כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
זה לגמרי ניכר, וגם אין את הסלפי שהם היו מצלמים בסיום כל פרק בעונות הקודמות. מה שנחמד זה שכל המגבלות הללו לא פגמו בסדרה עצמה וזה עדיין מטורלל ומצחיק לאללה.מישהו רואה את העונה החדשה של Nailed It?
בעיקרון זאת עונה מיוחדת שנקראת Double Trouble כי במקום שיש 3 מתחרים בודדים בכל פרק יש בכל פרק 3 זוגות שמתחרים.
אבל זה די מצחיק כי זה מרגיש שעשו את השינוי הזה פשוט בשביל שיוכלו להמנע מלקרוא לזה עונת הקורונה. כי זאת לחלוטין עונת הקורונה וזה בולט שזה צולם תחת מגבלות הקורונה בגלל שכולם כל הזמן שומרים מרחק זה מזה.
קודם כל הגדילו מאוד את שולחן השופטים ככה ששלושת השופטים עומדים רחוק זה מזה.
העמדות של המתחרים רחוקות יותר זאת מזאת והם כבר לא רצים זה לתוך השטח של זה.
כשהשופטים עוברים מעמדה לעמדה הם עומדים רחוק זה מזה ורחוק מהמתחרים (כשז'אק הולך לחתוך חתיכה מהעוגה אז המתחרים מתרחקים לקיר)
מה שבעבר היה בתחילת הסיבוב הראשון - שהמתחרים רצים כדי להשיג את המנה שהם רוצים לעשות - כבר אין במקום זה הם בוחרים מרחוק.
אבל את כל הדברים האלו אומנם רואים, אבל אין שום התייחסות לכך שהם שונים מאשר בעונות הקודמות.
רק לדבר אחד בעצם מתייחסים - כשבסוף הסיבוב הראשון הזוכה אמור לקבל מניקול את כובע המנצחים, במקום זה ניקול אומרת למנצחים לקחת את הכובע בעצמם כי היא כבר לא עושה את זה בעצמה.
חוץ מזה התוכנית עדיין כיפית ומצחיקה.
הפעם אני רואה אותה עם אחיינית שלי (בת ה16) וזה ממש כיף.
ראיתי...עכשיו, השנייה, ותיאמר האמת ,לא מרגש אותי מי יודע מה, אני מעדיף סדרות של food channelמישהו רואה את העונה החדשה של Nailed It?
בעיקרון זאת עונה מיוחדת שנקראת Double Trouble כי במקום שיש 3 מתחרים בודדים בכל פרק יש בכל פרק 3 זוגות שמתחרים.
אבל זה די מצחיק כי זה מרגיש שעשו את השינוי הזה פשוט בשביל שיוכלו להמנע מלקרוא לזה עונת הקורונה. כי זאת לחלוטין עונת הקורונה וזה בולט שזה צולם תחת מגבלות הקורונה בגלל שכולם כל הזמן שומרים מרחק זה מזה.
קודם כל הגדילו מאוד את שולחן השופטים ככה ששלושת השופטים עומדים רחוק זה מזה.
העמדות של המתחרים רחוקות יותר זאת מזאת והם כבר לא רצים זה לתוך השטח של זה.
כשהשופטים עוברים מעמדה לעמדה הם עומדים רחוק זה מזה ורחוק מהמתחרים (כשז'אק הולך לחתוך חתיכה מהעוגה אז המתחרים מתרחקים לקיר)
מה שבעבר היה בתחילת הסיבוב הראשון - שהמתחרים רצים כדי להשיג את המנה שהם רוצים לעשות - כבר אין במקום זה הם בוחרים מרחוק.
אבל את כל הדברים האלו אומנם רואים, אבל אין שום התייחסות לכך שהם שונים מאשר בעונות הקודמות.
רק לדבר אחד בעצם מתייחסים - כשבסוף הסיבוב הראשון הזוכה אמור לקבל מניקול את כובע המנצחים, במקום זה ניקול אומרת למנצחים לקחת את הכובע בעצמם כי היא כבר לא עושה את זה בעצמה.
חוץ מזה התוכנית עדיין כיפית ומצחיקה.
הפעם אני רואה אותה עם אחיינית שלי (בת ה16) וזה ממש כיף.
כן, יש שטויות של ערכים לפעמים עדיבארי רוצה לקחת את וולוסיטי 9 אבל וולס 2 משכנע אותו "לא להתפשר על הערכים שלו". מה קשור ערכים?? הסיבה לא לקחת זה שזה יעשה אותו חולה כמו את ג'יי. משום מה הם מדברים על זה כאילו זה "לרמות במשחק" או איזה שטות כזאת.
חחחח לא זכרתי את זה(וג'סי מגלה לנו שביונסה 2 היא סנאטורית.)
אבל האם זכרו שהוא צריך לרוץ מהר במעגלים?כמובן שכולם חושבים שהדרך להגיע שוב לעולם 2 למרות שהפתחים נסגרו, היא שבארי ירוץ ממש מהר חחחח
טם טם טם טםבסוף סיסקו מתוודה שהיו לו וייבים על זום, ובסוף הם קולטים ש... זום הוא ג'יי (אותו אחד שהיה איתם)!
זוכרת שאמרתי שלא תמיד יש הגיון במסעות זמן שלהם. אז יש חוסר הגיון ויש שדי זמן. (האמת שזה קצת מזכיר משהו שהיה בעונה 1 של דוקטור הו שרוז מצילה את אבא שלה ואז מופיעים יצורים מוזרים)שד מוזר "רוח זמן" שלא היה שם בעבר המקורי מגיע בעקבות המעבר של בארי בזמן.
חמוד. לא זכרתי שהוא עשה את זה.איזה חמוד בארי, שעוצר לצלם וידאו של אדי בשביל אייריס מהעתיד שמתגעגעת אליו.
כן זה נחמד שהארטלי עכשיו טוב. אם אני זוכר נכון הוא גם אומר בסוף משהו על זה שהוא הולך לארוחה עם ההורים שלו שבעבר זרקו אותו בגלל הנטייה המינית שלו.כולל הארטלי שעכשיו הוא טוב והיתה להם שנה להבין איך - מצליחים להרוג אותה.
כן רק לצערי לא מספיק זכרתי את הפרק ההוא... למשל לא זכרתי את זה שההורים זרקו אותו בגלל הנטיה המינית. אבל הוא אכן אומר שהוא הולך לאכול איתם בסוף.כן זה נחמד שהארטלי עכשיו טוב. אם אני זוכר נכון הוא גם אומר בסוף משהו על זה שהוא הולך לארוחה עם ההורים שלו שבעבר זרקו אותו בגלל הנטייה המינית שלו.
בכלל זכור לי שהיה נחמד איך שילבו את הקטעים בפרק הזה עם מה שהיה בפרק ההוא עם הארטלי בעונה 1.
זה זכור לי מסוג הדברים של - אז אני אתן לך את המהירות שלי ובתמורה לזה אתה תשחרר את החבר שלי. ומשום מה אני סומך עליך למרות שאתה רוצח נוראי ושקרן ידוע ואחרי שאני אתן לך את המהירות שלי אז בעצם לא יהיה בעצם שום דבר שיגרום לך לכבד את הצד שלך בעיסקה או אפילו פשוט לא להרוג את כולנו.בארי נאלץ לתת לו את המהירות שלו בשביל לשחרר את וולי.
לא. הוא מת וזאת הייתה פעם האחרונה שרואים אותומשחזרים את הפיצוץ אבל זה גורם לבארי להעלם (בלי החליפה שלו) והוא מת (או לפחות ככה הם חושבים).
יש לסיסקו המון רפרנסים. הכי מצחיק אותי שלפעמים הוא עושה רפרנסים לדברים של מארוול.2. גאה בעצמי שזיהיתי את הרפרנס של סיסקו לבחזרה לעתיד כשהוא צעק Great Scott, it's working כשהוא כלא את הברק (בדומה לאיך שהשתמשו באנרגיה של הברק בסרט).
אתה יודע מה אומרים - על טעם וריח, אני תמיד מנצח.ראיתי...עכשיו, השנייה, ותיאמר האמת ,לא מרגש אותי מי יודע מה, אני מעדיף סדרות של food channel
איך אהבתי את הסדרה הזו.אם כבר מדברים על אהבה שלך למימדים מקבילים - ראית את הסדרה Sliders (סדרה משנות ה90)?
נו, ניצחת, במה ספציפית זכית?אתה יודע מה אומרים - על טעם וריח, אני תמיד מנצח.
אבל ברצינות - בישול ואפייה ממש לא מעניינים אותי. ואני לא אתפלא אם הסדרה הזאת יותר מושכת לאנשים שזה מעניין אותם.
זאת היתה סדרה נהדרת...אם רק היו עושים שינויים, זה היה ממשיך להיות נהדראיך אהבתי את הסדרה הזו.
ועצבן אותי שהתרגום שלה לעברית היה גולשים בזמן, והם בכלל לא גלשו בזמן אלא ביקומים מקבילים
אבל אני לא מרגישה טוב
אוי, תרגישי טוב!ראיתי הפנתר השחור ועכשיו סיימתי את מלחמת האינסוף (עם הרבה הפסקות) אבל אני לא מרגישה טוב ואין לי כוח לכתוב.
חחחח מגניב. זה קצת יותר הגיוני עכשיו שהוא אומר "חזרתי!" ושואל "כמה זמן נעדרתי?"אם לא אז את יכולה לראות רק את הסרטון הזה:
כן זה טיפשי מצד אחד. מצד שני גם איזה ברירה יש להם.זה זכור לי מסוג הדברים של - אז אני אתן לך את המהירות שלי ובתמורה לזה אתה תשחרר את החבר שלי. ומשום מה אני סומך עליך למרות שאתה רוצח נוראי ושקרן ידוע ואחרי שאני אתן לך את המהירות שלי אז בעצם לא יהיה בעצם שום דבר שיגרום לך לכבד את הצד שלך בעיסקה או אפילו פשוט לא להרוג את כולנו.
מאוד הגיוני...
ברורלא. הוא מת וזאת הייתה פעם האחרונה שרואים אותו
הפלאש עונה 2 פרק 21 (אני כותבת גם בחוץ כדי שכל מי שזה לא מעניין אותו ידע שהוא לא צריך לחכות להופעת הכפתור, שלפעמים מתעכב.)
אז בארי לא מת, אלא עבר למימד של כוח-המהירות או משהו, שמדבר אליו שם בדמויות של האנשים האהובים מחייו ודורש ממנו.... משהו... לקבל את עצמו? האמת לא הבנתי מה היה כל הקטע הזה... אבל בכל אופן הוא בסוף מקבל בחזרה את כוח המהירות שלו ומוחזר לעולם.
בינתיים בעולם הפיצוץ גם:
1. עורר לחיים כזומבי דמות מטא-מתכת מפרקים קודמים שאיים להרוג אותם. לא מעניין.
2. פגע בוולי ובג'סי. וולי התאושש מהר וג'ו חשד שהוא הפך למטא אבל בינתיים אין סימן. ג'סי נכנסה לתרדמת בדומה לבארי אחרי הפיצוץ הראשון, ואחרי שבארי חזר הוא נוגע בה ובזכות הכוח שלו עכשיו היא התעוררה. מעניין אם היא קיבלה כוחות עכשיו גם.
אז לבארי יש בחזרה את הכוח, וקייטלין עדיין שבויה של זום, שהביא המון מטא-נבלים לעולם שלנו בשביל להשתלט עליו.
חחחח מגניב. זה קצת יותר הגיוני עכשיו שהוא אומר "חזרתי!" ושואל "כמה זמן נעדרתי?"
כן זה טיפשי מצד אחד. מצד שני גם איזה ברירה יש להם.
ברור
לא ראיתי את גולשים בזמן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.