עדכונים...
רואה: את כל הסדרות שאתם יכולים לראות בדו"חות הצפייה שאני מעלה. בין השאר "אנושיים", "דברים טובים", "סוכני שיל"ד", "החיים עצמם".
 
נטשתי... הנטישה הטריה שלי היא "הכי גרועים שיש". לצערי העונה השלישית(הגרועה לדעתי) הוציאה לי את כל החשק לצפות בה. ניסיתי את "סוג א'', אבל נטשתי אותה אחרי 4 פרקים. פשוט הגעתי למסקנה שהיא לא מספיק מעניינת אותי, כדי לדבוק בה עד הסוף. ותאמינו לי ניסיתי. צפיתי ב-3 הפרקים הראשונים של מקג'יוור, באיחור, ואחריהם הבנתי שמדובר בסתם עוד סדרה נוסחתית שלא מצליחה לשמור את העניין שלי בה, אז הפסקתי. פה ושם אולי יוצא לי לראות קטעים, או יותר מכמה קטעים, אבל בסה"כ אני לא באמת צופה בה. עוד סדרה ששודרה ביס ונטשתי היא... "ויקטוריה". היא החזיקה אותי 5 פרקים, אבל בסוף גם אותה נטשתי כי היא לא עניינה אותי מספיק. וכמובן אני חייב לציין את "משפחת פוסטר"... ניסיתי להכריח את עצמי לסיים את העונה הראשונה, אבל פשוט לא הייתי מסוגל. יש בה את כל הדברים הרעים של סדרות מסוגה.
 
לא ניסיתי(או הולך לנסות). .. "24:מורשת"(אחרי עונה 5 של הסדרה המקורית איבדתי כל עניין בה). "אטלנטה"(לא משכה אותי מספיק), קוורי ועוד הרבה.
 
מצפה: עונה 4 של "שומרי האוצרות", אבל עד אז יש כמעט שנה. בנוסף אני מצפה לעונה האחרונה של "הנותרים" ולעונה 2 של "אדמת הפקר"..