דייאס בואנוס הטודוס יא טורני

רשל

New member
דייאס בואנוס הטודוס יא טורני ../images/Emo24.gif

המון התנצלות שלא נפרדתי מכולם לפני הנסיעה לא היה לי שניה מיותרת עד שעה לפני הנסיעה טיפלתי בבנות שלי ששתיהן לא הרגישו טוב ורצתי גם לקופת חולים איתן. היום אני מתחילה ללמוד ואני צריכה כבר לרוץ לכן אני לא רושמת בספניולית כי זה לוקח לי יותר זמן. בשתי מילים (בערב אני אפרט יותר) הטיול לורנה היה מקסים ופיצוי לכל הלחץ שהיה לי לפני כן. למאדם רוזה התנצלות מיוחדת שלא הספקנו לדבר לפני הטיול (אני חייבת לך פיצוי על זה ) לא ראיתי שכתבת בפורום בימים האחרונים מקווה שהכל בסדר ושזה עקב בילוי או משהו כזה. ולכולם יום יפה ושמח התגעגתי מאוד, מקווה שמידי פעם יהיה לי זמן לכתוב בפורום, אוהבת את כולכם

avielss

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

קוו סטובו אנטרה לוס בולגרוס אנטרה אלטדרה אי אסקריבה טודו קרמוס סבר

רותי ב.

New member
../images/Emo39.gif ברוכה החוזרת ../images/Emo20.gif

ו
בלימודים. קוואלו ואס א-אמביזאר? קונטאמוס.
מתגעגעת גם למאדם רוזה

gingit1

New member
רשליקה - ברוך שובך

שכחתי איך אומרים בספניולית. קומו סטובו אין ורנה? הצלחה בלימודים.

../images/Emo39.gifרשל ביים ונידה

אי קה לה פסה ביין אי לוס סטודיוס, אספרו פינה לה נוצ´ה קה קונטס דה ורנה. ברוכה הבאה והצלחה בלימודים, אחכה לערב שתספרי על ורנה.

RORGAD

New member
ביין וינידה

ביין וינידה רשל, סי אקמינר אי אגוסטאר סיימפרה אס בואנו, קומו סה דיזה? קודאדו קה דשו מלכונה (מלכה) קה דשו דה נו ויניר, דשו לוס אצ´וס אן רגולה אי סארמטו אאיזמיר. תרגום: את הצרות השאירה מלכה ולא חזרה לביתה, השאירה את עבודות הבית במצבם הקיים והסתלקה לה לאיזמיר. הקיצר, טודו יה וה אספראר לו מאס אס קוסטאר לה וידה. ביין וינידה.

רשל

New member
בואנס טדרס הטודוס ../images/Emo41.gif ../images/Emo104.gif

תודה לכולם על קבלת הפנים
אל פסיו הורנה סטבה קורטו אי בואינו, מוס גוסטימוס מוי מונצו, מוס סליו טיימפו ארמוזו 23 מעלות אנטרה אל דיה, אי לס נוצ´דס אוור לימפיו, אונה סמנה אנטס קונטרון כסטובו לוביה מוי פוארטה, סטובימוס אן אוטל אוונה (HAVANA ) מוי מוי ארמוזו, אי קמרטס גרנדס אי פינה ג´קוזי ארינטו. לקומידה מוי סברוזה אי בול בול (הלכה הדיאטה) סטווימוס קון בואנה ג´נטה דפסייר אי דרייר, פרימר דייה אריוימוס אלה טדרה דומפאס דקומר אינטרימוס אל מועדון אי לתוכנית ארה טברנה סטבה מוי אלגרה 2 קנטדורס 2 ביילדרס אי טנידורס, אל וירנס מוס טומרון קון אוטובוס תיירים ומדריך על מטרו אי גזטימוס און פוקו דה רגלוס, יא סאמבזרון לוס בולגרוס דאייה כלוס ישראלינוס לס אגרדה אה גסטר. דאיה קמינימוס קז´ה אונה אורה אי אריוימוס האון לוגר קסימה "האגם הקסום" מוי ארמוזו לוגר פסה דאיה נהר קון פישקדוס אי ודרדורה מונצ´ה, היה מוס אמפרונטרון אין אונה קמרטה גרנדה מזס, קנטדורס אי בילדורס קון לוס ויסטידוס מסורתיים דאיוס, אי מוס קומבידרוס (כיבדו) קון פאן יוגורט אי בוגצ´ה (מין מאפה שאני לא בטוחה שהשם בוגצ´ה נכון). אל שבת חואימוס הכפר הדייגים (ג´ינג´ית מהקודרי דלוס טיפים כמדטס) אי היה סוגורו כאבייה קוזס דמרקר אי רסטורנס קון פישקדוס בואנוס אי טודו מודו דקומר אי דדולסריה, הנוף האויר וריח הים משגע, משם חזרנו בשעה 6:00 בערב לג´קוזי מנוחה וארוחה, בערב היתה הופעה של אומנים , המלון נמצא במקום שנקרא חולות הזהב והם מסבירים את השם שזה מקום שמביא להם הכנסות רבות מתיירים שזה שווה זהב בהתחשב בעוני ששורר שם.והסבר שני שבימים חמים החול שם נראה כמו זהב כשקרני השמש מאירים. בערב טיילנו בטיילת ונהננו מהנוף והאויר, גם בקזינו הצנוע של המלון ביקרנו קצת. בעיקר נהננו מהאנשים הנחמדים שהיו איתנו. היו באוטובוס גם טורקים וגם בולגרים, החברים שיצאנו איתם הפעם הם תימנים כמה זוגות מאוד נחמדים בחלקם דתיים ושומרי מסורת ובערב שבת עשו גם קידוש בחדר האוכל שבמיוחד בחו"ל זה מאוד מרגש משהו משלנו לוס ג´ידיוס. . הטיול היה קליל למנוחה והנאה אי לג´נטה סטבן דה קומר אי בבר אי ריאיר אי......... היה קצר וקולע מומלץ בחום זה בערך משהו שמחליף את ערי הקיט של טורקיה. וכמו שאומר השיר טילתי בפריז וגם ברומא אך אין יפה כמו ארץ ישראל.... תמיד טוב לחזור הביתה ולמשפחה ואליכם חברי היקרים מפורום הלדינו.
ובעינין הלימודים: אמפסי אוי מזכירות אי הנהלת חשבונות אוי סטבה מוי בואנו. מסטו אנסלנדו דווזוס לוס כטנס טיימפו אי אפשרות דאינטרר על פורום אי אסקראויר אנטרה אל דייה, לא נורא גם מהזמן הקצר שאני מקדישה לזה אני נהנית מאוד. קון מאדם רוזה אולי אוי אי מאסטרצ´י כסטווה און פוקו מלה/חזינה, מפרסה דל דסקריניו דמי להפיתו אסטו...........
אי אגורה ווס וו דיז´ר הטודוס אונו/אונה פור אונו נוצ´דה בואנה אי אלוורמוס.

RORGAD

New member
מאדאם רשל

אי אנדה מוזוס קנטאוואן: ריאה ביילה קנטה, מטליק נו דאמוס קאדה דיא אן אוטרו פאסאיו אסטאמוס. תרגום: תצחקו, תרקדו ותשירו, ואל תשימו לב או יותר נכון להגיד תשימו ז... ובכל יום בבילוי אחר אנחנו. אך כמה אני מתגעגעת לאותם ימים שהייתי הולכת עם הורי לשפת הים, הם היו יושבים ושותים ערק, אוכלים אבטיח קר עם גבינה בולגרית, ואנחנו הילדים שיחקנו בשפת הים ונהנינו.

avielss

New member
קודם כל מזל טוב

קאמפסטס אמבזרהנהלת חשבונות דוספואס אבס אזר מנהלת מוסמכת מבס אזר מה שיעורים פרטיים פורקה פינאקה אגו "חישוב" דה 2*56 מקיטו אל קורסון שהתחלת ללמוד הנהלת חשבונות אחרי שתוסמכי להיות מנהלת חשבונות תעשי לי שיעורים פרטיים כי אני .עד שמחשב 56 כפול 2 יוצאת לי הנשמה

רותי ב.

New member
מי-גוסטו א-מילדאר

לו-קי סקריביטיס אי-לו קי פאסאטיס אין ורנה. זה עושה געגועים למקום שלא הייתי בו אף פעם, אבל שמעתי עליו הרבה סיפורים.
אי-אסטי אניו פנסו קי-בו-קדאר אקי.

למעלה