דייהטסו סיריון חוות דעת בבקשה דחוף...

שומאן

New member
דייהטסו סיריון חוות דעת בבקשה דחוף...

דייהטסו סיריון שנת 2003 נפח מנוע 1300 עשתה 115 אלף ק"מ. יד 3 הייתה תמיד בבעלות פרטית.

מציע: 28 אלף ש"ח.

מחפש עבורי - רווק, רכב לנסיעות 4 פעמים בשבוע 35 ק"מ לכל כיוון, כולל עליות של ירושלים.

נראה לי מציאה.

מה אתם אומרים?

wil

New member
במחיר הזה הייתי לוקח פונטו ספייס ידנית

שנת 2005-2006.

האוטו בסיסי מאוד

בשנתון הזה המנוע רועש יותר.
חוץ מזה בולמי הזעזועים לא משהו.
קח את הרכב לבדיקה לבדוק שהכל תקין.
לא כתבתי סוג גיר אם ידני יכול להיות שהמצמד כבר בסוף חייו.
קילומטראז' לא גבוה יחסית לשנתון.
תבדוק שהחימום בתא הנוסעים והמזגן עובדים לייתר ביטחון.
הרכב הוא בסיסי מאוד, הוא יביא אותך מנקודה א' ל ב'. אבל זה לא אומר בהכרח שתהנה מהנסיעה ולכן קח אותו לנסיעת מבחן קצרה.

האם 28K שח על שנת 2003 זה לא מוגזם

להשוואה, על רכב מיני קישקשתא כמו שלי שילמתי לפני כחודש 58.5K
הרכב שנת ייצור 2012. אתה שוקל רכישת 2003, חלפו כמעט עשור שנים, מאז היה המועמד שלך צעיר וחסון

גם רכבי מטפס נמרצות ובחדווה בהרי המרכז מפיסטין לפיסטין. אם אתה לא מפחד מג'וייסטיק של הילוכים, תוסיף 30K וקבל נוצץ מבית החרושת עם אחריות ל7 שנים או 150,000 ק"מ, הקודם מביניהם (וגם אחריות מלאה ל3 שנים בלי קשר לק"מ למשל למי שמכסה 150,000 ק"מ בתוך 3 השנים הראשונות).
בחישוב 7 שנתי, רק אם תגמא מעל 21K ק"מ לשנה בממוצע, רק אז תפוג האחריות לפני תום 7 השנים, אבל גם אם תעבור מליון ק"מ לשנה, גם אז תקבל אחריות מלאה ל3 שנים.
זו אחריות יצרן. אחריות של קיה העולמי וניתנת בכל העולם

M o l

New member
למה אתה דוחף את הרכב שלך לכל מקום?

אולי לשואל השאלה אין 30K להוסיף? חשבת על זה?

אל תהיה כל כך רגיש

גם אם אין לו 30K נוספים לפחות הגיון עסקי יש לו והוא יבין שמוטב לו להתמקח.
בעגה של חג הפסח, גם אם, רק יבין, שלא מדובר במציאה, דיינו,... אלא אם אתה מהצד של המוכר ואז ברורה עמדתך.

אבל לפחות בכותרת הוא צודק,לדעתי.K28 זה מופרז.

בחצי מהסכום הנ"ל אפשר לקנות רכב יותר טוב - קסארה,למשל.נראית ונוסעת כמו רכב,חסכונית ושקטה.יש גם את פונטו ,אותו אני לא אוהבת פחות אבל עדיין הוא הרבה יותר רכב מסריון וזול ממנו בהרבה.
על זבל מוטורי כמו סריון ועוד משנת 2003 לדעתי אין טעם לשלם יותר מ11-12 אלף שח.
וגם אתה צודק במה שכתבת -אם אין להוסיף עוד 30 K אין צורך לעשות שמיניות באוויר ולהכנס לחובות.יש מספיק רכבים טובים שיכנסו לתקציב המוגדר.

M o l

New member
אני מסכים ש28K זה מכיר יקר מידי לסיריון

שנת 2003, כשיש אלטרנטיבות טובות וזולות יותר (עם התפשרות מסויימת באמינות, כנראה).

לי לא הייתה....

אבל לשני חברים שלי-לאחד יש ולאחד הייתה.וההוא שמכר וקנה אקסנט מצטער מאד ואוכל לעצמו את המרפקים שהלך אחרי העדר וקנה יונדאי.
ואני ?ברור שאני מעדיפה בימר -אבל אם נגיד ייתפגר לי הרכב ובאותו הרגע לא יהיה ברשותי תקציב לרכב זהה אחר אשמח לאמץ איזה קסארה לזמן מה.נכון,זה לא בימר,אבל זה גם לא עולה כמו בימר-ב12-14 K אתה קונה אוטו משנת03-04.מה רע?אם אתה שואל אותי - אופציה מצויינת כשיש בידך תקציב צנוע.

nahdav1122

New member
זה יקר הרכב שווה אולי18Kאל תיתן יותר יש מלא

רכבים טובים ושנתונים מתקדמים יותר

חן 1111

Active member
אולי לא מציאה, אבל המחיר סביר

והרכב לא רע בכלל. אם אתה צריך אוטומטי, זה אחת האפשרויות הטובות.
אבל אם אתה יכול ידני, אז באותו מחיר אתה יכול למצוא רכבים יותר חדשים, מהנים ובטיחותיים, למשל פיאט פונטו.

שומאן

New member
אז לפי רוב התגובות

ההתלהבות לא בשיאה...בלשון המעטה..
גם דיברתי היום עם מישהו שמבין ואמר שהוא לא מתלהב מסיריון.

הבוקר נפגשתי עם הבחור והוא מוכן לרדת עד 26 אלף. עשיתי נסיעה על האוטו ובגדול מאד אהבתי. אבל אם אין המלצות אני יורד מזה...

הכי חשוב לי ברכב זה שיהיה חסכוני בדלק ואמין בתחזוקה (בגלל זה חשבתי על יפני). התקציב שלי 25-30 אלף.

מבחינת מראה חיצוני ממש לא אכפת לי, אני גם לא מי יודע מה מחפש להנות מהאוטו. גם הגודל לא חשוב כי 95 אחוז מהנסיעות אני נוסע לבד (כך שאפילו מעדיף שיהיה קטן). רק שייקח אותי ויחזיר אותי מהעבודה.
אין לי בעיה עם גיר ידני כך שאם זה חוסך בדלק - מצויין.

תודה על התגובות, אשמח לשמוע עוד הצעות.

wil

New member
בתקציבים האלו גיר ידני חוסך לך לא רק דלק

אלא גם שיפוץ גיר אוטומטי שיכול לנחות עליך ולרוקן לך מהבנק 5-6K בלי התראה מראש.

למעלה