../images/Emo45.gif אבל טיפה גם ../images/Emo10.gif
קובי במיטבו
כיף לדווש איתכם! טלי איך התגעגתי אליך והיה כיף גם לשבת לפני וגם לדווש לצידך עם מבטי העידוד, צעקות וקולות אחרים...ובכלל פשוט כיף!!! אבל...
הגוף שלי הכריז אתמול על סיכסוך עבודה ונתן בשביתה איטלקית. כאילו אנחנו שם באותו חדר, יושבים על אותם אופניים, אני רוצה אבל הוא? בעומס הכי קטן הרגיש כאילו הוא צריך להזיז טונה. והאמת זו אשמתי, כי כבר בהתחלה הוא הראה סימני מצוקה ואני לא הקשבתי. כמובן שמהר מאוד הבנתי לא להלחם (בכל זאת אני מסמפטת את קובי, לא נעים להתמוטט לו בשעור...) ופשוט העברתי את השעור במינימום מאמץ. איזו אכזבה מעצמי
פעם ראשונה שיצאתי משעור עם לחלוחית בעיניים ולא מעונג. להיות בכזה שעור פצצתי עם אנשים כאלה נהדרים ולהחמיץ?!?!? כשהגעתי לבית אכלתי כמו משוגעת, והגוף המשיך ברעידות קלות ומחאה על חוסר ההקשבה שלי... מסקנות? אם הוא אומר "לא", להקשיב לו, גם אם אני ממש אבל ממש רוצה להתאמן. לפני שעור לאכול יותר ממנת הקוסקוס שאכלתי אתמול, מסתבר שזה לא מספיק... וטלי
תודה על חיוכי העידוד בשעור אל מול המבטים הפולניים שלי... זה מה שהעביר לי אותו והזכיר לי לפחות להנות מהמוזיקה והאוירה גם אם מבחינת אימון זה כבר התפקשש
יאללה ניתן לא לנוח יום, ומחר נעשה חוויה מתקנת