דיונון

אסף 1989

New member
דיונון

איזו עבודה אתם הכי אוהבים (או הכי פחות שונאים
) לעשות בחווה?

ווינגז

New member
טיפול 10000 לסוסים

חח לשטוף ת'סוס, לעשות לונג', להבריש, לפנק וכו' אבל כעיקרון אם זה משהו אחד אז לשטוף סוסים

אסף 1989

New member
בלעעעכס......./images/Emo5.gif

אני פעם כשניקיתי פרסה של סוס, עף לי גוש חרא לתוך הפה.....מאז למדתי (ותעשו זאת גם אתם) לסגור את הפה כאשר מנקים פרסות!!!!!!!

טוי בוי

New member
אני....אני די אוהבת הכול...

חוץ מהוריד ילדים ולהעלות ילדים קרצייתים ולהתאים כסדות....

mkuzi

New member
איזו שאלה?!?!? ../images/Emo150.gif

לרכב ולפנק כמובן... אני לא רואה שום הנאה בלהתקלח (לשטוף ת'סוס) יחד עם הסוס (כמו שראיתי בהודעות הקודמות...) אגב -אסף כבר מזמן לא היית בפורום לא???

ווינגז

New member
אני אוהבת לשטוף

במיוחד בגלל שאצלינו הסוסים נורא מתפנקים ואני יודעת שלפחות ג'ז
נורא אוהב את זה וכל פעם שאני מפסיקה עם הצינור הוא מסתכל עליי במבט עצוב כזה שאומר לי תמשיכי... אני יודעת שכל שאר הסוסים בחווה גם נורא אוהבים את זה

mkuzi

New member
אז מה?? ../images/Emo150.gif

אתה חושב שאני כותב פה דיונים משלי??? היה לי רק דיון אחד פה והוא היה כל כך מזמן שאני לא זוכר מתי הוא היה!! כל מה שאני עושה פה זה עונה לאחרים ורק משתתף בדיונים! אתה לא צריך לא להיכנס לפורום רק בגלל "שאין לך מה שלכתוב" זה לא נכון (לדעתי בלבד) לחשוב ככה אבל המחשבות שלך הם שלך בלבד ואין לאף אחד (חי צומח או דומם...) שום זכות לשנות אותם אם אינך רוצה בזה... מקוה שהבנת את השפה הפילוסופית ונטולת הבדיחות שלי...

אסף 1989

New member
אני מתכוון

שרוב הדיונים פה מתעסקים בנושאים שהאמת לא כ"כ קשורים לסוסים (בלי לפגוע באף אחד) וכן אין לי מה לענות על דיונים כי כל הדיוני שכתובים כרגע בפורום הם דיוניפ שכבר היו.

אמ כן בתור רוכבת ווסטרן.../images/Emo75.gif

אני לא יכולה לשאול על דברים של אינגליש כי ממילא אני לא אבין. ואם אני יעשה דיון על הווסטרן איזה 5 ילדים יענו מקסימום. אז מה הקטע? ו...דרך אגב הם לא קשורים לרכיבה הדיונים הם קשורים יותר על הסוסים ועל מה אתם עושים עם הסוסים. ומה שיותר טוב לסוסים. למרות שעכשיו זה יותר יום שלם זה נשאר אותו הגבר

OHIO

New member
אני אוהבת לעשות כל מה שקשור

באוהיו! ברור שאני פחות אוהבת לאכף אותו והכל... אבל כל מה שקשור בלהיות עם הסוס המושלם הזה אני אוהבת!!

../images/Emo92.gifכנסו...

טוב מה שאני הכי אוהבת זה להבריש ולאכף... תאחלו לי מזל טוב התחלתי לעבוד בנצר!!!! זה ממש מרגש....חחח:)

למעלה