ריקה
היתה שורפת את (הירו)קאזו וקנטה, או לפחות אני במקומה הייתי שורפת אותם-הם בהחלט גרמו לה סבל רב לאורך כל העונה... אולי היא גם הייהת שורפת את ריו, אבל אז כמובן שהיא היתה מצילה אותו מהר כי היא בעצם מאוהבת בו בהכחשה (לא פלא, הוא תמיד מתחיל איתה בצורה ערסית למדי, או שככה לפחות זה נראה בעברית >_< ) מאט של העונה הראשונה אולי היה שורף את טאי בשלב מסויים של העונה, אבל בשלב אחר הוא בטח.. היה עושה לו משהו אחר :X מאט של העונה השניה היה שורף את ג'ון ^^" ג'ון היתה שורפת את מאט! דיויס גם היה שורף את ג'ון, כדי למנוע ממנו לגרום לו לעוד פאדיחות בעתיד, למרות שהוא מצליח בזה טוב מאוד גם בכוחות עצמו ^^" יולי היתה שורפת את דיויס, כי הוא גנב לה את בחיר ליבה כחול השיער :X קודי.. טוב, חוץ ממה שריי אמרה, הוא בהחלט נראה לי טיפוס "מים שקטים" כזה, הוא בטח ישרוף את כולם.. טיקיי וקארי הם יותר מידי טובים ולבביים כאלה, הם לא יפגעו באיש ^_^ ואולי גם קודי ירחם עליהם ויניח להם למות בייסורים וחליים רעים אחרים (כיאה לפלצנים שכמותם) בעונה הראשונה.. מימי היתה שורפת את הדיג'ימונים המכוערים ההם שהתחילו איתה, איזי חמוד, הוא לא ישרוף אף אחד. כנ" ג'ו, כנ"ל טאי, מאט כבר אמרנו, סורה גם תשרוף את טאי, טיקיי חמוד ולא שורף. שוב טיימרס: אם ריקה באמת תשרוף את ריו אז קאזו וקנטה ישרפו אותה. בעצם, קאזו וקנטה ישרפו את כל מי שידרוך בטעות על ריו הלייק סוו בישי שלהם~~ ואולי הם גם ישרפו את טאקאטו "בצחוק! אה, אופס, הוא מת.." אבל כמובן שגילמון לא ייתן להם וישרוף אותם בעצמו. ובסוף, כמובן, ג'רי תזכר שבעצם היא אהבה את טאקאטו ותתחיל לבכות על כמה שהרע לה גורלה ולקח ממנה את כל היקרים לה. ריקה עם לב שבור תשרוף שם כמעט את כולם, אולי היא אפילו תכנס שוב לאטרף של "אני שונאת דיג'ימונים!!". הנרי הוא פציפיסט והוא לא עושה דברים כאלה, כנ"ל לגבי ריינמון. טריירמון אולי ידחוף את קאזו וקנטה לאש-בצחוק-אבל הוא גם ידאג להוציא אותם בזמן. הדבר הרובוטי שמתפקד בתור הדיג'ימון של הירוקאזו ישתכר ויצחק הרבה, הורוד הקטן של קנטה סתם יעשה קולות ויצחקק. קאלומון ילך לאיבוד ביחד עם כמה דיג'יגנומים כשהוא שר שיר של "יובל המבולבל" ושמאיר אחריו שובל זוהר. אימפמון יזרוק את הטיימרס שלו לאש-ואז הוא יתחרט כי הוא בעצם אוהב אותם אז הוא יקפוץ אחריהם, ולא יקח את היד של ג'רי כשהיא תרצה למשוך אותו החוצה. גוילמון יגמור את מלאי הפיתות, ויתבכיין שהוא בכלל רצה לחם. סוזי תמשוך לקוקומון וטריירמון באזניים עד שאולי בסוף טריירמון יזרוק אותה למדורה כנקמה. ואז הנרי לא ידבר איתו יותר. זה.. זה יהיה לא נחמד. קוג'י של הפרקים הראשונים ראשונים בטח חשב שטאקויה ממש קרציה, ולכן מן הראוי כמובן לזרוק אותו למדורה, לכל עידודם השיכור של איזומי וג'ונפיי. טאקויה של הפרקים הראשונים ראשונים בטח חושב שקוג'י ממש סנוב, לכן הוא יזרוק אותו למדורה לקול עידודם השיכור של איזומי וג'ונפיי המסוממים. בפרקים הבאים קוג'י וטאקויה יגנו אחד על השני בחירוף נפש ולא יתעצלו להעיף למדורה את מי שיאיים על אחד מהם, וכן הם יגנו בעיקר על טומוקי אחיהם המאומץ וכן גם קצת על איזומי וג'ונפיי. והם כולם ביחד יזרקו לאש את היג'ימון המכוער ההוא עם האף בונגול וכובע של נאדי. אה, וכמובן שכולם יזרקו לאש את "באקאמון"-נו, הצהוב הזה, נההמון נראה לי.. והוא כמובן שיקפוץ ויצווח כשהאש רק תגע בו. ובגלל שהם כאלה חננים אף אחד מהם לא יזרוק את בוקומון הלבן ההוא למרות שהוא משעמם ופלוץ מאוד ;_; להמשך של פרונטייר, טיימרס, ולהתחלה של סייברס לא הגעתי, עמכם הסליחה.