דייויד בצינור לילה 13/12/2010

ghahamov

New member
דייויד בצינור לילה 13/12/2010

מישהו ראה את הראיון של דייויד בתוכנית "צינור לילה" אתמול ? הוא סיפר על הפרוייקט החדש של הפקת האלבום במימון הקהל.

ghahamov

New member
דייויד בצינור לילה

זה קטע וידאו של כל התוכנית שאורכה כ 21 דקות הראיון עם דייויד בערך אחרי 7:30 דקות

altofhen

New member
יוזמה ברוכה

אולי זה לא מקומי אבל חשוב לי להגיד את דעתי אהבתי את הרעיון של לשתף ולהעזר באנשים בהפקת האלבום החדש אני חושבת שכדי להתאים את עצמך לעולם שמשתנה כל כך מהר צריך לעשות לפעמים דברים פורצי דרך כמו היוזמה הנ"ל לדעתי כיום חשוב ליצור מוזיקה חדשה ולהוציא דיסקים אבל פחות רלוונטי להרוויח מהם, דיסקים היום הם כלי שיווקי ופחות רווחי משהיה פעם. הרווח הוא ששומעים אותך ושאתה נמצא בתודעה וזה מה שמביא קהל להופעות. לכן פרוייקט כמו זה הוא מעולה. הוא בהחלט מעלה את דיויד לתודעה יש לי כמה הסתייגות מהביצוע, למשל עולה מחלק מהפרסומים כי דיויד זקוק לתרומה כלכלית כדי ליצור את האלבום ועל זה יש הרבה ביקורת מצד המגיבים לכתבות כי אמן מצליח כמו דיויד לא זקוק לכסף וכו. לדעתי כדי לכוון לרעיון כי לא מדובר בעזרה כלכלית אלא בעזרה ביצירה האומנותית - ליצור ביחד עם הקהל אלבום זה רעיון מעולה בעיניי, או לכוון את הפוקוס שמדובר בביטול הצורך במתווך כמו משרדי הפקות או חברות תקליטים. לדעתי חשוב להסיט את הפוקוס מהצורך הכלכלי. זה שם את דיויד במקום של איש עסקים ולא אומן וזה לדעתי פוגע בתדמית שלו.

YulaShpil

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מלה

מה גם שלא יהיה כל אזכור למי שיתרום סכום די קטן, שזה די פוגע ברעיון של להוציא דיסק עם קהל המאזינים. במקום זה הוא יכול היה לקרוא לפרויקט: במקום לבחור את 20 הספונסרים לדיסק הבא שלי, אני מאפשר להם לבחור בי. בהחלט מה ששולט פה, לפחות לפי דרך הפרסום, הוא הפן הכלכלי ולא האמנותי, וחבל.

למעלה