דיון

סוני DSCH1

New member
דיון

לפני לא הרבה זמן החווה נסעה למשך שבוע שלם. ואת החוווה (רוב הסוסים נשארו והכול )הם שמו בידים שלי הכונה אני היתי אחרית לחוווה במשך שלם. הכונה סוס פצוע אני סוס חדש בא אני הא הכול האכלה ניקיו תאים הוצאת סוסים החזרה הכול אני. וגם בימי שבת הילדים באים להאכיל יש להם מפתחות לחוה וקוד והכול והם באים מאכילים והולכם.האם זה ביטחוני ?האם אתם חושבים שזה טוב רע?האם אצלכם זה ככה

סוני DSCH1

New member
אוקי

האם אתם חושבים שכאשר החוווה שלי השאירה לי את החווה למשך שבוע שאני לבד בו היה נכון?האם יש אצלכם את המצב שבו הילד התלמיד נשאר לבד בחווה נגיד בשבת להאכיל וכו?האם אתם חושבים שזה נכון להשיאר תלמיד לבד בחווה כאשר יש לו את האפשרות שהוא יכולה לעשות שטיות?

עכשיו הבנתי...

זה נורא תלוי מה מידת ההתנסות שלך, עד כמה את 'מבינה' בסוסים, עבודות אורווה וכו'... אצלנו דבר כזה לא קורה, בכל מצב או אני או המנהלת נמצאים בחווה. בעיקרון כמעט בלי קשר לגיל, כל אחד שהתנסה, הסתכל עבד עם ** ולמד יכול להחזיק חווה לתקופה מסוימת. בעיני.

סוני DSCH1

New member
אוקי

אני יודעת הרבה, והמנהל של החווה עם אפשר לקרוא לו כך , היה בבית שזה בערך מרחק של רבע שעה. הוא לא היה כמעט אף פעם בחווה. בשבת אף אחד לא בחוווה חוץ מהילדים. הם לא נותנים לילדים שהם לא יודעים אנחנו יודעים הכולמה לעשות שזה קורא וכו הכול אנחנו מכירים את הסוסים טוב ואנחנו כול יום בחוווה. וזה היה רק לשבוע בלבד.ואנחנו רק טיפלנו בסוסים לא בכסף לא שיעורים וכלום.

אם אתם באמת מנוסים,

ולבעלים כנראה יש סיבה לסמוך עליכם, אז זה נראה לי בסדר גמור שתחזיקו את החווה. כל עוד זה בהסכמתכם המלאה, ובטח שאם הבעלים נמצא במרחק קצר.

סוני DSCH1

New member
הוא

לא הבעלים הוא המנהל, המנהל היה בא בשביל להביא אוכל לסוסים פעם ביומים לא יותר מי זה ועם היו נעלמים דברים הוא לא היה שם לב לזה.

ToryMaster

New member
לא

קודם כל, אני לא חושבת שזה נכון להשאיר הכל בידיים של אדם אחד, שלא לציין בת נוער שמטבע הדברים יש לה עוד דברים על הראש [לימודים, חברים, דברים כאלה].

סוני DSCH1

New member
נכון

אך זה היה במהלך המלחמה הקטע שהם השאירו את החווה אצלי.ולגבי השבתות כול שבת מישהו אחר עושה אותו.

ToryMaster

New member
סליחה?

הם פשוט נסעו והשאירו את החווה בידיים שלך? הסתכלתי בכרטיס האישי שלך, רשום שאת בת 26, אבל למיטב זכרוני אמרת פעם משהו אחר, תיישרי לי פה קווים?

סוני DSCH1

New member
אני

לא בת 29 אלה בת 17 ו... לגבי השבתות, אז היתי עובדת בהם אבל עכשיו כבר לא. כרגע עושים אותם שני ילדים בני 16 ו 15 אני חושבת. הם מאוד אחראים ללפי דעתי

דעתי

לדעתי זה לא בסדר לתת את כל העבודה לאדם אחד. לדעתי צריכים להיות לפחות שניים. אולי אחד לאיזה פרק זמן אבל לא לכל היום וברור שלא לכל השבוע. אם החווה סומכת על ילדים שבאים אז לדעתי זה בסדר. סך הכול זה עזרה. אבל כמובן שתלוי אם הילדים יודעים כמה להאכיל, כמויות וכו'. ביטחוני, שוב, תלוי איזה ילדים ואם הם יודעים את העבודה. טוב או רע? לדעתי זה רע להשאיר הכול בידי אדם אחד. ועכשיו בקשר לילדים. למה רק להאכיל? למה לא גם להוציא מהתא? להוציא למגרש? למה הכול את? זה לא בסדר שמשאירים הכול בידיים שלך.

סוני DSCH1

New member
את

העבודה אנחנו יודעים לפחות, אני כי החזקנו את החווה שנה בלי מדריך.סבבה רגע מה עם השבתות מה אתם חושבים על זה?

אוקיי

אז זה מעולה שיודעים את העבודה. שנה בלי מדריך? וגם באותה שנה החווה הייתה עליך ועל אותם ילדים? אז שבוע זה כלום. שבתות- זה כבר החלטה שלך. שבת זה יום למנוחה. אני מוכנה לעבוד כל יום שבת בחווה. זה כבר החלטה אישית. את רק צריכה לשמור שכל העבודה בחווה לא פוגעת לך בלימודים.

סוני DSCH1

New member
חח

אוקי כן הינו שנה בלי מדריך וזה נפל על ילדי החווה הצוות שזה היו10 ילדים שהינו חייבים לבוא כול יום כידי שהיה אפשר להצליח.לכול ילד היה יום חופש אחד בלבד. את השבתות עושים 3 או 4 ילדים, כול שבת מישהו אחר עושה. אנחנו באים בבוקר משהו כמו 6 או 7 מאכילים לוקח עם אתה לבד אז שעתיים שעה וחצי ועם עוד מישהו שעה משהו כזה, אחרי זה באים בצוהרים ערב שזה 5 או 6 ומאכלים וזהו. הלימודים אנחנו לומדים שם אז זה לא מפריעה בכלל

ווינגז

New member
אני חושבת

שמעבר לזה שזה לא אחראי מצד הבעלים של החווה להשאיר את החווה בידיים שלך (או של כל מתנדב למעשה... אם זה רק הוא שנמצא שם), זה גם מסוכן. כמובן שיש אנשים יותר אחראיים ופחות אחראיים, אנשים עם יותר ידע ופחות ידע... אבל אני מדברת באופן כללי, על נער ממוצע שיש לו, מעבר לחווה, גם התחייבויות ורצונות שונים ; לימודים, חברים, בילויים נוספים... אדם כזה לא יכול לבלות 24 שעות בחווה, הוא עוד לא צבר מספיק ידע בשביל לזהות סיכונים, מחלות... בד"כ הוא לא מספיק בוגר כדי להתמודד עם מצבי לחץ בחווה. אני מאוד בעד התנדבות של רוכבים, ילדים ונוער בחוות, אבל אני לא בעד להשאיר את כל החווה בידיים שלהם וללכת. מה אם יקרה משהו? מה אם אחד הסוסים יחלה, יפצע, מה אם את תפצעי בחווה? אני חושבת שאם את לבד שם, בלי הבעלים של החווה באיזור, אין לך גם ביטוח (תקנו אותי אם אני טועה). אני מדברת על מקרים שבהם המנהל של החווה לא נמצא בכלל, אבל לפעמים גם רבע שעה יכולה להיות יותר מידי זמן, במצבי לחץ. אני מאמינה שתמיד צריך להיות מישהו עם יותר ניסיון בחווה, מעבר למתנדבים (שיכולים לדעת את העבודה מצויין, אבל אין להם, הרבה פעמים, מספיק ניסיון לטיפול בכל מיני מקרים) או מישהו להתייעץ איתו לפחות. מישהו שאם קורה משהו, יכול לעזור לך...

סוני DSCH1

New member
נכון

גם אני חושבת ככה אבל זה היה או שאני נשארת או שאף אחד לא נוסע או שמישהו זר בא לעשות את זה. המנהל השמן שלינו כול הזמן היה בבית אכל המוןןןןןןןן מי אז שבא מדריך חדש הוא נוסע כול הזמן לחופשות ומשאיר אותנו לבד(אותנו -הילדים והמדריך). גם בשבוע הוא היה די בחופש לא עשה כלום ובא לחמש דקות או משהו כזה כול שלוש 4 שעות

למעלה