דיור בר השגה - לזוגות צעירים, ומה עם רווקים?

Shanice

New member
דיור בר השגה - לזוגות צעירים, ומה עם רווקים?

מקומם ומכאיס לשמוע שוב ושוב על דיור בר השגה שמיועד לזוגות בלבד! גם הפעם רווקות ורווקים שגם ככה סובלים מדיכוי ומלחץ החברתי, נדחקים לשולי החברה השמרנית. למה צריך להתחתן כדי לקבל לגילימציה לקורת גג??? רווקים ורווקות חייבים להתעורר ולדרוש את זכותם! אנחנו לא סוג ב', אנחנו אזרחים שווים שעובדים ותורמים למדינה ולחברה. כשזוג גר ביחד ומנהל משק בית משותף, עול התשלומים עבור שכר דירה ומיסים מתחלקים לשתיים, אך רווקים ורווקות נאלצים להתמודד לבד עם יוקר המחיה. הגיע זמן לצאת מהארון ולדרוש את זכותיינו! לפרטים ולהתנדבות נא לפנות למייל: [email protected]

naf86

New member
לכן צריך דירות של 2 ו-3 חדרים

שיתאימו לרווקים וזוגות ללא ילדים. לא כל אחד רוצה לקנות דירת 4 חדרים ומעלה.

Shanice

New member
נכון

אין וויכוח שצריך לבנות דירות קטנות ובמחיר סביר.

the new L

New member
רוב הרווקים לא שואפים להישאר רווקים

ולכן יעדיפו לגור בשכירות.

Shanice

New member
זכות לבחירה חופשית

מה אתה אמר בעצם? למי שלא מעוניין להתחתן ולהתרבת, אין זכות לדיור בר השגה?

the new L

New member
אני לא יודע מהו "דיור בר השגה"

זה לא מושג מוגדר היטב בעיני. אבל זה כלל לא מה שאמרתי. אמרתי שלרוב הרווקים יש אינטרס שלא לקנות דירה.

noga ke

New member
כי הכרת את כל הרווקים?

יש אחוז הולך וגדל שלא רוצה להתחתן, לפחות לא בחתונה מסורתית, אז מה איתם? אני בעד כל מאבק לשוויון זכויות.

the new L

New member
אבל כתבתי במפורש רוב

אז למה את שואלת אותי על "כל"? ומה הקשר לחתונה מסורתית?

ומה עם גרושים?

ומה עם גרושים/גרושות שלא צריכים דירת שלושה/ארבעה חדרים? יחזרו לגור עם ההורים בגיל 30-40? יעברו לגור עם שותפים?

noga ke

New member
נכון

מה הקשר, כי רק ככה המדינה מכירה היום בנישואין. זוג שמתחתן חתונה אזרחית נחשב מקסימום ידוע בציבור וגם זה בתנאים מסוימים.

the new L

New member
תלוי איפה. אם מתחתנים בחו"ל זה תקף

בלי קשר, אני מסכים בהחלט שצריך להכיר בנישואין אזרחיים, או יותר טוב: לא להכיר בכלל בנישואין. זה פשוט לא צריך להיות עניינה של המדינה.

Shanice

New member
שלי מחפשת פעילים

לא מספיק לעשות לייק. יוזמת "שלי" מחפשת פעילים עם כישורי ניסוח, ידע באינטרנט ובבנית אתרים, משפטנים. זה מאבק לתווך ארוך לשינוי תפיסה בחברה ישראלית השמרנית. מי שנחוש בדעתו להביא לשווין - מקומו עם "שלי"!

למעלה