דיון

דיון

האם לדעתכם דיג'ימון זו סדרה שמתאימה גם למבוגרים,או שהיא יותר מדברת אל הילדים ובני העשרה?

Digi Lista

New member
בואנה את מפציצה היום../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

דיג'ימון לדעתי בהחלט לא מיועדת רק לילדים ובני נוער בגלל שיש בה אלמנטים שילדים קטנים עלולים לפספס. בגדול מדובר החל מהעונמה הראשונה בחבורת ילדים שמגלים לפתע שהם צריכים להציל את העולם אבל אסור לשכוח שהם בעלי בעיות רגילות של גיל ההתבגרות ושל החיים בכלל-משפחה,לימודים,גישות לחיים,מעמד חברתי וכו'... יש פרקים שממש יכולים להתאים לחיים עצמם,למרות שמדובר בסדרה מצויירת,אני באופן אישי בטוחה שהסדרה עזרה לי לראות דברים בעצמי,עצם העובדה שיכולתי שעות לדבר ולנתח את האירועים ולמצוא הקבלות לחיים שלי ולפתח רגשות חיוביים ושליליים למעשים של הדמויות רק הוכיחו שיש הרבה דימיון בין המציאות למציאות בסדרה. אין לי ספק שדיג'ימון היא סדרה שמתאימה לטיפוסים מסויימים,כאלה שאוהבים להתעמק ולנתח כי יש הרבה דברים שאחי הקטן למשל לא קולט כשהוא צופה בסדרה-הוא מתלהב מהאקשן ומהגדילות של הדיג'ימונים אבל אני והרבה אחרים רואים מעבר לזה המון עומק-למשל כשמאט בורח ומרגיש שאין לו חברים או ההתחברות של אחת מהדמויות לכוח הפנימי שלה שמיוצג על ידי אלמנטים בולטים(סמלים)-אומץ,תקווה,אור,טוב לב,אהבה,חברות,ידע,אמינות,כנות... כשבעצם בכול אחת מהדמויות יש גם מהתכונות האחרות וזה מדהים איך אפשר גם למצוא מידע על אמונות עתיקות,על אסטרולוגיה ועוד,השתלטות הצדדים הרעים על בני אדם והיכולות שלהם להתחבר לעצמם ולהוציא את עצמם בהחלט מושכת. כבר מזמן אמרתי שדיג'ימון זאת טלנובלה מצויירת,אני בטוחה שאם היא לא הייתה מצויירת היו מתייחסים אליה ברצינות רבה יותר כמו ללא מעט סדרות אחרות,אותי בכול אופן היא כבשה בגלל שבאמת יש אינספור דברים שקורים גם בחיים ושאני יודעת שהייתי מתמודדת איתם כמו שיצא לי לא מעט בצורה דומה/שונה לגמרי מהדמויות. יש עוד הרבה מה להוסיף אבל אני לא רוצה לדון עם עצמי...

../images/Emo51.gif

אגב,תפוז הגבילו אותי.את יכולה לטפל בזה או שאני צריכה לפנות אליהם בעצמי? אני מסכימה איתך לגבי הכל,לפי מיטב הבנתי.אני בעד שתכתבי כל מה שאת חושבת,בטח יהיו הרבה שישמחו לקרוא.גם אני אשמח.

הם מאשימים אותי בהצפה,בגלל המילון.

כנראה עברתי את מכסת ההודעות המותרת בשנייה.

Digi Lista

New member
איזה מטומטמים...

אני חושבת שזה יעבור להם תוך יומיים,בינתיים את בכינוי אחר אז שישתקו...אם זה לא יעבור ועדיין לא תוכלי לכתוב אני אדבר איתם,תנסי גם את...לדעתי הם מפחדים שמי שמציף הוא טרול ולא בגלל התוכן עצמו...

Digi Lista

New member
אנחנו נשמח לשמוע דיעות...

או סתם אותות חיים... אורנית ממש מתאמצת וחבל שכולם במחילות...

למעלה