דיונון קטנטון:)

shanyz

New member
דיונון קטנטון:)

אוקי, מה אתם חושבים שיהיה עוד נניח 5 שנים? עדיין יהיו שידורים חוזרים? אם כן, אתם חושבים שבאותם ערוצים? או שאולי ערוץ 2 יקנה שוב? אתם חושבים שאולי יחליטו להחזיר את התוכנית? יהיה סרט? עם אילו שחקניות? ואתם, אתם תראו עדיין זינה? עדיין תאהבו?:) מקווה שכוווולם יגיבו!!!!!!!

ענבר1

New member
אני מאוד מקווה שלא יהיה סרט אבל..

אני לא הייתי מציעה לרוב לפגוש אותי באיזה סמטה צדדית... הפרקים האחרונים היו ממש מאכזבים...לא התגברתי עליהם

gabrielle

New member
../images/Emo150.gif ברור שכן ../images/Emo150.gif

אני לא יודעת אם יהיו שידורים חוזרים, אבל הכל מוקלט אצלי... תוכניות באות והולכות ואני לא חושבת שהשידורים ישארו עוד הרבה זמן... אבל מה שכן- זינה היא חלק מהחיים שלי, בעבר, בהווה ובעתיד ואני לא מתכוונת לוותר עליה... אי אפשר כבר, התוכנית הזאת היא חלק ממני, אחד הדברים המשמעותיים ביותר שהשפיעו לי על החיים. אני לא תמימה- אני יודעת שבשלב מסויים ההתלהבות תרד... אבל לא הגיוני שאני אפסיק לאהוב את התכנית - פשוט לא, זאת לא אפשרות בכלל. איך אפשר להפסיק לאהוב את התוכנית? אני תמיד תמיד תמיד אוהב אותה. בנוגע לסרט... אני רק מקווה שיהיה סרט, אני לא יודעת אם יהיה או לא... אנהי מקווה * בלשון המעטה * שיהיה ( עם רנה ולוסי כמובן ).

shanyz

New member
אהה..

רגע, ירדן, עם 5 שנים, את רואה את עצמך יושבת ורואה פרקים של זינה מוקלטים? כאילו, את בחיים גם לא תקליטי על הפרקים דברים אחרים? (עוד 5 שנים הכוונה...) אני אישית לא יודעת אם אני עוד 5 שנים אוהב.. קשה לי דלעת.. כי כל פעם אני נתקעת על תוכנית ואני אובססית עליה, פעם זה היה בברלי ואז היא הסתיימה ועכשיו...כאילו אני לא נתקלת בה ביום יום...אז אני טיפה פחות אוהבת.. ו..אותו הדבר גם עם לחיי האהבה:) אבל בקשר לזינה זה שונה, בחיים לא היה לי מה שיש לי עכשיו.. יש לי פרקים במחשב, חצי מהמחשב שלי זה תמונות של זינה והתוכנית, יש לי סירטונים, אני מכינה סרטונים, אני דמברת בפורום, רואה כל יום, מתלהבת ומדברת על זה כל יום... אז... לא נראה לי שזה משהו שיחלוף לי ככה מהר... =9 בקשר לסרט! הלוואי ויהיה סרט, וכמובן שלוסי ורנה ישחקו...אם הן לא ישחקו אז אני לא רוצה סרט.. אי אפשר להביא חיקויים! זה לא יהיה זה, אני בכלל לא אתחבר לדמויות ולעלילה ו... אי אפשר.. אין כמו לוסי ורנה=) הן כאלה חמודווווווווות!!

*neta*

New member
אין סיכוי שיחזירו את הסדרה..

קריאיישן מכרו כל פיפס שהיה בסט
ומי יודע אילו שידורים חוזרים יהיו בעוד 5 שנים...או איפה אני אהיה עוד חמש שנים..מה שבטוח לפני חמש שנים בעונה השלישית (או שכבר שודרה הרביעית?) לא היה לי מושג שבעוד כמה שנים אני אמצא עוד "מטורפים" כמוני לסדרה, ואעשה דברים שלא חשבתי שאני אעשה בחיים,בשביל סדרת טלוויזיה.

shanyz

New member
אמ..את מוכנה לפרט אילו דברים

מטורפים את עושה בשביל הסדרה? חוץ מלסוע ללונדון..:) אממ... ואת יכולה בבקשה גם להסביר לי אחת ולתמיד, כדי שאני אדע, מה זה הקריאיישן הזה, מה התפקיד שלהם, ומה הם עושים? =) תודה!

*neta*

New member
קראיישן זה המועדון

מעריצים הרשמי של הסדרה (ועוד סדרות אחרות כמו באפי, אנג'ל, סטאר-טרק לדורותיו ועוד..) והם מארגנים כנסים שונים בעולם (עולם lol, ארה"ב וגיחות לאירופה),קיטים (שזה יש רק לזינה,6, ולפארסקייפ 1) וספרים ותמונות, וחתימות וכל המרצ'נדייז ודברי הערצה.. ולגבי דברים מטורפים חוץ מלנסוע לכנס בחו"ל (דמט לו הייתי בכמה שנים מבוגרת..), ישנם עוד דברים שאני לא אפרט...

shanyz

New member
למה ללאא...:) פחחח...סתם סתם...

אממ... אוקי, תודה על ההסבר:)

shiri_b

New member
קראיישן....מסחטת הכספים

הרשמית
, אבל שם אפשר להשיג את כל מיני דברים, שיהיו בריאים.

shanyz

New member
ו...את הקריאיישן..

מי הקים? קבוצת מעריצים? או מישהו כזה שהתוכנית שקיבל תפקיד שאחראי על ענייני מעריצים וכאלה..?

*neta*

New member
אוללה קריאיישן קיימים כבר 30+

שנה Founded in 1971, Creation Entertainment continues a thirty-year tradition of producing the nation's leading special event conventions for worldwide fans of some of the most popular television series and films, as well as, providing quality merchandise for some of Hollywood's hottest entertainment properties.

*neta*

New member
אני לא מבינה למה הענקת להם

את התואר מסחטת כספים
באמת שירי, לכל אחד היום מותר למכור שרשרת מהסט של דמות שהופיעה 3 דקות בכל הסדרה ב500$. ומה רע בכל מוצר אפשרי שאפשרי לשים עליו את הלוגו של הסדרה? כמו ז'קט, תרמוס, מחזיק מפתחות ועוד אלפי מוצרים.. ועכשיו תראי הם באים לקראתנו! הקיטים יוצאים שוב, אותם קיטים, אבל על דיוידי!

shiri_b

New member
עזבי סתם טעיתי...

25$ על משלוח של קיט זה דווקא הגיוני, והמחיר של הכרטיס לכנס... מה הם הרי יעשו לנו הנחה אח"כ של כמה פאונדים במחיר של המלון! והם באמת דואגים להוציא הרבה מוצרים חדשים.. למשל לקחת את הפיספוסים שכבר יש לכולם יחד עם פיספוסים של קיט 1 ולשים בדי וי די ככה שנצטרך לקנות את זה שוב אם אין לנו קיט 1.

shiri_b

New member
אני לא ידעתי שהסדרה

תשפיע עלי ככה... ובעוד 5 שנים... מי יודע מה שאני יודעת שתמיד תהיה לי פינה חמה לסדרה ותמיד היא תהיה אצלי בראש. כי אני משקיעה בהערצה לסדרה הרבה יותר ממה שאני משקיעה בהרבה דברים. ואני יודעת שתמיד אבל תמיד אני אעריך ואוהב את לוסי, גם לא כזינה, גם כלוסי אותה אין סיכוי שאני אשכח.

shanyz

New member
אבל את כל הפוסטרים, התמונות

החולצות וכל הדברים האחרים ששי לכם.. נראה לכם שעדיין תתלו אותם על הקיר? עדיין כאילו הם יהיו חלק מרכזי בחיים שלכם? (תראו, בררו שאי אפשר לחזות את העתיד, אבל סתם מה נדמה לכם..) חחה

shiri_b

New member
במחיר שקניתי את כל הדברים האלה

נראה לך שאני אסכים לזרוק את זה??
אני לא יודעת, אם אני ממש אפסיק אני מניחה שאני אמכור את זה אבל, חבל זה זכרונות אני בטח אשמור את זה אצלי

danazi

New member
אני בחיים אבל בחיים לא...

לא ישכח את הסידרה בקלטי חלק גדול ממנה ואני מקווה שיהיה שידורים חוזרים כדי שאני יוכל להקליט את הכל אבל ראיתי את כולם ואת כל הקלטות שיש לי בערך מעונה3 עד 6 בחיים אני לא יקליט אליהם לא משנה מה יהיה וקצת קשה בלי הסידרה הזאת אז הייתי חייבת למצוא לי סידרה שתחליף אותה מצאתי סידרה שאני רואה ומקליטה קוראים לה "השבט" מי שמכיר מכיר אבל זה לא יכול להחליף לי את זינה יש לי אובסיסה לסידרה הזאת אבל בדוגרי כל הפוסטרים והדברים כבר לא בחדר שלי אפילו לפני שנגמרה העונה כי החלטי לצבוע תחדר ירוק ולעשות את כולו מכבי חיפה אבל לא זרקתי כלום!

למעלה