דיונים מענינים בפורום חלומות צלולים

דיונים מענינים בפורום חלומות צלולים ../images/Emo70.gif

זאת אומרת, תמיד יש שם דיונים מעניינים, אבל הפעם מתחשק לי לצרף לנו כמה קישורים משמעותיים. אתם מוזמנים גם להגיב על ההודעות: 1. חלימה משותפת + חלום נבואי - אפשרי או לא? תקראו גם את התגובות (גם אני הגבתי שם); 2. לחיות עד אינסוף בחלום - האם אפשרי + בעד ונגד; 3. שיטה חדשה ליצירת חלומות צלולים - אלון ברמן פתח שרשור מעניין בנושא זה, אתם מוזמנים לעקוב (ולהגיב). זה הזמן להגיד, למי שעדיין לא מצא את כפות ידיו בחלום (!), שני דברים: 1. זה לא בלתי אפשרי, רבים עשו זאת לפניכם וגם אתם תעשו זאת, אם אתם באמת רוצים. האנשים עוסקים ב"חלימה צלולה" לא תמיד מכירים את הנושא של "אמנות החלימה" בדרך הלוחמים, אבל יש לכם טכניקות מדהימות שיכולות להקל מאוד על מציאת הכפות הידיים בחלום. כל אותם אנשים אינם יודעים, בדרך כלל, כיצד לנצל את החלומות הצלולים לצורך עבודת-לוחם בקשב השני, אבל הם יודעים לחלום חלומות צלולים והם יכולים למצוא את כפות הידיים שלהם בקלות! 2. פשוט תיכנסו לאתר של אלון ברמן על חלומות צלולים ותתחילו לעבוד על הנושא... יכול להיות שעוד לפני סוף החודש הנוכחי תצליחו למצוא את כפות הידיים שלכם!... אני מצרף כאן קישורים לאתר של אלון ברמן (אידיאלי ללמוד כיצד לחלום חלום צלול) ולפורום חלומות צלולים בתפוז שמנוהל על ידי "Variety" (אידיאלי להחלפת חוויות, דיעות, מידע וטכניקות בנושא החלימה הצלולה). שני הקישורים האלה גם מופיעים באופן קבוע בתחתית העמוד, בתור "קישורי הפורום". שלכם באהבה, בן

למעלה