועדונים עדין מתקיימים מאלפי בליינים שלא יכולים בלי דרך החיים הזו.. איש באמונתו יחיה.

Come Alive

New member
או-אה, שאלה מורכבת..

טוב, מסיבות כאלה קטנות של ימי הולדת או מסיבות של מכרים, הן משהו לגיטימי לגמרי בקטע הזוגי. ככה שאין שום בעיה.. למה לא? מסיבות במועדונים.. זה כבר הקטע המורכב. מצד אחד, רוצים לצאת למועדון, כי כיף להתחרפן שם עם המוזיקה והאווירה והכל. מצד שני, יש טונה ערסים וחרמנים שנדבקים/פרחות חרמניות שנדבקות.. וזה מציק. אז לא, למועדון ללכת עם בן הזוג זה לא ממש לגיטימי. כי יש את הקטעים של הקנאה. כי אין מצב בעולם שאף אחד לא ינסה לרקוד איתי/איתו. וללכת בתקופה הזאת בלי? בעיקרון כן, אבל גם.. וואי. כאילו. יש שם אמנם הרבה פרחות כונפות, אבל יש גם את הכוסיות שמתלבשות בזנותיות ומשדרות את כל האווירה הזאת של "היי-אני-סטוץ-בוא-עכשיו-לשירותים" קצת מלחיץ לדעת שהוא שם, חוגג לו, רוקד לו עם הכוסיות האלה, ואני יושבת בבית. וכנ"ל גם לו. בקיצור. מורכב. ולא הצלחתי לפשט את זה בהודעה.

orenbarkai

New member
בעד בעד בעד

למה לא? איזו סיבה יכולה להיות שלא? אני אישית אוהב להכיר אנשים ואלא אם כן ביקשו ממני אז אני אבוא ואשתדל להביא את בת הזוג. מתקשה למצוא סיטואציה שבה בת הזוג לא תבוא.

למעלה