דייב נאברו התחתן עם כרמן אלקטרה!!

lollapalooza

New member
מה מניאק../images/Emo35.gif

היא מניאקית!!! דייייייבבבבבבבבבבבב

איכססססס

הבנאדם מחוק לגמרה מהמציאות לובש חולצות בטן ומתאפר ומתחתן עם אחתת כמוהה טוב יאללה סקר מהר האם אתם חושבים שסיפור טומי לי ופמלה יחזור על עצמו????? (רק לשם ההשוואה יש לנו פה בשני המקרים כוכבי רוק וכוכבות משמר המפרץ/שחקניות פורנו

Vdrums

New member
סקר יותר חשוב,

האם השירשורי רכילות המטופשים האלה באמת מעניינים מישהו? מה זה משנה עם מי הוא מתחתן ומה הוא עושה?

אמממממ

כן אני מעריץ כבד שלה (............) אז זה טיפה מעניין יאללה לא מעניין אותך אל תקרא זה ברור שמוזיקה זה לא רק יצירה אלא גם רכילות ושטויות למרות שלהגיד שהוא התחתן זה לא בדיוק רכילות.... שמע זה לא שזה מעניין אותי יותר מדי אבל להעביר הערה על דברים פה ושם זה לא כלכך נורא..... אבל מצד שני גם אותי זה מעצבן שיש הרבה ילדות שאני מכיר לפחות שאוהבות תרד הוט רק בגלל המראה של אנטוני אז אתה יודע מה אתה צודק .... מצטער!

Negative one

New member
אם כבר דייב נבארו

הוא לא עשה לפני כמה זמן איזה דואט אם איזה זמרת פופ כזאת? נראה לי מריה קארי,אבל אני לא בטוח...מישהו יודע משהו על זה? ובכלל,פעם הוא גם היה בסטייל כזה הומואי או שזה משהו חדש?

m a n k o

New member
אני כמעט בטוחה שאתה צודק

אבל לא עשה דואט אלא סתם ניגן בלהקה שלה

lollapalooza

New member
ניגן

גם יש לזה קליפ. והוא גם ניגן עם כריסטינה מגעילרה
בטקס של אמטיוי אמריקה. אבלח אני סולחת לו כי הוא גיטריסט מדהים (וחתיך)

Ignition

New member
איכס.. איזה אפס

איך אני שונא שכל ה"ז'אנרים" בMTV מתחברים ביחד , כאילו כולם "משפחה אחת של מוזיקה". איכס.. זה פשוט מגעיל , כמו שעשו לMTEALLICA את המופע אייקון הזה וזה היה כל כך מזויף שהיו שם "פריקים" וכל מני מעריצים שהם לא מעולם ה"רוק".

lollapalooza

New member
היי היי היי

אפס? לא קצת הגזמת?? נכון, גם אני נגד זה, וזה באמת צבוע ומלוקק כל מה שיוצא מMTV אבל מפה ועד לקרוא לדייב נבארו אפס... המרחק עצום. זה שאתה לא מסכים עם הבחירות שהוא עושה, לא הופך אותו לאפס. אל תשכח שהוא אחד הגיטריסטים היותר מוכשרים שיש. ולא מבטלים כשרון כזה רק בגלל משהו שלא נראה לך.

Ignition

New member
אממ הוא אפס בגלל שאני

שונא את כל ההתנהגות שלו. בכלל , הוא מעצבן , בהופעות של רד הוט הוא היה מנגן את הקטעים של ג'ון בצורה מסריחה כזאת. ובכלל שהוא היה עם רד הוט הם היו מעצבנים כאלה (ע"ע הנשיקה שלו ושל קידיס בסוף השיר).

lollapalooza

New member
חחח

בעניין איך שהוא ניגן- אין מה לעשות, רק ג'ון יודע איך לנגן את הקטעים של ג'ון... מעצבנים? לדעתי לא. אני בכלל חושבת שדייב הוא מוזיקאי מצויין. לא מתאים לפפרז, אבל מצויין.

m a n k o

New member
חחחח בואנה כל דבר מעצבן אותך

הא? ואגב.. אתה לא מכיר אותו אתה לא יודע איך הוא מתנהג... ומה אכפת לך עם מי הוא מתנשק שיעשה מה בראש שלו

Dr Drums

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

מניאק!!!!! איזה כיף לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מצחיק זה שהעבודה שלה זה ליבגוד בו! (והמבין יבין). למי שלא יודע היא שחקנית פו*נו! (צריך לצנזר?) והיא מאוד!!!

lollapalooza

New member
לא צריך לצנזר...

חוץ מזה, אני עדיין בדעה שהיא המניאקית מבין השניים. אבל זה כי יש לי חולשה לדייב...

lollapalooza

New member
למה דפוק?

אם אתה היית יכול להתחתן עם כרמן אלקטרה, לא היית עושה את זה...? ודי לצנזר את המילה פורנו
פורנו פורנו פורנו פורנו לא צריך לצנזר!

למעלה