דיור זמני

ase5118

New member
דיור זמני

האם יש בטורונטו או ב- GTA אפשרות לדיור זמני ומרוהט (2-3 חדרי שינה), כלומר שכירות ל-2 -3 חודשים עד שהציוד שלנו מהארץ יגיע ונעבור לבית משלנו? תודה, אהרון

יש סידור כזה במלון קרומוול או במלונות סוויטות

בדרך כלל הציוד מהארץ מגיע אחרי כ 6 שבועות. ראה מאמר למטה לגבי הדיור הזמני. ניתקלתי כבר אצל לקוחות שלי בכאלה שהסתדרו עם מזרונים, שולחנות וכיסאות מתקפלים שהשאלתי להם, וישנו על מזרונים טובים על השטיח כמה שבועות טובים, עד שקנו או שהציוד הגיע, אלקטרוניקה בידורית ממילא צריך לקנות חדשה כיון ששיטת השידור כאן שונה, ותנור, כיריים, מקרר, מיקרו גל, מכונת כביסה ומייבש, כמעט תמיד יש בדירה כחלק מהקנייה או ההשכרה.

ase5118

New member
היינו מסתדרים עם מזרונים אבל

יש לנו גם 2 ילדים קטנים (4 ו- 10 חודשים) ולא הייתי רוצה שהבן שלי (10 חודשים) יישן על מזרון על הרצפה...

שתי אופציות

1 לכמות סבירה של מודעות אקטואליות להשכרה למן קצר, כולל מרוהטים, ראה לינק ראשון -- craigslist sublets 2 מלונות למהגרים. ממליץ על safehomestay רק שים לב שחדר במלון מתחיל להיות קצת לא נוח אחרי X יום, במיוחד עם ילדים. נראה לי שאין מנוס מכמה קניות לתקופת ההמתנה, למשל סכו"ם.

בוא נראה...

אולי תוכל לארגן מגורים זמניים בבייסמנט של ידידים/מכרים. אולי תמצא מישהו שצריך שישמרו לו על בית לתקופה הזאת בדיוק (זה יחסית נפוץ למשל אצל מרצים שנוסעים לסמסטר אורח) ולחלופות extreme: אולי תצטרף לארגונים רדיקליים של פולשים לבתים לא מאוכלסים. טריילרים פחות מומלץ עם ילדים. אוהל: תשכחמזה. מצד שני, אם הבעיה זה מזרון-רצפה-ילד, תוכל לקפוץ לחנות יד שניה/שלישית ולקנות מיטה משומשת בגרושים. בכל מקרה, צור קשר עם המושבניק. הוא מכיר את הנושא הזה מלפנים ומאחור.

בוביקון

New member
אולי כדאי לעבור לחודש למשפחה בארץ

ולשלוח את הציוד לפניכם ואז לגור פה במלון דירות למשך שבועיים.

EB2

New member
דיור זמני באזור מעולה

http://www.rentcanada.com/goldlist/toronto/twe310.html עוזרת מגיעה פעם בשבוע ויש את כל הציוד במטבח. במרחק של 3 דקות יש סופרמרקט ואת הרכבת התחתית.

EB2

New member
הם עדיין קיימים

עובדות שם 2 נשים מבוגרות שהן כנראה איטיות בעבודתן. למען הסקרנות אתקשר לשאול אם עדיין הם משכירים דירות מרוהטות.

למעלה