כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אה וואלה, הספקתי לשכוח שזה מתחיל השבוערק רציחות בבניין עונה 2 פרקים 1-2
אני צופה , אבל לא נלהב...אני ממליץ על הסדרה שישו ושמחו בכאן11
הסדרה עוסקת במקהלת הרבנות הצבאית, אם כי באופן רחב יותר היא מציגה את כל הרבנות הצבאית.
היא מוגדרת כקומדיה מוזיקלית, אם כי תכלס אין בה המון מוזיקה. או אולי פשוט שחלק גדול מהמוזיקה שיש שם היא סוג של מוזיקה חסידית שלא מעניינת אותי.
אבל יש שם גם קטעים מוזיקליים אחרים. חלקם די מצחיקים.
אקי אבני משחק את הרב הצבאי הראשי החדש. חוץ ממנו משחקים גם נתן דטנר, אלי גורשטיין, דניאל מורשת ועוד
היום ראיתי את הפרק של שבוע שעבר ושל השבוע והם שכנעו אותי סופית שאני אוהב את הסדרה.
אני בעיקר שמח שכבר יש פחות דגש על נחומי. כל פרשת האהבה שלו עם פנינית והעצב שלו על זה שהיא נפרדה ממנו וגם זה שהוא הופך בזכות זה לסולן הלהקה - זה כבר לא ממש עניין אותי.
הסיפרו עם לנגטל יותר מעניין.
וגם הפתיע אותי שבעצם היה מעניין הסיפור עם הכוכב יו-טיוב ההוא. שמחתי שבסוף הוא ונחומי התחברו.
פרק 6 היה בעיקר טוב בגלל שאהבתי את המיקוד בשירה (רק בדיאבד קלטתי איך השם שלה מתאים במיוחד לסדרה). היה מעניין שהיא דווקא אהבה את זה שויזנר נוקשה איתה ועשתה מאמצים להתאים. אהבתי את הקשר שלה עם נחומי וגם את השיחה שהייתה לה עם לנגנטל.
היה מאוד עצוב שהיא עזבה בסוף, אבל אני מקווה שסוף פרק 7 מרמז על כך שויזנר ינסה להחזיר אותה.
איזה אדיר היה מסיבת העיתונאים הזאתפאקקקקקק
אני סיימתי את עונה 2 בתחושה שכל מסיבת העיתונאים של קנדל זה מזימה שהוא חשב עליה עם לוגן, לא מאמינה שחשבתי שללוגן יש לב והוא לא רצה באמת להקריב את הבן שלו![]()
איזה כיף לי שלא הייתי צריכה לחכות שנתיים
סוף סוף קנדל יצא מהתרדמת שלו ומתחיל לעבוד, ישש!!!!
שמעתי דברים טובים על העונה הזו (לא יודעת כלום על העלילה) ובנתיים לפי הפרק הראשון זה נראה שהסחורה תסופק
ושיר הפתיחה, ואווווו, מזמן לא שמעתי שיר שכל כך מייצג את הרוח של הסדרה, אני כל פעם ששומעת את השיר הזה מקבלת צמרמורת טובה כזו
בהחלט היא ממש מעולה בתפקיד הזה!הדיילת- עונה 1
השחקנית הראשית ענקית! דמות לא פשוטה לשחק...קורעת
גם חברה שלה מייגן מצחיקה.
סדרה משוגעת כזאת אבל לא סתמית, כלומר, מלבד הפן הקומי יש גם את הנדבך של הטראומות שעברה בילדות, הקשר עם אחיה ואיך כל זה מתחבר להתמכרות שלה לאלכוהול...
היה גם מפתיע ש...השחקן הווירדו שחיזר אחריה לא היה כזה תמים כמו שנראה...הוא הרוצח וזה שעומד מאחורי הכל. לא חשבתי
עובר לעונה ה-2
זה היה אדיר שעונה 2 התחילה עם מסיבת עיתונאים שלוגן כפה על קנדל והסתיים עם מסיבת עיתונאים שלוגן כפה על קנדלאיזה אדיר היה מסיבת העיתונאים הזאת![]()
המקום שבו היה הכנס זה המחנה מקפטן אמריקה הראשון שבו סטיב התאמן, שבקאפ2 הם מוצאים בו את זולא הממחושב, ובאנדגיים הם חזרו בזמן לקחת ממנו את הטסקרט. פתאום התחבר לי השם עם העובדה שהם בג'רזי וגם המחנה בג'רזי.היו המון דברים מצחיקים בכנס וחזרתי כמה פעמים כדי לתפוס אותם ואני מרגיש שלא תפסתי הכל. למשל הקטע עם התחת של קפטן אמריקה. אה וזה שהייתה המנגינה של השיר של קפטן אמריקה מהסרט הראשון (זאת שהייתה ברקע כשהוא היה עושה הופעות פרסום). וmister tree או משהו כזה, שזה מוזר כי הוא כל הזמן אומר שקוראים לו גרוט. וחולצות של Asgard Pride.
ומעניין שהיא מקבלת הרבה מידע מפודקאסטים של סקוט לאנג.
גם לי, אבל אני לא בטוחה אם זה כי הם צעירים או כי אני אוהבת את הקיימים וקשה לי לייצר אכפתיות לדמויות חדשות.וגם נראה לי שפתאום הבנתי שיתחיל להיות לי יותר קשה להרגיש משהו כלפי הדור הצעיר של מארוול כי הם כולם ממש ילדים.
זה לא היה מוזר היה להם טון ופרצוף צבוע כשהם דיברו איתה היה ברור שהם רעים.כמו שאמרת כל הקטע עם זה שהדג'ין התהפכו כל כך מהר היה מוזר נורא. כאילו בתחילת הפרק הם היו נורא נחמדים אל קמלה והתנהגו ממש יפה. ואז עשר דקות אחר כך (ובזמן סדרה אולי יום וחצי) והם ישר מחליטים להתקיף אותה.
חחחח גם לי זה הזכיר את ילדות רעות!שזה היה גם קטע שהזכיר סצנה דומה מMean Girls.
מתי יגיע גיבור יהודי? קוגל-מן
בעקרון לא מדברים על ברונו
נכון?לי לא היה ברור איך היא הצליחה בכזו מיומנות להלחם בכל אנשי הג'יני (או איך שלא קוראים להם) היא כאילו רק לפני כמה ימים קיבלה את הכוחות
אה חשבתי שזה בקטע של קאנטרי קלאב פנסי.ועדיין רואים את ההשפעה הדתית אז למשל קאמלה לא יכולה להכנס בג'ינס למסעדה.
אוף הם מעצבנים אותי הם כאלה נודניקים מה הם רוצים בכלל למה הם כל המזן הולכים מכות ועושים בלגן??בכל מקרה אז הדג'ינים (שהספיקו לברוח מהכלא בארה"ב ואז איכשהו כבר לטוס לפקיסטן) תוקפים אותם.
ויש קטעי אקשן ממש מגניבים ברחובות קראצ'י שכוללים נסיעות בכלי רכב שונים, קרבות סכינים וקאמלה משתמשת בכוחות שלה.
הפרק השלישי במנאייכ דרמטי, כי הוא מראה לאיזו רמה של ריקבון מקצועי ומוסרי מגיעים השוטרים בסדרה. מדהים איך איזי הוא אחד הבודדים שרואה את העומק, וזה אחרי שנתיים מחוץ לכוח- כדייג.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.