דייויד ברוזה יתארח בציפורי לילה

ghahamov

New member
דייויד ברוזה יתארח בציפורי לילה

ארז טל וקרן פלס יגישו את ציפורי לילה מהאולפן השקוף של ערוץ 24 השניים יארחו את עידן רייכל, רונה קינן, דיוויד ברוזה, יאיר ניצני וקובי אפללו. ביום ראשון ב16:00 מתחיל השידור. לא ידוע כמובן מתי דייויד עצמו יהיה. זה שידור די ארוך (עד 2:00)

glitter8

New member
תודה, גיל../images/Emo140.gif

אני אנסה לברר מתי דיויד יתארח...

ghahamov

New member
מגניב

אז לא זה יהיה בצהריים ואפשר יהיה לראות. חג שמח לכולם

glitter8

New member
מי ישנה בעמידה??../images/Emo46.gif

אני
בעסה איתי. שכחתי. מזל שעמריקי התותח הקליט!

ghahamov

New member
היה מגניב

אני ועפרה נשארנו במיוחד כדי לראות את השידור. אפילו שהיינו גמורים מעייפות היה שווה. דייויד חמוד כהרגלו. שר ודיבר. לשמחתנו הוא היה שם שעה שלמה והיא עברה מהר מדי. ציפיתי ליותר סיפורים שלו אבל היה רק את הסיפור על השיר שכתב לו מאיר אריאל (בצהרי היום). קרן פלס מתוקה אבל לפעמים היא קצת הפריעה לדייויד :))

glitter8

New member
גם החתולים נשארו ערים?

מסכימה איתך, גם אני לא מתה על השילוב עם קרן פלס. לדעתי השילוב המנצח היחיד שהיה לו עם זמרת, היה עם רונית שחר בשיר שלה "אהוב יקר".

handlessman

New member
לפני השידור לא ידעתי ש"בצהרי יום" זה כתבה...

זה משנה את כל התפיסה.. ולגבי קרן פלס - לא היה מלהיב במיוחד, אבל גם לא כל כך מזעזע... לפעמים באמת הייתה קצת תקועה ואילתור קולות זה לא הצד החזק שלה.. לעומת זאת כשקרן שרה את הרגיל ודויד עשה קולות זה היה יפה..

glitter8

New member
זוועת עולם!!

ותסלח לי קרן פלס, שיש לה שירים יפים משל עצמה, היא צווחה שם כמו תרנגול שחוט, והסתכלה על דיויד כאילו היא הולכת לבלוע אותו ולא כאילו היא שרה איתו דואט!! וגם בראיון עם עידן רייכל היא לא הפגינה אינטליגנציה גבוהה... בקיצור, שתהיה יפה ו...תשתוק..זו דעתי, וסליחה על הקטילה, זה פשוט נשמע נורא.

למעלה