דייגים,פורום,דניסים הרבה

yosichen

New member
דייגים,פורום,דניסים הרבה

אני קורא את ההודעות בפורום כמעט שנתיים, עוד מיימי האתר היישן עדיין לא מצאתי ידיעה חשובה ומעניינית אחת. אז ככה לכל המעוניינים לדעת אודות הדניסים שישאלו את חבריהם הדייגים ולא את אנשי הפורום כי לדעתי אף אחד מהפורום לא נותן טיפים באתר. קבלו ממני טיפ יש דניסים או לפחות היו עד היום בבוקר ביום שישי טפסתי 32 דניסים בשבת טפסתי רק 10 דניסים אבל ליידי טפסו לפחות 200 דניסים אני פשוט עשיתי כמה טעויות קריטיות. ביום ראשון טפסתי 10 דניסים אבל הכמות ירדה מאוד בהשוואה ליום שישי ושבת. רוצים לדעת איפה? תשאלו באשדוד בנמל, אוו ביפו, או באולגה, או בחדרה, או בעתלית, כי בכל המקומות האלה טפסו דניסים אנא תשתדלו לתת מידע שיהיה גם חיוני ומעשי תודה יוסי

אוריא

New member
ובכן,

בתור אחד שקורא את הפורום במשך שנתיים, הייתי שמח לשמוע למה אתה קורא אותו אם הוא לא מענין אותך? נראה לי רוח הפורום היא שאם יש למישהו משהו לתרום לשאר החברים הוא עושה זאת מיד ומכל הלב. בכל מקרה אני שמח שהחלטת לשבור את שתיקתך, ברוך הבא לפורום והלוואי שנלמד ממך. אגב, מה היו הטעויות הקריטיות שעשית?

helpmeplz

New member
שנתיים? הפורום קיים שנתיים?

לפני איזה חודשיים שלוש חגגנו חודש..

פשוט ניסה לטפוס ולא לדוג או לתפוס..

גם כאלו יש,רצוי שתמלא את כרטיס "הביקור" שלך.... שחרור קיטור

yosichen

New member
ברוך הנמצא

אהלן, תגובתי המפורטת מצורפת לתגובה של "מורה הדרך" לעיונך הטעויות היו שלא רציתי להידחף בין כל הדייגים מכוון שהיו שם כארבעים דייגים על 20 מטר סלעים לכן התרחקתי מהזרם ושם לא היו בכלל דגים אבל אני לומד מכל טעות ואתקן זאת בפעם הבאה לידיעה אני מאזור הצפון קיבוץ בעמק יזרעאל בד"כ אני דג באיזור ראש הנקרא אבל השנה ממש התאכזבתי ועברתי לדייג נחלים גם שם הדייג לא ממש האיר לי פנים. עכשיו משהחלטתי למלא פרטים ולכתוב אני בטח אעשה זאת לעיתים קרובות יותר דרך אגב פגשתי ביום שבת בחור בדייג שסיפר לי כי הוא גם מרבה להיכנס לאתר אבל רק כקורא ולא כמגיב לכן דעו לכם בעלי האתר יש לכם הרבה שותפים פסיבים לאתר . אם אני לא שם אין פירושו שאיני קיים

אוריא

New member
אם זה נכון.

אם אתה צודק (ואין לי ספק בכך), ויש אנשים שקוראים את הפורום ולא כותבים - זאת ההזדמנות שלכם. בואו, הגיבו להודעה הזאת, השמיעו קול, אמרו שלום - שנדע שאתם איתנו. אלון הבטיח לא לנשוך אף אחד.

מורהדרך

New member
שלום לך יוסי ..... הדייג ???????

אחת התכונות הבולטות אצל המין האנושי.. היא לעביר ביקורת על אחרים.. ועל כך נאמר אין הגמל רואה את הדבשת של עצמו.. ובנוסף האדם נברא כך שאין פירקי ידיו. מאפשרים לו לטפוח לעצמו על השכם.. אבל בכול זאת ידיד.. פטור בלא כלום אני לא יכול .. אז קבל כמה תיקונים קטנים.. א. תפסו ולא טפסו.. ב. כמעט כול כותב כאן בפורום מעביר את המידע שיש או הצטבר אצלו ליתר חברי הפורום.. בין עם בצורת המלצות או רעיונות ג. מחליפים חוויות.. מבררים על אזורי דייג או מקומות דייג.. לעיתים נוצרים כאן בעקבות הפורום מפגשים ואו הכרויות חדשות.. אז האמן לי ידידי. ( באם אתה דייג ) רד מסגנון זה של ביקורת.. בא תרום כמה שאתה יכול וקבל כמה שרק תחפוץ.. נ.ב הפורם קיים מספטמבר איך הזמן רץ ... אצלי זה רק רבע שנה אצלך זה כבר שנתיים..( כמו כול גוזמאי שדג 2 דגים של 150 גרם ועד שהגיע בשביל לספר לחברה זה נהיה 20 דגים של 450 גרם או חצי קילו.. אבל שיהיה לך בהצלחה...............

yosichen

New member
הבהרות לתגובתך

כאשר אמרתי שנתיים ציינתי שמדובר עוד מיימי האתר היישן זה שבכניסה אליו יש הודעה כי הוא סגור עקב בעיות משפטיות. ולירידה לפרטים באמת כדאי שיהיו גם כמה טיפים מעניינים מיידי פעם לידיעתך אני קורא את הפורום כמעט כל יום ובמיוחד ביימי חמישי ולא יתכן שכזו כמות של דניסים נתפסו בים בשבוע האחרון ואף אחד כמעט {ואני מתכוון לאחד שהזכיר זאת בתחילת השבוע ומייד תיקנו אותו שזו בטח פנטזיה]לא הזכיר זאת תשאל כל דייג שדג השבוע באיזור תחנת הכח בחדרה כמה דגים הוא טפס השבוע אני בכל מקרה טפסתי 52 דגים ב-3 ביקורים. כוונתי אינה להעביר ביקורת מכוון שאני לא יורק לבור שממינו אני שותה ומאתר זה באמת למדתי הרבה על דייג ,פתיונות, אזורי דייג, והכי חשוב סוגי הדגים ודרכי התנהגותם בטבע עונות,גובה אכילה , זמני רבייה וכו´ אז שיהייה דייג נעים ומוצלח והכל ממש בכיף .

למעלה