דיונון

דיונון

מנהגים ומסורות- סמנו ב-x או ב-v את המנהגים שנכונים/לא נכונים לגביי חוותכם: לאחר כל נפילה מביאים עוגה עולים מצד שמאל כאשר מישו משמיד ציוד של מישו הוא נענש כשיש למישו יומלדת כל תלמידי האורווה מביאים לו מתנות כשיש למישו יומלדת, הוא מביא עוגה, ואז הוא מקבל מתנה מהאורווה.. לפני תחרות חייבים לבוא לפחות לאימון אחד, בשבוע של התחרות לכל תלמיד שיש יומלדת נותנים להחליט איזה סוס הוא רוצה ומה עושים בשיעור אחר.. כתבו מה..

../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gifשיילי../images/Emo28.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

לאחר כל נפילה מביאים עוגה- כן עולים מצד שמאל- תמיד!! כאשר מישו משמיד ציוד של מישו הוא נענש- אני מאמינה שכן.. כשיש למישו יומלדת כל תלמידי האורווה מביאים לו מתנות- רק מי שרוצה כשיש למישו יומלדת, הוא מביא עוגה, ואז הוא מקבל מתנה מהאורווה..- אכן! לפני תחרות חייבים לבוא לפחות לאימון אחד, בשבוע של התחרות- רצוי מאד!! לכל תלמיד שיש יומלדת נותנים להחליט איזה סוס הוא רוצה ומה עושים בשיעור- לפעמים.. אחר.. כתבו מה.. נאדה פלוץ! לא שמעתם אותי? נאדה פלוץ!!

Shai Felton

New member
אני

לאחר כל נפילה מביאים עוגה - אמורים, זה לא אומר שעושים את זה.
עולים מצד שמאל
כאשר מישו משמיד ציוד של מישו הוא נענש -זה פשוט לא קורה
כשיש למישו יומלדת כל תלמידי האורווה מביאים לו מתנות
כשיש למישו יומלדת, הוא מביא עוגה, ואז הוא מקבל מתנה מהאורווה..
לפני תחרות חייבים לבוא לפחות לאימון אחד, בשבוע של התחרות - לפחות פעמיים
לכל תלמיד שיש יומלדת נותנים להחליט איזה סוס הוא רוצה ומה עושים בשיעור אחר.. כתבו מה..

טוי בוי

New member
בזז

לאחר כל נפילה מביאים עוגה-
עולים מצד שמאל-
שמישהו משמיד למישהו ציוד הוא נענש-
לא קרה לי אף פעם אני לא משמידה כל כך ציוד... כשלמישוה יש יומולדת כל תלמידי האורווה מביאים לו מתנה-
רק מי שרוצה ויודע. שלמישהו יש יומולדת הוא מביא עוגה-
עם הוא רוצה... לפני תחרות חייבים לבוא לפחות לאימון אחד-
לפחות שני אימונים בקפיצות עם זה לקפיצות ו-2 בדרסאג' עם זה דרסאג'... שלתלמיד יש יומולדת נותנים לו להחליט על מי הוא רוכב ומה עושים בשיעור-
כן ולא זה תלוי במערכת וכמה הסוס עובד אני מאמינה לי די יתנו ...

mkuzi

New member
אוקידוקי!!!

מי שרוצה להביא עוגה לאחר הנפילה מביא-אני הבאתי... רק עכשיו התחילו להקפיד על עליה מצד שמאל כי הקבוצה הצעירה של הווסטרנים הולכת להתחרות השנה בצורה מאוד מתקדמת והם רוכבים על כל הסוסים. כאשר מישהו עושה וונדליזם וזה מדווח למדריבה או למנהלת (כמעט כל יום המנהלת עוזבת קבוצה של ילדים בחוה לבדם למשך כמה שעות-לא בכוונה אבל היא יודעת על זה וזה מעשה בלתי אחראי לדעתי... מי שרוצה להביא מתנות לרגל ימי הולדת או משהו כזה מביא, אבל לא באופן קבוע... כולם רוצים וצריכים לרכב כמה שיותר לפני מופע או אירוע. אף פעם לא נותנים לתלמידים להחליט מה יהיה בשעורים אבל כל החבר'ה שיודעים לרכב בלי שישגיחו עליהם "בשבע עיניים" רוכבים לבד לגמרי מתי שהם יכולים. ו.......זהו........

../images/Emo13.gif

עוגה
עולים מצד שמאל
הכל מצד שמאל. כשמישהו משמיד ציוד של מישהו הוא נענש
אם יום אחד זה יקרה אני מניחה שזה מה שיקרה. יומי הולדת- רק לצוות לפעמים עושים את ימי ההולדת...
לפני תחרויות חייבים לבוא לפחות לאימון אחד
אם אתה רוצה לזכות- עדיף לך. יומי הולדת 2
הוא יכול להחליט....

HORSE GIRL2

New member
תשובות

לאחר כל נפילה מביאים עוגה-
אומרים להביא אבל לא כולם מביאים. עולים מצד שמאל-
תמיד!!! כשמישהו משמיד ציוד הוא נענש-
זה עוד לא קרה אבל סביר להניח שהוא יענש. כשיש למישהו יומולדת: הוא מביא עוגה ומקבל מתנה-
עוגה אפשר להביא אבל לא מקבלים כלום (חוץ מאת התבנית חזרה
). מביאים לו מתנות-
רק אם רוצים....... כשיש תחרות.........-אין תחרויות
. אני הולכת לנצר ביום רביעי!!!

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

לאחר כל נפילה מביאים עוגה
עולים מצד שמאל
כאשר מישו משמיד ציוד של מישו הוא נענש - זה לא קורה.
לפני תחרות חייבים לבוא לפחות לאימון אחד, בשבוע של התחרות
לכל תלמיד שיש יומלדת נותנים להחליט איזה סוס הוא רוצה ומה עושים בשיעור

שלי...

עולים מצד שמאל
כאשר מישו משמיד ציוד של מישו הוא נענש
לא יודעת... לכל תלמיד שיש יומלדת נותנים להחליט איזה סוס הוא רוצה ומה עושים בשיעור
רק הסוס

צדק8

New member
שללללללההההה

אחרת עם מה נשתה את התה אחורי הרכיבה ? איך ?? עולים מצד שמאל
כאשר מישו משמיד ציוד של מישו הוא נענש
אם זה יקרה, אז בטח יענישו. אם אני אי פעם אהרוס למישהו אחר ציוד אני אתנצל ואחזיר לו את הכסף. כשיש למישו יומלדת כל תלמידי האורווה מביאים לו מתנות
מי שרוצה זתומרת... כשיש למישו יומלדת, הוא מביא עוגה, ואז הוא מקבל מתנה מהאורווה..
חצי...הוא מביא עוגה, אבל הוא לא מקבל מתנה
שהייתה לנו פעם תחרות באנו איזה 3-4 פעמים.. לכל תלמיד שיש יומלדת נותנים להחליט איזה סוס הוא רוצה ומה עושים בשיעור אחר
אבל אולי במקום זה אלונה תארגן לט נפילת יומולדת

למעלה