דיו למדפסות?

odedg

New member
דיו למדפסות?

פעם היו "סרטים" למדפסות, גם שחור וגם צבעוני. זה נכון שהאיכות היתה לא מי יודע מה, אבל המחירים סבירים לכל נפש, והיו אף תואמים טובים וזולים עוד יותר. היום? מחירי ראשי הדיו הם בשמיים. כל ראש דיו מכיל את האלמנטים הטכניים שניתן היה לצפות שיהיו קבועים, לא ניתן להדפיס ללא אלה, וזה התירוץ של היצרנים והמוכרים לעלות הגבוהה של ראשי הדיו. זה לא רק הצבע, זה הראש האלקטרוני והמגעים... מחירי ראש צבע וראש שחור למדפסת ביתית טובה מגיעים עד לכדי שלשת רבעי המחיר של המדפסת, מה עוד שמחירי המדפסות הולכים ויורדים. על כך אין לנו מה להלין, אלמלא אז מחירי הראשים כבר מגיעים אחרי שנה שנה וחצי למחיר המדפסת בשוק... ישחברות שקונות מהצרכנים את הראשים הריקים וממלאים אותם. יש בוודאי עוד שיטות לא פחות טובות. המוכרים ויצרני המדפסות מזהירים את הצרכנים לא לקנות תואמים או תחליפים או ממולאים מחדש. האזהרות חמורות, עד כדי הרס המדפסת. מה דעתכם? למישהו יש נסיון ב"דבר אחר", ראשי דיו לא מקוריים? אנא ספרו ושתפו אותנו!

dundybar

New member
להלן חוות דעתי המלומדת

כמי שעובד המון עם מדפסות, מכל מיני סוגים, לייזר והזרקת דיו צבעוניים, אני חייב לומר שאין שחר ל"עובדות" שמנסים למכור לנו כאילו החיקויים הם גורמים לנזקים למדפסת. אפשר להתווכח על אמינותם של ראשי הדיו ועל הכמות שהם מנפיקים מול הראשים המקוריים, ובנקודה זו אני מוכרח לציין, שככל שמדובר בטיונרים למדפסות לייזר שחור, החיקויים לא נופלים מהמקוריים ולרוב אף מפיקים יותר דפים מהמקוריים. חבר שלי אף הרחיק לכת וקנה בקבוק צבע מיוחד למדפסות וכל פעם שהדיו מתרוקן הוא ממלא אותו מחדש, וכך ראש הצבע עצמו מחזיק מעמד שנים והעלות של הצבע, בהשוואה לקניה מחדש של ראש דיו, היא אפסית. לא צריך להגרר להתלהבותם האינטרסנטית של מפעלי הטיונרים המקוריים ולנסיונות ההפחדה המובנים מאליהם. דעתי האישית - שווה להשקיע בחיפוש אחר מפעל מהימן של ראשי דיו וטיונרים לא מקוריים ולקנות אותם, ורצוי להשאר רק עם אותו המפעל ולא לקפוץ מחיקוי לחיקוי.

odedg

New member
לידידי המלומד,

תודה על המידע . יש לך כמה המלצות מעשיות?

dundybar

New member
הצעות מעשיות ../images/Emo91.gif

אני חושב שבהודעתי הקודמת נתתי מעט הצעות. בכל אופן ישנם אתרים באינטרנט, כולל כאלה מחו"ל, שהמחיר של דיו וטיונרים לא מקוריים מגיע לכדי חצי מחיר מהמקוריים ולכן השיקול הכלכלי הוא מכריע. גם אם טונר מקורי מדפיס 8,000 דף והחיקוי מדפיס 7,000, הרי שבהפרש של 50% עדיף לקנות את החיקוי - בכל מקרה, וצריך לזכור שאין זה הורס את המדפסת, כפי שמאיימים. הייתי נותן לכם טלפון של מישהו שמוכר טונרים ודיו משוחזרים, אך לא יהיה זה הוגן לפרסם אותו. בכל אופן, אשמח לענות על שאלות ספציפיות.

shosh21

New member
דיו למדפסןת

אןוךי תפרסמו כמה כתובות של יצרנים ומוכרים, תתנו מחירים וזה כבר כמו תחרות

למעלה