דיוני סדרות #99

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי ומאוד נהניתי מTrevor: The Musical בדיסני+
זה לא מהמחזות זמר המדהימים ביותר, אבל הוא היה חמוד מאוד, מרגש מאוד ועצוב נורא בקטעים מסויימים.
חוץ מזה מסתבר שלדיאנה רוס היו כמה שירים ממש טובים.

1656107882000.png

didalf

Well-known member
1656108431399.png

dory30

Well-known member
הפרק הראשון של העונה מחזיר אותנו לנקודת האפס. איזי פרוש אבל מדגדג בו החיידק של החזרה לשיטור, לאקשן ולדם רע. הוא מערב את טל בחקירת הרצח של רוסלן מחנמוב- ומישהו לא אוהב את זה ויורה בה. בפרק השני, מתחילים להתחקות אחרי עקבותיו של חנן- שירה בה בעקבות רמזים לא מסובכים שמפוזרים ע"י היוצר. השאלה הבאה, היא כיצד ימצו איתו את הדין והאם יש מישהו בדרגים הבכירים שמעוניין בהשתקת הפרשה.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
רק רציחות בבניין עונה 2 פרקים 1-2

עדיין סדרה כיפית.
וואי לא זכרתי כלום חשבתי שטיי דיי בוי נרצח שכחתי לגמרי שזאת היתה השכנה בקפוצ'ון שלו.
ועכשיו שלושתם חשודים ויש ציור עירום של אבא של צ'ארלס שקשור בהכל. מניחה שהמוות של רוז קופר הציירת הוא המפתח לרצח הזה אבל אני לא רוצה לשחק בבלש בעצמי אני רוצה לתת לסדרה לגלות לי.

אה וגם איימי שומר פה והיא די משוגעת.
חחחחח אוליבר "אהבתי את סטינג לפני שהוא היה בפוליס", איימי "סטינג היה שוטר??:-0":-D
וגם אוליבר ממציא להם שיפ ניים (שאגב דיסני העקומים האלה תרגמו כשם ספינה|פנים|) "אולימייבל" ואז צ'ארלס שואל איפה הוא ואוליבר "הצ'ארלס שקט":-D:-D

ויש שני עותקים לציור ותוכי פטפטן.

לא הספקתי לזרוק את התיאוריה שלי שהאומנית ההזאת מתחילה עם מייבל וכבר הן התנשקו.

וואי איזה טראומתי בשביל צ'ארלס הקטן איך שאבא שלו נעצר ככה מולו:-(

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני ממליץ על הסדרה שישו ושמחו בכאן11
הסדרה עוסקת במקהלת הרבנות הצבאית, אם כי באופן רחב יותר היא מציגה את כל הרבנות הצבאית.
היא מוגדרת כקומדיה מוזיקלית, אם כי תכלס אין בה המון מוזיקה. או אולי פשוט שחלק גדול מהמוזיקה שיש שם היא סוג של מוזיקה חסידית שלא מעניינת אותי.
אבל יש שם גם קטעים מוזיקליים אחרים. חלקם די מצחיקים.
אקי אבני משחק את הרב הצבאי הראשי החדש. חוץ ממנו משחקים גם נתן דטנר, אלי גורשטיין, דניאל מורשת ועוד

היום ראיתי את הפרק של שבוע שעבר ושל השבוע והם שכנעו אותי סופית שאני אוהב את הסדרה.
אני בעיקר שמח שכבר יש פחות דגש על נחומי. כל פרשת האהבה שלו עם פנינית והעצב שלו על זה שהיא נפרדה ממנו וגם זה שהוא הופך בזכות זה לסולן הלהקה - זה כבר לא ממש עניין אותי.
הסיפרו עם לנגטל יותר מעניין.
וגם הפתיע אותי שבעצם היה מעניין הסיפור עם הכוכב יו-טיוב ההוא. שמחתי שבסוף הוא ונחומי התחברו.

פרק 6 היה בעיקר טוב בגלל שאהבתי את המיקוד בשירה (רק בדיאבד קלטתי איך השם שלה מתאים במיוחד לסדרה). היה מעניין שהיא דווקא אהבה את זה שויזנר נוקשה איתה ועשתה מאמצים להתאים. אהבתי את הקשר שלה עם נחומי וגם את השיחה שהייתה לה עם לנגנטל.
היה מאוד עצוב שהיא עזבה בסוף, אבל אני מקווה שסוף פרק 7 מרמז על כך שויזנר ינסה להחזיר אותה.

snirf

Active member
אני ממליץ על הסדרה שישו ושמחו בכאן11
הסדרה עוסקת במקהלת הרבנות הצבאית, אם כי באופן רחב יותר היא מציגה את כל הרבנות הצבאית.
היא מוגדרת כקומדיה מוזיקלית, אם כי תכלס אין בה המון מוזיקה. או אולי פשוט שחלק גדול מהמוזיקה שיש שם היא סוג של מוזיקה חסידית שלא מעניינת אותי.
אבל יש שם גם קטעים מוזיקליים אחרים. חלקם די מצחיקים.
אקי אבני משחק את הרב הצבאי הראשי החדש. חוץ ממנו משחקים גם נתן דטנר, אלי גורשטיין, דניאל מורשת ועוד

היום ראיתי את הפרק של שבוע שעבר ושל השבוע והם שכנעו אותי סופית שאני אוהב את הסדרה.
אני בעיקר שמח שכבר יש פחות דגש על נחומי. כל פרשת האהבה שלו עם פנינית והעצב שלו על זה שהיא נפרדה ממנו וגם זה שהוא הופך בזכות זה לסולן הלהקה - זה כבר לא ממש עניין אותי.
הסיפרו עם לנגטל יותר מעניין.
וגם הפתיע אותי שבעצם היה מעניין הסיפור עם הכוכב יו-טיוב ההוא. שמחתי שבסוף הוא ונחומי התחברו.

פרק 6 היה בעיקר טוב בגלל שאהבתי את המיקוד בשירה (רק בדיאבד קלטתי איך השם שלה מתאים במיוחד לסדרה). היה מעניין שהיא דווקא אהבה את זה שויזנר נוקשה איתה ועשתה מאמצים להתאים. אהבתי את הקשר שלה עם נחומי וגם את השיחה שהייתה לה עם לנגנטל.
היה מאוד עצוב שהיא עזבה בסוף, אבל אני מקווה שסוף פרק 7 מרמז על כך שויזנר ינסה להחזיר אותה.

אני צופה , אבל לא נלהב...
לטעמי היא לא נמנית עם הסדרות המוצלחות של "כאן".

snirf

Active member
הדיילת- עונה 1
השחקנית הראשית ענקית! דמות לא פשוטה לשחק...קורעת :ROFLMAO:
גם חברה שלה מייגן מצחיקה.
סדרה משוגעת כזאת אבל לא סתמית, כלומר, מלבד הפן הקומי יש גם את הנדבך של הטראומות שעברה בילדות, הקשר עם אחיה ואיך כל זה מתחבר להתמכרות שלה לאלכוהול...
היה גם מפתיע ש...
השחקן הווירדו שחיזר אחריה לא היה כזה תמים כמו שנראה...הוא הרוצח וזה שעומד מאחורי הכל. לא חשבתי o_O

עובר לעונה ה-2

Aranel Nenharma

Well-known member
פאקקקקקק
אני סיימתי את עונה 2 בתחושה שכל מסיבת העיתונאים של קנדל זה מזימה שהוא חשב עליה עם לוגן, לא מאמינה שחשבתי שללוגן יש לב והוא לא רצה באמת להקריב את הבן שלו |פנים|
איזה כיף לי שלא הייתי צריכה לחכות שנתיים
סוף סוף קנדל יצא מהתרדמת שלו ומתחיל לעבוד, ישש!!!!
שמעתי דברים טובים על העונה הזו (לא יודעת כלום על העלילה) ובנתיים לפי הפרק הראשון זה נראה שהסחורה תסופק

ושיר הפתיחה, ואווווו, מזמן לא שמעתי שיר שכל כך מייצג את הרוח של הסדרה, אני כל פעם ששומעת את השיר הזה מקבלת צמרמורת טובה כזו

Lhuna3

Well-known member
פאקקקקקק
אני סיימתי את עונה 2 בתחושה שכל מסיבת העיתונאים של קנדל זה מזימה שהוא חשב עליה עם לוגן, לא מאמינה שחשבתי שללוגן יש לב והוא לא רצה באמת להקריב את הבן שלו |פנים|
איזה אדיר היה מסיבת העיתונאים הזאת :-D:-D
איזה כיף לי שלא הייתי צריכה לחכות שנתיים
סוף סוף קנדל יצא מהתרדמת שלו ומתחיל לעבוד, ישש!!!!
שמעתי דברים טובים על העונה הזו (לא יודעת כלום על העלילה) ובנתיים לפי הפרק הראשון זה נראה שהסחורה תסופק

ושיר הפתיחה, ואווווו, מזמן לא שמעתי שיר שכל כך מייצג את הרוח של הסדרה, אני כל פעם ששומעת את השיר הזה מקבלת צמרמורת טובה כזו
|כן| יואו, כל כך!!!! |מאוהב||מאוהב||מאוהב|

Lhuna3

Well-known member
הדיילת- עונה 1
השחקנית הראשית ענקית! דמות לא פשוטה לשחק...קורעת :ROFLMAO:
גם חברה שלה מייגן מצחיקה.
סדרה משוגעת כזאת אבל לא סתמית, כלומר, מלבד הפן הקומי יש גם את הנדבך של הטראומות שעברה בילדות, הקשר עם אחיה ואיך כל זה מתחבר להתמכרות שלה לאלכוהול...
היה גם מפתיע ש...
השחקן הווירדו שחיזר אחריה לא היה כזה תמים כמו שנראה...הוא הרוצח וזה שעומד מאחורי הכל. לא חשבתי o_O

עובר לעונה ה-2
בהחלט היא ממש מעולה בתפקיד הזה! |כן|
מסכימה עם מה שכתבת על הסדרה, היא גם פסיכית כזאת אבל גם יש בה דברים מעבר לזה.
עוד לא צפיתי בעונה 2.

Aranel Nenharma

Well-known member
איזה אדיר היה מסיבת העיתונאים הזאת :-D:-D
זה היה אדיר שעונה 2 התחילה עם מסיבת עיתונאים שלוגן כפה על קנדל והסתיים עם מסיבת עיתונאים שלוגן כפה על קנדל
רק שבראשונה קנדל לגמרי עשה כמצוות אביו ובשניה הוא התמרד
ואוווו
יש לי עדיין צמרמורות מהפרק הזה

dory30

Well-known member
הפרק המעניין ביותר עד כה. אנחנו מקבלים הצצה למוחו של אליוט, שכרגע נמצא בסוג של סוטול (שתה בקבוק LSD שלקח מהמאפיונר היווני שחטף אותו, כי חשב שזה מים). בכל מקרה, אנחנו לומדים על הרקע שלו כרואה חשבון, על יחסיו עם אביו, על הצורה שבה הכיר את לוסי/ויקטוריה, על עסקי ההברחה הבלתי חוקיים בהם היה מעורב וכו', כל זאת עם כל מיני פלשבקים מהעבר לצמתים מרכזיים בחייו. מי זאת האישה המסתורית שדוברת רוסית? כנראה שנדע בפרק האחרון לעונה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מאוד אהבתי את הפרק. יותר מאשר את הפרק הקודם.
עדיין משהו לא לחלוטין זורם לי בסדרה ואני לא בטוח מה.
אבל מאוד חבל לי שנותרו רק שני פרקים לעונה.

בהתחלה חשבתי שכל הפרק יציג את העיר הפקיסטנית הזאת (קראצ'י) ואת העבר של המשפחה של קאמלה ולכן לא ציפיתי לאקשן.
ואז סכין מהיר שנזרק על קיר* הבהיר לי שטעיתי ואני שמח.
*על הקיר היה מצויר אנט-מן והיה כתוב משהו בסגנון "מדברים קטנים יכולים לבוא דברים גדולים"
ככה הכניסו לסדרה את קארים, שאותו משחק ארמיס נייט, שחקן שידעתי שאמור להופיע בסדרה ולא הבנתי למה עברו 3 פרקים והוא לא הופיע בהם. (אני מכיר את השחקן מהסדרה Into the Badlands)
אז קארים הוא חלק מארגון של Red Daggers שהם לוחמים שמגנים על העולם מדג'ינים (או אולי גם באופן כללי מיצורים על טבעיים שעלולים להזיק)
בארגון הזה יש את וואליד שמסביר לקאמלה הרבה על העולם של הדג'ינים ומה הסכנה שיכולה להיות אם יפתחו פתח בין העולמות.
מה שלא ברור לי זה שהוא מדבר על איישה (הסבתא רבא של קאמלה שהיא גם דג'ין) אבל הוא לא אומר אם היא גם הייתה אויבת שלהם או שהיא הייתה בת ברית שלהם והאם היא בחיים עדיין או לא.
ואז הוא גם מת אז כנראה לא נקבל תשובות ממנו.

בכל מקרה אז הדג'ינים (שהספיקו לברוח מהכלא בארה"ב ואז איכשהו כבר לטוס לפקיסטן) תוקפים אותם.
ויש קטעי אקשן ממש מגניבים ברחובות קראצ'י שכוללים נסיעות בכלי רכב שונים, קרבות סכינים וקאמלה משתמשת בכוחות שלה.
ובסוף נאג'ימה תוקעת את הסכין שלה בתוך הצמיד של קאמלה ויש פיצוץ שאיכשהו מעביר את קאמלה בחזרה בזמן לתקופת הפירוד בין הודו לפקיסטן וכנראה לתחנת הרכבת שבה סבתא שלה נאבדה ומצאה את אבא שלה בזכות "שביל של כוכבים" (שזה בטח משהו שאיישה עשתה, או אולי נגלה שקאמלה עצמה עשתה אם זה באמת מסע בזמן ולא פשוט אשליה).

אני מאוד אוהב כשסדרות גורמות לכך שאני לומד על דברים שלא הכרתי.
במקרה הזה לא ידעתי כמעט כלום על פקיסטן. וכשלא יודעים כמעט כלום אז כל מה שיודעים זה המעט שהוא לא דווקא מייצג. וזה שזאת מדינה מאוד מאוד מוסלמית. ועכשיו אני יודע שלפחות בקראצ'י (שמסתבר שהיא עיר של מעל 14 מיליון איש!) הרוב די חילונים. ועדיין רואים את ההשפעה הדתית אז למשל קאמלה לא יכולה להכנס בג'ינס למסעדה.

חוץ מזה פגשנו הפעם ממש את סבתא של קאמלה ומסתבר שהיא יודעת טוב מאוד שאמא שלה הייתה דג'ין.
לאמא של קאמלה יש קשר לא טוב עם אמא שלה, בדיוק כמו שהקשר בין קאמלה ואמא שלה לא טוב כל כך.

snirf

Active member
בוגדים- למי שמחפש משהו קליל וקצר
מדובר במיני סדרה בריטית דרמה-קומית, 10 דק' לפרק
קיימת בהוט וביס

didalf

Well-known member
טוב שברתם אותי התחלתי גם.
בינתיים MEH.

משהו קצת קרינג'י לי בזה שהנוקמים אמיתיים בעולם הזה ומתייחסים אליהם כמו דמויות קומיקס ואני לא יודעת בדיוק להסביר למה.

ומתח בין הורים שמרנים לילדה קצת יותר ליברלית זה אחד הדברים המתישים.

היו המון דברים מצחיקים בכנס וחזרתי כמה פעמים כדי לתפוס אותם ואני מרגיש שלא תפסתי הכל. למשל הקטע עם התחת של קפטן אמריקה. אה וזה שהייתה המנגינה של השיר של קפטן אמריקה מהסרט הראשון (זאת שהייתה ברקע כשהוא היה עושה הופעות פרסום). וmister tree או משהו כזה, שזה מוזר כי הוא כל הזמן אומר שקוראים לו גרוט. וחולצות של Asgard Pride.
ומעניין שהיא מקבלת הרבה מידע מפודקאסטים של סקוט לאנג.
המקום שבו היה הכנס זה המחנה מקפטן אמריקה הראשון שבו סטיב התאמן, שבקאפ2 הם מוצאים בו את זולא הממחושב, ובאנדגיים הם חזרו בזמן לקחת ממנו את הטסקרט. פתאום התחבר לי השם עם העובדה שהם בג'רזי וגם המחנה בג'רזי.

בפרק השני הייתה לה את החוצפה לעשות את הקטע של נטשה "אתה חייב לתת לי ללכת". האו דר יו??

הקטעים שבהם היא לומדת ומשתמשת בכוחות שלה חמודים. פחות אכפת לי מהחברה שלה שרצה לפוליטיקה. אוקי לפחות זה לא היה קמפיין שנמשך כל העונה.

התרגום של דיסני כזה מזעזע אלוהים. היה קטע שהיא אמרה למישהו לזוז ומקום "זוזי!!!" היה כתוב "לזוז".
ואח"כ כשהסוכנים רצו לחפש אותה אז הסוכן אמר לחפש בכל "טמפל" שאמור להיות בית כנסת בהקשר הזה ותרגמו "מקדש"|פנים|
אגב אם אתם חושבים לפי הצבע שהיא אולי לטינית למה "בית כנסת מרכז קהיליתי ומסגד"? מה עם כנסיות? לטינים הם לרוב נוצרים. מרגיש לי שניסו נורא להגיד שהרעים הם גם גזענים אבל יצא מגוחך.

וגם נראה לי שפתאום הבנתי שיתחיל להיות לי יותר קשה להרגיש משהו כלפי הדור הצעיר של מארוול כי הם כולם ממש ילדים.
גם לי, אבל אני לא בטוחה אם זה כי הם צעירים או כי אני אוהבת את הקיימים וקשה לי לייצר אכפתיות לדמויות חדשות.

היה ברור שהג'ינים יהיו רעים אבל אוף איזה מטומטמים למה סתם להתפרץ לחתונה חכו עוד יום תתקפו בשקט למה הבלגן הזה?
כמו שאמרת כל הקטע עם זה שהדג'ין התהפכו כל כך מהר היה מוזר נורא. כאילו בתחילת הפרק הם היו נורא נחמדים אל קמלה והתנהגו ממש יפה. ואז עשר דקות אחר כך (ובזמן סדרה אולי יום וחצי) והם ישר מחליטים להתקיף אותה.
זה לא היה מוזר היה להם טון ופרצוף צבוע כשהם דיברו איתה היה ברור שהם רעים.

שזה היה גם קטע שהזכיר סצנה דומה מMean Girls.
חחחח גם לי זה הזכיר את ילדות רעות!

מתי יגיע גיבור יהודי? קוגל-מן
:-D

בעקרון לא מדברים על ברונו
:-D:-D
לא יכולה כל פעם שמזכירים את השם שלו זה חוזר להתנגן לי בראש.

לי לא היה ברור איך היא הצליחה בכזו מיומנות להלחם בכל אנשי הג'יני (או איך שלא קוראים להם) היא כאילו רק לפני כמה ימים קיבלה את הכוחות
נכון?
וגם מה הכוחות שלהם חוץ מלהרביץ? אם הם ג'יני הייתי מצפה לכוחות קסומים יותר. אולסו למה הם לא גרים בתוך מנורה?

ועדיין רואים את ההשפעה הדתית אז למשל קאמלה לא יכולה להכנס בג'ינס למסעדה.
אה חשבתי שזה בקטע של קאנטרי קלאב פנסי.

בכל מקרה אז הדג'ינים (שהספיקו לברוח מהכלא בארה"ב ואז איכשהו כבר לטוס לפקיסטן) תוקפים אותם.
ויש קטעי אקשן ממש מגניבים ברחובות קראצ'י שכוללים נסיעות בכלי רכב שונים, קרבות סכינים וקאמלה משתמשת בכוחות שלה.
אוף הם מעצבנים אותי הם כאלה נודניקים מה הם רוצים בכלל למה הם כל המזן הולכים מכות ועושים בלגן??

dory30

Well-known member
הפרק השלישי במנאייכ דרמטי, כי הוא מראה לאיזו רמה של ריקבון מקצועי ומוסרי מגיעים השוטרים בסדרה. מדהים איך איזי הוא אחד הבודדים שרואה את העומק, וזה אחרי שנתיים מחוץ לכוח- כדייג.

למעלה