דיורג האלבומים של פורום תפוז - תוצאות שבוע 1

B a z a

New member
דיורג האלבומים של פורום תפוז - תוצאות שבוע 1

אני לא יודע איך אני אציג את התוצאות, יכול להיות שאני אפילו אעשה אתר קטן בשביל זה, אבל אני לא יכול להבטיח, בינתיים קבלו את תוצאות השבוע הראשון: 1 - King Crimson - In The Court Of The Crimson King ממוצע: 4.64 2 - Pink Floyd - Dark Side Of The Moon ממוצע: 4.62 3 - Genesis - Selling England By The Pound ממוצע: 4.35 צריך לציין שהציון הנמוך של האלבום של ג'נסיס נובע בעיקר בגלל הפולש מפורום אגדות רוק
, אחרת הציון שלו היה דומה מאוד ל-2 האלבומים הראשונים. אגב היו 15 מדרגים בשבוע הראשון וזה לא רע, אני מקווה שהמספר הזה יישמר או אפילו יגדל בעתיד. מי שפיספס את ההצבעה של השבוע הזה ורוצה להשתתף יכול לשלוח לי הודעה עם הציונים והביקורות.

B a z a

New member
יש אתר ../images/Emo70.gif

בניתי אתר שלעומתו האתר של ברייטמן נראה כמו שיא הטכנולוגיה!
http://progalbumsratings.awardspace.com/ יש בעייה עם שילוב של אנגלית ועברית, אז בעתיד תשתדלו לא להוסיף דברים באנגלית בביקורת, אם אפשר. אני מקווה שלא טעיתי, כי הכנסתי את הכל ידנית, אז אם כן, תגידו לי. אם יהיה לי כח אני אוסיף גם עמוד לכל מדרג. כמובן שבשביל דבר כזה הכי טוב לעשות בסיס נתונים, אבל אני לא מבין בזה, אז נסתפק במה שיש. תתכוננו - מחר - 3 אלבומים נוספים

מורנא007

New member
יותר פשוט

יש לך קובץ html שבו נמצאת ההגדרה של הטבלה. כל שורה נפתחת עם <tr> ונגמרת עם </tr>. אז כל אשר נות לך לעשות הוא קופי ופייסט ולשנות את שם האלבום, הציון שלו ומספרו.

niska

New member
למה בכלים של מיקרוסופט?

משתמשי לינוקס שביננו(אני מניח שזה רק אני) יכולים לראות רק ג'יבריש באתר אני מנחש שלמשתמשי firefox בוינדוס יש אותה בעיה

B a z a

New member
אני ממש לא בונה אתרים

עשיתי את האתר ב-html הכי פשוט שיש. אם יש לך עצה איך לשפר את המצב, אני אשמח לשמוע.

FunkyMonk

New member
אני דווקא רואה מעולה..

האתר בנוי רק בHTML כך שלא אמורה להיות לך בעיה. אני משתמש במנדריבה, עם פיירפוקס 2.1 ואין לי כל בעיה.. אני חושב שזו בעיית פונטים אצלך, או אולי קידוד. אצלי מותקנים כמה פונטים סגורים שאולי בעזרתם אני מצליח לקרוא. שחק עם הקידוד. שנה אותו מ-UTF-8 כי אני מניח שBAZA לא קידד אותו כך (אני לא בטוח שהוא בכלל יכול לקדד אותו כך). בחר בHebrew Windows, או אולי UTF-16 (אין לי מושג מה זה הקידוד הזה, אבל זה מה שנבחר אצלי).

FunkyMonk

New member
שאלה

אם אתהמ פרסם שלושה אלבומים, ואני מכיר רק חלק מהם, זה בסדר לתת ציון רק לאי אלו שאני מכיר?

למעלה