דייג בגרגרה

• פותח הנושא sipo
  • פורסם בתאריך

sipo

New member
דייג בגרגרה

מה דעתכם אפשר לשים בגרגרה סבידה על מנת לימשוך וליצור רח חזק יותר במים או לשים שפריץ של חומר מרוכז של שרימפים

rondadon

New member
כבר קיימות...

מיני רפלות שאפשר לשים להם קפסולה של חומר ריח שמתפזר במים... אבל, לא זוכר מי, מישהו בפורום ממזמן מזמן נתן טיפ, בשביל אותו אפקט בעלות פחותה, לפני הזריקה טבול בשמן דגים / שמן טונות...

rondadon

New member
לא לא פילוטה...

אני מתכוון ממש ממזמן....בפורום של רשת הדיג...לפני איזה שנתיים...

Rembi

New member
מודה באשמה

שמן טונה יעשה את אותה עבודה, בדרך כלל כל ה"נוזלים" האחרים הם ל Deep Sea Fishing, הם יהיו בצבע ירוק (בדרך כלל) זוהר מכיוון שאדום בעומק הים משנה צבע לירוק (ספקטרום), אבל אני מניח שברוב המקרים, דייג מהחוף או השובר לא יגיע לעומקים של 50 ו 60 פאנטום אז ככה ששמן טונה יעשה את העבודה לא פחות טוב ! עכשיו הבעייה להסביר לאישה,אמא,אבא וכו' שאתה לא ממש מוזר כי קונה 9 חבילות טונה בשמן,מרוקן את השמן מהקופסה של הטונה ושומר על זה כמו זהב.... בברכת דייג מעולה, רמבי נוריאל.

zoharfi

New member
ואם כבר אשם...אז מספר שאלות...

סתם טובלים בשמן ? מה זה לא יורד מהמכה במים ? יש הוכחות (חותכות?) שזה עובד ? יש דרך שהשמן יחזיק יותר טוב על הדמוידג ? לי יש אפשרות לאסוף שמן מהטונה שמחלקים לעובדים בארוחת ערב, כך שחשוב לי לדעת את מידת היעילות של זה... תודה.

rondadon

New member
יעילות...

אכן כן...פשוט טובלים בשמן... ועכשיו כמובן שאחרי 2-3 מכות השמן כבר יאבד מיכולתו ולכן יש לטבול שוב... הוכחות? לא יודע...די קשה להוכיח את זה...כי יש סיכוי שהדג שיתפס היה נתפס גם בלי השמן...זה דבר קשה להוכחה... הדרך היחידה להוכיח זה לז'רז'ר כשיש להקה עם בדיוק אותו הציוד והפיתיון רק שאחד עם שמן ואחד בלי... ואז לראות...

alonps

New member
../images/Emo110.gifברוך הבא בצל קורתינו../images/Emo24.gif

נשמח אם תספר איפה אתה דג ובאילו שיטות. יהיה נחמד יותר אם תמלא פרטים בכרטיס האישי שלך כדי שנוכל להכיר אותך יותר.

מתכון לריח וטעם

שמן טונה מהול בשמן בישול שלוק ארק או אוזו כפית שום אני משתמש בבקבוק זילוף של טיפות עיניים ומטפטף על הז'רז'רה ידוע שריח אניס ושום מושך דגים וגם אחרי הנגיסה יש להם טעם של טונה אז אולי זה משכנע אותה להחזיק קצת זמן עד התקיעה של המשולשת להגיד לך שזה באמת עובד? וואלה לא יודע תפסתי עם רוטב וגם בלי אבל זה נחמד כי יש עוד משהו להתעסק איתו

S K I P E R 2

New member
יש לי בכל הטעמים

בקבוקים אורגינלים מארה"ב מעולם לא הצלחתי להוכיח את מידת היעילות לפעמים מורח ולפעמים לא לרוב לא

sipo

New member
גרגרה

תודה לכולם על העצות לא חשבתי על שמן טונה בכל מקרה יש לי מיץ שרימפים מרוכז מאוד מסריח אני מבטיח לנסות גם שמן טונה ולספר לכם איך היה ובאופן כללי איפו הכי טוב לגרגר באזור ובאיזה שעות? שמעתם על גרגרה תולעת מיתפכת ?

למעלה