דייג באשדוד, המלצות

dag007

New member
דייג באשדוד, המלצות ../images/Emo92.gif

ערב טוב, אני מעוניין לצאת לדייג במיים החמים באשדוד ביום חמישי או שישי הקרוב טרם היתי בתחנת הכוח. האם יש חנייה צמודה?, היכן בדיוק המקום? מה לגבי השובר הזמני והגשר? המלצות בבקשה! פתיונות מועדפים?? האם יש דייג טורפים? הבנתי שיש בעית עומס דייגים שמטפסים עליך, באם כך הדבר,מהם השעות שבהם יש סיכוי שאחזור הביתה בשלום? זאת הסיבה שאני שוקל לקחת חופש אולי ביום חמישי. כמו כן מה עדיף? רולר ,ז´ירז´ור או בולנז? בכלל אני ממליץ לראשי הפורום לאגד את כל ההמלצות באשר למקומות השונים בפינה מסודרת באתר,זה יקל על כולנו. בתודה מראש

ToMeR B2

New member
עשיתה בחירה נכונה

יש חניה צמודה המקום נמצא בחברת חשמל בפניה השניה שמאלה השובר הזמני קצת רחוק מהחניה קצת ללכת ברגל וזה מקום מעולה לדייג יש טורפים בעיקר ליד השובר הזמני אבל אם יהיו שם רשתות באותו יום שתילך אז לא יהיו טורפים אבל אני מאמין שביום חמישי לא יהיו רשתות ותז´רז´ר ליד השובר החדש אתה תראה זרימה של מים אז ליד תז´רז´ר פעם אחרונה שהייתי היו פלמידות שקפצו מולי במשך יותר משעה במרחק של 20-50 מטר מהחוף הפיתיונות המועדפים תלויים בצורה שאתה תדוג אם בז´רז´ור אז דג דמי אם ברולר הכי מומלץ שם גמברי אם בבלונז בצק אבל תרסס הרבה לחם בעיקרון אין עד כדי כך עומס של דייגים בדרך כלל בימי שבת יש הרבה דייגים והסיכוים שתחזור הביתה בשלום באחוזים הם 100% ומה עדיף... לדעתי ככה קח הכל בלונז רולר ז´ירזו´ר וככה שתגיע למקום תלך לשובר הזמני תעלה עליו זה בלי סלעים זה שטוח מבפנים תלך לסוף ואת תראה רשתות מצד שמאל של השובר אז לא שווה לז´רז´ר ואם אין כדי לז´רז´ר ואם לא.... תדוג עם רולר הכי מומלץ ואם תראה הרבה בורים תדוג עם בלונז אם יש לך עוד שאלות תשאל

dag007

New member
תומר תודה, שאלה נוספת

האם זה המקום שמכונה בפי הדייגים "המים החמים" באם כן, מה לגבי שפיצים? ומה בנוגע לדייג אחר הצהרים. תודה

ToMeR B2

New member
תשובות

כודם כל דור בקשר לתפיפות למרות שעניתי לך בצ'אט אולי יש עוד אנשים שרוצים לדעת אז אני ירשום את התשובה בקשר לצפיפות בשבת זה תלוי במקומות למשל על הספינה ועל המזח הקטן ליד הזרימה של המים שבשניהם בדרך כלל דגים בבוס / בלונז שם נמצאת הצפיפות מיכוון שחברת חשמל באשדוד זה חוף גדול אז אין בעיה של צפיפות ועכשיו לאשלתך דאג המקום שמכונה "המים החמים" זה איפה שזרימת המים (ראה תמונה מצורפת) בעיקרון זה לא הזרימה של המים החמים כי למים החמים האמיתיים אי אפשר להגיע כיוון שזה בתוך החברת חשמל פעם היה אפשר להכנס אבל גם בתמונה זה המים החמים כיוון שיש זרימה של מים ואם הם חמים אני לא יודע אבל אני יודע שבבוקר יש זרימה של 5-10 דקות מים חמים ולגבי שפיצים יש הרבה על מצוף זריקה קרס קטנה ותולעים הכי מומלץ אפשר לתפוס אותם מהמזח החדש וליזרוק לכיוון העומק ואפשר גם מהחוף שבין "המים החמים" למזח החדש ולדייג אחר הצהריים גם אפשרי אבל פחות דגים בבקשה.

למעלה