דיונון

GrEeNwOmAn

New member
דיונון

איך יודעים לבחור סטליון? מה המבנה הכי מושלם לסוס סטליון בגזעים קווטר/הפלינגר וכו'. כל גזע שהוא. אם יש לכם סטליונים בחוותכם? איך בחרו שהם דווקא יהיו סטליונים?

טוי בוי

New member
אני לא יודעת ממש...

סטליון צריך להיות סוס בריא עם מיבנה ממש ממש ממש טוב! שרירי כידי שהיה מספיק חזק להרביע רצון להרביע ושהיוללו את הסטנדרתים של אותו גזע שהוא אמור להיות ושהיה לו אופי נוח.... יש לנו את: וולמונט- הוא של פרנקי סוס מפורסם וזוכה בתחרויות סוס הרבע בערך עד היו שהוא כבר בן 20+ סוס מדהים ופרנקי קנה ובחר אותו.... נוואדו-אנדלוסי מהמם לא מרביע... טנגו- סוס ערבי טהור מדהים באי חמוד ויפה... מסטר X- פוני סטליון לטיולים לא מרביע. טאצ' דאון- הסטליון של נטע לא מרביע סוס קפיצות זוכה! הסטליון של רנה- אני לא ממש יודעת מה השם שלו אבל הוא של רנה סוס דרסאג' מדהים כל כך יפה וצעד כזה מושלם! רק דפוק בשכל! נץ- הסטליון של החבר של רנה. עוד אחד- לא ממש ברור השם אבל סטליון...של מישהו שרוכב ווסטרן... אםם זהו לא?

טוי בוי

New member
בוא נגיד שזה זכר לא מסורס

סטליון.... ויש לנו סטליונים שקנו אותם קר בישבים זה שהם טליונים כמו נטע היא לא מרביע עם טאצ' דאון היא רוכבת עליו... אני יודעת על וולמונט שהוא מרביע...

טוי בוי

New member
לא יש לה סוס חדש...

וסבטינ הוא הסוס של עדי בכלל! הוא היה סוס קפיצות אבל עדי קנה עוד סוסים וסבטיני נשכך לו ואז הוא התגלגל עד שרנה התחילה לרכב עליו ועכשיו יש לו את מיה..... בקיצור רנה קנתה סטליון חדש באיי מהמם!

אסף 1989

New member
אתם יודעים

איפה יש את הסטליונים קווטר הכי משובחים ויפים בארץ, הנה לכם כמה מקומות: בחוות חניאל כמובן (חווה לגידול סוסי קווטר), החווה של דובי בבת שלמה, עוד חווה של אחד אני לא זוכר את השם שלו והוא גם בבת שלמה (יש לו שם את הסטליון טורוברייד בין המשובחים ביותר בארץ), וכמובן החווה של תמיר דניאל בנווה ירק (למרות שניראה אי אפשר להכנס לשם כי זוהי חווה פרטית). האתר שלו: www.danieltamir.com באתר יש תמונות של סוסים וסוסות יפים שיש לו.

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

איך יודעים לבחור סטליון? עץ משפחה, מבנה, ועוד כמה דברים... מה המבנה הכי מושלם לסוס סטליון בגזעים קווטר/הפלינגר וכו'. אם יש לכם סטליונים בחוותכם? כן, פלאשי, נרקיס ואקו. איך בחרו שהם דווקא יהיו סטליונים? אין לי מושג

niko girl

New member
אני יענה....

יודעים לבחור סטליון על פי אילן היוחסין והמס=בנה שלו. המבנה המושלם לסוסי קווטר הוא: ראש גדול. אבל דיי בפרופורציות. אורך הראש של הסוס שווה בערך לאורך הצוואר שלו. החיבור בין הראש לצוואר הוא אל עבה מידי אלה עדין ויפה. הצוואר מתחיל מאמצע הכתפיים לא גבוה מידי ולא נמוך מידי. הרגללם שלו ישרות עם הכתפיים. והרגליים האחוריות שלו קצת מתחת לגוף. התחת שלו הוא עגול בצורת לב כזה. והגב שלו ישר. אין יל סטליונים בחוות איתן אבל בחוות שדמות יש את די ג'יי. לפי המבנה שלו.

GrEeNwOmAn

New member
צ'ובה חלקית../images/Emo72.gif

לפי המבנה, האופי, והכל... כן. חוואג' מצורפת תמונה שלו... כי הוא חזק שרירי, אם רצון להרביע. אבל יש שמועות: חלק אומרים שהוא אוהב בנות חלק אומרים שהוא הומו חלק אומרים שהוא דו מיני אבל בתוך תוכנו- הוא המלך- חווואג'!

למעלה