הבנאדם מחוק לגמרה מהמציאות לובש חולצות בטן ומתאפר ומתחתן עם אחתת כמוהה טוב יאללה סקר מהר האם אתם חושבים שסיפור טומי לי ופמלה יחזור על עצמו????? (רק לשם ההשוואה יש לנו פה בשני המקרים כוכבי רוק וכוכבות משמר המפרץ/שחקניות פורנו
כן אני מעריץ כבד שלה (............) אז זה טיפה מעניין יאללה לא מעניין אותך אל תקרא זה ברור שמוזיקה זה לא רק יצירה אלא גם רכילות ושטויות למרות שלהגיד שהוא התחתן זה לא בדיוק רכילות.... שמע זה לא שזה מעניין אותי יותר מדי אבל להעביר הערה על דברים פה ושם זה לא כלכך נורא..... אבל מצד שני גם אותי זה מעצבן שיש הרבה ילדות שאני מכיר לפחות שאוהבות תרד הוט רק בגלל המראה של אנטוני אז אתה יודע מה אתה צודק .... מצטער!
הוא לא עשה לפני כמה זמן איזה דואט אם איזה זמרת פופ כזאת? נראה לי מריה קארי,אבל אני לא בטוח...מישהו יודע משהו על זה? ובכלל,פעם הוא גם היה בסטייל כזה הומואי או שזה משהו חדש?
איך אני שונא שכל ה"ז'אנרים" בMTV מתחברים ביחד , כאילו כולם "משפחה אחת של מוזיקה". איכס.. זה פשוט מגעיל , כמו שעשו לMTEALLICA את המופע אייקון הזה וזה היה כל כך מזויף שהיו שם "פריקים" וכל מני מעריצים שהם לא מעולם ה"רוק".
אפס? לא קצת הגזמת?? נכון, גם אני נגד זה, וזה באמת צבוע ומלוקק כל מה שיוצא מMTV אבל מפה ועד לקרוא לדייב נבארו אפס... המרחק עצום. זה שאתה לא מסכים עם הבחירות שהוא עושה, לא הופך אותו לאפס. אל תשכח שהוא אחד הגיטריסטים היותר מוכשרים שיש. ולא מבטלים כשרון כזה רק בגלל משהו שלא נראה לך.
שונא את כל ההתנהגות שלו. בכלל , הוא מעצבן , בהופעות של רד הוט הוא היה מנגן את הקטעים של ג'ון בצורה מסריחה כזאת. ובכלל שהוא היה עם רד הוט הם היו מעצבנים כאלה (ע"ע הנשיקה שלו ושל קידיס בסוף השיר).
בעניין איך שהוא ניגן- אין מה לעשות, רק ג'ון יודע איך לנגן את הקטעים של ג'ון... מעצבנים? לדעתי לא. אני בכלל חושבת שדייב הוא מוזיקאי מצויין. לא מתאים לפפרז, אבל מצויין.
מניאק!!!!! איזה כיף לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מצחיק זה שהעבודה שלה זה ליבגוד בו! (והמבין יבין). למי שלא יודע היא שחקנית פו*נו! (צריך לצנזר?) והיא מאוד!!!