דייה בואנו אי אלגרה הטודוס

רשל

New member
דייה בואנו אי אלגרה הטודוס ../images/Emo42.gif

אמיגוס קרידוס מסטו קונסינטינדו כטנגו מונצ´ו דרספונדר אי אבלר קון טודוס לוס אמיגוס דל פורום קומו כמוס קונוסמוס דאניוס אי פניוס, אמה פור כטנגו סולו אונוס קואנטוס פונטוס אנטס דסליר דקזה, אי אנדי מי נו פואדו סוור סי וו טנר אלטדרה טיימפו פרה אל פורום, פור אסטו ווס וו סלודר הטודוס קון דייה ארמוזו אי קיידו. אלוורמוס רשליקה. תרגום: חברים יקרים אני מרגישה שיש לי מה להגיב ולדבר עם כל אחד מכם כאילו אנחנו מכירים משנים, אבל מכיוון שיש לי רק כמה דקות פנויות לפני שאצא מהבית ואצלי אין לדעת אם יהיה לי זמן בערב לכתוב בפורום, מסיבה זו אברך את כולכם בברכת יום יפה ושקט. להתראות רשליקה

קמינוז ...בואנוס רשליקה....../images/Emo23.gif

היידה קורה קורה כנוטסאגה טדרה..... מוי ארמוזו סטאס אזינדו טומה לצ´נטיקה אאפואיר דקזה....... ברכה איסלו......

רשל

New member
מרסי מונצ´ו אי אוטוטנטו דה טי ../images/Emo39.gif

איך אומרים אוטוטנטו או אוטוטרנטו = בקרוב אצל.

RORGAD

New member
בואנוס דיאס א טודוס../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוי נו וא אסטאר אן אל דיספצ´ו (משרד) אי נו וא אנטראר אן אל אינטרנט, טנגו "השתלמות" אן און הוטל אן תל-אביב, אסינה קה סולו אן לה נוצ´ה וה אנטראר אי וה ור קואלו אסקריביטש. היום לא אהיה במשרד ולא אכנס לאינטרנט, יש לי השתלמות באיזה מלון בתל אביב, בערב כשאגיע הביתה אכנס ואראה מה כתבתם, שיהיה לכם יום נעים.

RORGAD

New member
בואנוס דיאס א טודוס../images/Emo23.gif

בואנוס דיאס יא טורני דה לה השתלמות, אסטובי דיאה אנטרו אפוארה, סיינטי מונצ´וס ונדדורס קואלו טיינן דה קוזאס מואבאס דה וונדר פארא לוס אויאונס אי סינטי אונה "הרצאה" (איך אומרים בלאדינו?) דה און פרופסור קה סה יאמה ברק, אי אסטאבה מוי אינטרסנטה, אי מוס איזו ראייס מונצ´ו פור מי טריסטאסה כה סמון לוס איזראיליאנוס פאיוס, תרגום: יום טוב לכם חזרתי מההשתלמות והייתי כל היום מחוץ למשרד, שמעתי ספקים המציגים מוצרים חדשים, וגם שמעתי הרצאה מפרופסור ברק המדברת על התנהגות עיסקית ונורא צחקתי וגם כולם איך שהוא חיכה את הישראלי המכוער, היה כיף, ועכשיו לקנטרי לעשות יוגה להתראות.

למעלה