דיזייר מחו"ל

ע מ ו ס י

New member
דיזייר מחו"ל

שלום עזרה דחופה מאוד בבקשה: אני יכול להביא מחו"ל דיזייר ורק בגלל המחיר. האם ניתן להתקין לו עברית מלאה ??

YosMan1

New member
ניתן אבל..

DESIRE לאחר שידרוג ל 2.2 יש לו פונטים עבריים מובנים. מקלדת עברית ניתן להתקין חינם ללא בעיות מהמרקט. ובעצם יש לך עברית מלאה, הבעיה היא שבמספר מקומות העברית הזו לא מושלמת. המספרים ב SMS מתהפכים. כשכותבים מילים ומספרים באותה השורה לפעמיים הסדר מתהפך. כמו כן לא ניתן לישר לימין שורות. יש עברית אחרת יותר מוצלחת שניתן להתקין על 2.1 (לא ברור לי אם זה יעבוד גם על 2.2) אבל כדי להתקין אותה צריך לפרוץ את המכשיר.לא כזה סיפור אבל קצת יותר מסובך. (כנראה זה מה שניופאן עושים).

ע מ ו ס י

New member
אז שורה תחתונה....

אודה לך באם תעזור לי האם מומלץ ללכת על המכשיר שניופאן מציעים או אחר... ניופאן נותנים (ככה מצהירים) - עברית מלאה ו -2.2 והחשוב אבא אימא טובים "המינוס" מחיר 3400. אחר (חנות בארץ או חו"ל) - לא יודע?? אגב המחיר בחול פחות 1000 ש"ח לערך... אנא דעתכם אני רוצה מאוד לקנות את הדיזייר ולא מחכה ל HD... ושוב תודה

YosMan1

New member
לי יש דיזייר מחול

עובד מצויין למעט הבעיות הקלות עם העברית. (המספרים המתחלפים) השאלה אם שווה 1000 שח עבור אחריות והתקנת עברית יותר מסודרת? לא יודע לענות לך, זו כבר החלטה אישית. כשאני קניתי לא היה בארץ דיזייר בכלל (לפני חודשיים בערך).

למעלה