דייג בגולן

pi1000

New member
דייג בגולן

חברה, תודה על כל התגובות והעצות שהוספתם, אבל ממש לא שווה לריב על זה. הפעם האחרונה שדגתי ברמת הגולן הייתה לפני 20 שנה וזה היה במאגר ממש מול הצומת T בסוף של מעלה גמלא. מאז חזרתי למקום לפני מספר שנים ושמתי לב שדרך הגישה למאגר מגודרת ובפנים רועות להן פרות בנחת. זה הכל. בשבת האחרונה עברתי שוב במקום ואת השער הזה ממש מעטר שלט ענק שעליו כתוב: "חניון נופש פעיל של הדוד משה", אז מי שעדיין לא הבין את המשמעות אז הווה אומר שבין שאר הפעילויות, ניתן גם לדוג במקום, רק מה, יש לשלם קודם. על כניסה, על הדגים, על האויר שנושמים... אז זהו. דייג לא יצא לי מכל זה (האישה הטילה וטו), אבל אחלה יום בחרמון כן היה. התמונה תעיד על כך. בנוסף, יצא למישהו לעבור בזמן האחרון באגם כפר ברוך? מילאו אותו במים מחדש? יש דגים?

אגם כפר ברוך

ידידי שמחתי לשמוע שמישהו מכיר את המקום שבו דגתי בפעם הראשונה בחיי. אגם ברוך עומד שומם, למעט בריכה קטנטנה ליד מכונות השאיבה. מצער, אבל האגם לא ימולא יותר. אנשי המים בעמק גילו שהאגם היה אחראי להמלחת המים בכל הסביבה, והחליטו ליבש אותו. בחורף יש יותר מים בגלל הגשם, וגם ליד המכונות יש דגים. בדרך כלל יש שם עולים מרוסיה וילדים ערבים, שמסתפקים בקרפיונים קטנים . אם יהיה שם משהו חדש אני אדווח, אני מטייל שם לפעמים - בגלל הפרחים, לא בגלל הדגים. היו זמנים.....

למעלה